[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Da bi to uradila mora da kompletno menja arhitekturu tako da ne verujem bas da ce to nV da uradi.
Bitstamp withdrawal meni radi odlicno, lova se pojavi na racunu posle tri dana - provizije onakve kako pise na sajtu...
Ljudi, sve i da bitstamp uzima 16e za transakciju i da posrednicka banka ne uzima nista izgubicete jos 3-4e po btc-u za razliku u ceni. Ne znam koliko coina mislite da prodajete ali izracunajte dobro sve pre nego sto se zaletite.
DPitanje...koliko vidim ta predikcija sa http://www.alloscomp.com/bitcoin/calculator
bash i ne radi u praksi.....ili se varam? Jer recimo meni sa 1620 mhps bi trebalo da iskopa za mesec dana sa ovim dif-om 2.04 BTC-a...a ako ovako nastavi Bogami nece biti ni 1.65 BTC-a... dok po 50BTC calculatoru to dodje do tipa 0.06BTC dnevno....
Ima li neka kvaka ili da batalim Bitminter....?
Sad je sjajna cena. Preksinoc je bilo 124.8$ recimo. Zadnja 2 dana koliko se drasticno povecao promet na stampu razlika se smanjila skroz sto je odlicno.Matthias je napisao(la):Kako sad 3-4e kada pratim oba i razlika je uglavnom 2$ max 3$. Evo trenutno je razlika 1.64$ ako bi da prodas btc.
Kako ne radi, testirao sam danas na dve masine sa isto snage.ovaj mergedmining.btcguild.com vise ne radi nego sto radi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari