Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Bas tako Ledio...

Ima li neko ko je npr poslao preko Gox-a na banku a da su novci na racunu? Da li je problem sto je Mige poslao 1000€ i sto nije bar 1€ manje ili su druge stvari u pitanju???

ja imam dve manje koje takodje kasne,javicu svakako cim legne ijedna pa ce vidimo oce biti bas 3 nedelje ko sto kazu ili manje ili vise :D

Prepiska chata sa mtgoxa:
(nemoj da se smejete mom engleskom)

Danny has joined the room
Danny

Welcome to Mt.Gox Live Chat Support
Danny

How may I help you ?

hi,i wonder why money withdraw late for me on three of my accounts by more than 7 days

it is werified acc and i withdraw money by bank transfer
Danny

May I have the account username ?

??????,??????,??????

first xxxeur second xxxeur third xxxeur
Danny

The Euro transfers are delayed due to the daily withdrawal limits imposed on us

and how many days will be delays?approksimily
Danny

Right now the delay is about 3 weeks

it is forum roumors that mtgox have to pay to american govermant 60milion dolars.Is that maybe reason for delay?
Danny

Not at all. We have already issued a press release regarding this. Read - https://mtgox.com/pdf/20130424_ddos_statement_and_faq.pdf

ok,thank you very much.I will patient wait for my money
Danny

You are welcome
Danny

Thank you for using the Mt Gox chat support

Rekoh ja već da su to poistovetili sa SEPA transferom. Biće super da je tako. :)

Meni uskoro ističe taj rok od 3 nedelje (prošlo je 2/3 dana) pa ćemo da vidimo.

Da je neko bacio oko jeste.. da su utvrdili da cena ne odgovara datoj zvali bi i rekli koja je nova vrednost, pitali da li se slazete:
1)odgovoris sa DA, posalju ti papire da popunis;
2)odgovoris sa NE, kazu ti da moras da se slozis jer ce te goniti sudski bla bla bla, i opet kazes DA, posalju ti papire, znaci isprave cenu,

neka lik kaze da je taj pogresio, trebalo 390 da bude a ne 39,
e sad ko je bacio oko na taj uredjaj je mustery

@djolenzi
U kojoj drzavnoj rupi radis kad tako razmisljas, ti kad budes narucivao neke noname delove iz kine pa kad te komsija drukari onda pametuj kako da se izvuces...
Ako je najvece dostignuce mafije da zaplene asic u delovima, svaka im cast sama ta cinjenica govori vise o ovom smradu od bilo kakve polemike.. da nije smesno bilo bi tuzno a to sto neki podrzavaju samo govori o tome kakvi ste vi sami....
Ako nisi gledao film odgledaj Brazil iz 1985 nadam se da ce ti i malo otvoriti oci ako je to moguce

Nit rupa, nit drzavna. Zahvaljujuci ovoj drzavi i silnim propustima ja sam ostao bez preko 1500000 dinara dok kad treba da ti naplate porez i ostale harace nema nikakvih problema. Komsija ga druknuo i on nekako ostao bez asica? Da nije mozda varijanta da se on pohvalio na nekoliko foruma kako ce da naruci to cudo i nekako neki cikica iz mraka procitao to i obavestio nadlezne. Ciji je tu propust? Nas narod ima izreku - u se i u svoje kljuse. Trebao je da se pohvali kad mu to stigne a ne unapred da paradira i da posle popije problem.

Poslednja izmena:
Mene samo zanima na osnovu čega oni to njemu mogu da oduzmu? Nije droga, pa da plene, eksploziv, kafa, cigarete i tome sl.

Mene samo zanima na osnovu čega oni to njemu mogu da oduzmu? Nije droga, pa da plene, eksploziv, kafa, cigarete i tome sl.

Mislim da se to zove - osnovana sumnja. Kao sto policajac moze bez ikakvih problema da te skine golog jer ima sumnju da ti imas nesto ilegalno kod sebe, sta mislis koliko im je tesko da zaplene uredjaj?

Pa sam uređaj nije ilegalan..

Mozda je dovoljno samo sto nema nikakvu deklaraciju ili sl. pa da se okarakterise kao "sumljiv"...

14.09.2012. godine u ovoj temi sam već dao odgovor na ovo pitanje ali nije hteo niko da sluša. Posle sam ja paranoičan, lud, i šta ti ja znam kako me sve prozivaše. ;)

Pa morao bi prvo nekim "čikama" u našoj zemlji da objasni za šta će mu takav uređaj. :D

Ne kažem da ga ne bi dobio ali bi verovatno morao nešto da objašnjava.

http://forum.benchmark.rs/showthrea...-druga-pitanja-odgovori&p=3009941#post3009941

Poslednja izmena:
Problem je sto nije bilo pratece dokumentacije ili je lose popunjena pa je carinik imao potpunu slobodu da uredjaj deklarise kao bilo sta, mogao je komotno da napise da je to deo za atomsku bombu ili pak nesto za spijanazu pa da doticni zaglavi zatvor ili nesto ozbiljnije.

Carina uglavnom zove primaoca da objasni kakav je to uredjaj i cemu sluzi (mozda su delovi za bombu) a onda odredjuje vrednost i dal moze uopste to uvesti ili ne.
Nagadjamo bezveze, pravu istinu zna samo vlasnik i carina.

Use i u svoje kljuse, i za nauk, ne objavljujte unapred ništa. Koliko sam ja čuo, bila su 3 momka u DHL-u i objašnjavali čemu služi uređaj, ali džaba.

8970 ~ 750 mhash ~ 600$

8750 ~ 600 mhash ~ 400$

8870 ~ 480 mhash ~ 300$

8850 ~ 370 mhahs ~ 230$

NEZVANIČNO na default-u

Poslednja izmena:
8970 ~ 750 mhash ~ 600$

8750 ~ 600 mhash ~ 400$

8870 ~ 480 mhash ~ 300$

8850 ~ 370 mhahs ~ 230$

NEZVANIČNO na default-u

Odakle ti ovo? :) Pa ovo je tek 15-20% više od serije 7, a drugo AMD do kraja godine ne izbacuje nove grafike tako da mislim da ovo nije tačno

^ Malopre sam video glasine o novim kartama u drugoj temi i vidim po specifikacijama da je to to otprilike. Ako je uopšte tačno ono, nije mi baš logično da posle 1,5-2god izbacuju jedva brže karte (eventualno je 8970 napredak po onim specifikacijama), ali videćemo.

^ Malopre sam video glasine o novim kartama u drugoj temi i vidim po specifikacijama da je to to otprilike. Ako je uopšte tačno ono, nije mi baš logično da posle 1,5-2god izbacuju jedva brže karte (eventualno je 8970 napredak po onim specifikacijama), ali videćemo.

Pri kraju II svetskog rata, amerikanci su zaplenili prototip nemačkog "stelt" (i to mlaznog!) avijona. Već za 10 godina imali su daleko savremeniji avijon (nekoliko primeraka prototipa) od bilo koga u svetu ali onda su shvatili da nemaju potrebe da ih upotrebljavaju i rizikuju da protivnik obori neki i dođe u posed tehnologije koje još uvek nema.
Baš tako je i u svetu hardvera.
Onaj koji napravi neki "bum" (3dfx npr) ili ga sahrane ili nekako preživi.
Ovako ima para za sve (i nV i AMD), ljudi su podeljeni sve više i sve dublje zahvaljujući raznim plaćenim tekstovima i lobistima po forumima...

Bio sam ubedjen,da ce i AMD i nVidia u novoj generaciji,napraviti puno "jace" rudare...pa da im se karte ciste sa rafova, k'o sada radeon-i 7950. :S:

Ne projektuju ih za kopanje ali zasto mislis da barem AMD karte nece kopati bolje od prethodne generacije? Zasto mislis da je rudarenje propalo? Zbog pojave ASIC-a? Uvek moze LTC da se kopa, tu nema ASIC uredjaja. I posle ti kazes da je 100% istina to sto pricas.

Elem, ispod imena korisnika i moja masina stoji mali znak uzvika na koji mozete prijaviti post ili usera.

Poslednja izmena od urednika:
Verujem da ti mozes skupiti daljeko vise.
Ne projektuju ih za kopanje ali zasto mislis da barem AMD karte nece kopati bolje od prethodne generacije? Zasto mislis da je rudarenje propalo? Zbog pojave ASIC-a? Uvek moze LTC da se kopa, tu nema ASIC uredjaja. I posle ti kazes da je 100% istina to sto pricas.

Elem, ispod imena korisnika i moja masina stoji mali znak uzvika na koji mozete prijaviti post ili usera.

Kopace brze, nema sumnje, samo sto ce taj napredak biti mali.
Kad bi oni hteli i videli buducnost u tome, ubrzali bi im kopanje 5x.

Kad bi oni mogli, ubrizali grafike za igranje 5x :)
Lazo, mani se corava posla, stvarno ova tema nije za tebe.

^
samo se ti zezaj sa Lazom pa ce da ti zakucaju carinici na vrata ....:S:

LAzaNS
Ako te ne zanima rudarenje onda lepo nemoj da zalazis u ovaj topic. To dal je istina ili nije nema nikakve veze.
Smaras ljude koje ovo zanima i koji se ovim bave. Rekao si dovoljno puta svoje misljenje o svemu , svu su culi, srecan budi i ne moras vise da ponavljas nista.

Poslao sam ovo mtgox suportu pa ce da vidimo sta ce da odgovore:
"
Hi, just checked still didn't receive funds, do you know when will your bank proceed the funds? Also what is the difference between SEPA and international bank transfer, since this take more than 12 days SEPA will then be like 1 month since it is slower than international?
Also there is many speculations on many forums that USA frozen your account with 60.000.000$ on it, and when this delay of proceeding funds started many assumed that this is true? So can you tell me are they right or not?

Thank you for your time,
Marko Nesic
"

Ja nisam ni pominjao snagu buduce generacije karti..nisam ni pomenuo propast rudarenja,vec da je "ucinak" u rudarenju btc-a doveo do toga da se najskuplje karte prodaju k'o alva..pa sto neko ne bi zadrzao deo tog kolaca?
Mislim..za full hd i jedna lepa 7850 je dovoljna,pa opet neki od nas imaju po nekoliko 7950 ili cak 7970 karti..velika je tu kinta otisla u ruke AMD-a,sto ne bi nastavili sa tim?

:D
A kada smo vec tu..da li mislite,da ce nVidia sedeti skrstenih ruku i da nece pojacati miner karakteristike budicih GPU-a?

Nece, nju to ne "zanima", ima ona svoje musterije.

Nazad
Vrh Dno