posle finih podesavanja mislim da sam nasao stabilne klokove:
gpu1: powercolor referentna 7970 voltage 1.1v, gpu clock 1140 mem clock 750
gpu2: msi tf3 7970 voltage 1.175v, gpu clock 1160 mem clock 750
obe zajedno daju 1380 mhash/s....
sta mislite o tome?
jel ovo ok? što se tiče tih U i ostalih stvari![]()
Kako vam radi 50btc, meni sinoc i sad hash kao EKG. ?
temp su sledece: tf 3 tj donja karta ide do 70 c...
a powercolor referentna , tj gornja karta, vuce vruc vazduh sa tf3 pa ide i do 80 c.....
mnogo su blizu, uskoro cu napraviti jedan dedicated setup, ovo je privremeno resenje..
probam sa msi afterburnerom , prepoznaje gpu1 i gpu2 ali kad bilo sta menjam za gpu1, menja se istovremeno to isto i na gpu2...
ima li neka bolja varijanta?
Ja nikako da nateram afterburner da to i odradi kako treba sa mojim kartama, tako da to regulisem jedino razlicitim intensity.moras da iskljucis sinhronizaciju u podesavanjima za aftreburner pa ces moci onda posebno da podesavas klokove i napone
A sto ne koristitie Sapphire Trixx?? Meni se bolje pokazao od MSI AB.
a nisam siguran za tih 18e, jer sam ja jednom podizao 300e i naplatio mi je 38e.
Posto vidim da su mnogi u dilemi koliko trose 7950 (po meni jedine isplative nove kartice)...
Jedna 7950 koja radi na 69.0 c na 99% posto opterecenja, daje trenutno 605.80 Mh/s sa clockom 1150 Mhz i memorijom na 1000 Mhz uz napon od 1.169v
i trosi 215W.
Sistem, bilo Intel, bilo AMD trosi oko 70W
Sistem se sastoji od ploce, procesora, kulera koji dolazi uz procesor, jednog "stapica" 2 GB DDR3 memorije i jednog USB 3 sticka od 8GB.
Sve to na BAMT-u naravno.
Klokove memorije ne spustam, zato sto nisam uspeo, a iskreno, nisam se ni bavio previse time! I onako sa Bamtom nahranis svinje i ne diras nista!
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari