jesu vam ti intesini racuni devizni ili kakvi? treba da otvorim racun pa da znam koji je
Uh, 215W mi je nesto puno. Pa koliko trose onda ove moje TF3 sto su na 1.25V i memorijom na preko 1300? 250W?
Edit, uh sad vidim da je to nemoguce. Imaju 2x6 pin pci-e koji mogu isporuciti 150W max +75w board, to je 225W teoretski maximum.
a nisam siguran za tih 18e, jer sam ja jednom podizao 300e i naplatio mi je 38e.
Nesto se ne bih slozio sa time jer je pre neki dan drugar prebacio 90e na Intesin racun i dobio je samo 60e sto znaci da je 30e ukupna provizija kada se prebaci .
Pa cim si otvorio racun imas IBAN, nema sta zena da ti daje. To ti je broj racuna prevedeno na nas jezik i ispisan ti je na plastificiranoj kartici koju dobijes.
SWIFT cod ti je unikatan za svaku banku i mozes ga naci na internetu, IBAN je broj sa kartice i pocinje sa RSxxxxxxxxxxxxxx. Da se ne ubedjujemo proveri ti to malo bolje.
http://www.theswiftcodes.com/serbia/
Hajd jos jednom... da ne mistifikujemo potrosnju. Em se razumem u elektroniku, em imam instrumente koje malo ko ima ovde
Sistem = ploca Z77 + procesor celeron sa dva jezgra + stapic memorije + USB3.0 stick trose oko 70W
kada se kartice ukljuce, potrosnja skoci na oko 500W i tu stoji dok se ne ugase kartice.
Dakle, 70W + 215W + 215W = 500W na clocku 1150 MHz za GPU, bez spustanja takta memorije, jer BAMT to ne zna da uradi kako treba!
Jedna 7950 karta pri ovom clocku daje oko 605MH/s, sto mislim da je odlicna vrednost! Ako joj obezbedite relativno hladan prostor, radice lepo.
Mogu dve 7950 da povuku dovoljno da se spali chieftech nitro 2 od 850W samo kad ih poteras onako ljudski,provereno![]()
Na def naponu naklokane 1050 vuku 200W iz zida tako da nemas brigezeljko je napisao(la):Mislio sam na default, primetio sam da sasmanjenin naponom trosi dosta manje jer napjanje uopste ne ubrza ventilator, tek kad uposlim CPU i GPU sad na 100% napajanje ubrza vent, mada iskreno neznam koliko sve to vuce, videt cu sutra kad mi stigne asus 7950 a neznam ni tacnu specifikaciju mog napjanja LC hyperion 700w, znam da je CWT od 600-700w jer su lagali o specifikaciji
ne mora da znachi. ako je nitro kec, mislim da oni imaju dve 12v grane, plus, neka kaze ledio na koliko ih je nasvirao...to je vuklo preko 800w na 12v....felerichno ili ne, teshko da bi izdrzalo tu torturu.
Da li vam radi 50btc, nešto se čudno dešava
I mene zeza vec par dana u bamtu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari