Jedno pitanje.
Da li mogu tj. da li bi izdrazalo Corasair AX1200 da na njega stavim 5x 7950?
Inace, na KP je bila juce i danas jedna ASUS 7950 top nova,ali bez garancije po niskoj ceni. Iz proverenog izvora sam cuo da se karta dosta greje i da je zato vracena liku pa je ovaj ponovo prodaje. Cisto da se neko ne opece.![]()
Objasnjenje za smanjenje temp od po 4 stepena za gpu i naponsku kad to uradim i pojavu artefakta kad smanjim napon a kad je do daske slajder artifakta nema sve stabilno?
Takodje zasto gpu-z ne cita vrm temp?
da i takodje ocitavam na APC-u razliku u potrosnji od 30w
It's a magic :d
Pogledajte prilog 113080
Pogledajte prilog 113081
Posebno temp naponske se menja dosta a i potrosnja ???
Objasnjenje za smanjenje temp od po 4 stepena za gpu i naponsku kad to uradim i pojavu artefakta kad smanjim napon a kad je do daske slajder artifakta nema sve stabilno?
Takodje zasto gpu-z ne cita vrm temp?
da i takodje ocitavam na APC-u razliku u potrosnji od 30w
It's a magic :d
Pogledajte prilog 113080
Pogledajte prilog 113081
Posebno temp naponske se menja dosta a i potrosnja ???
Može i 6 bez problema AX1200 je ubica napajanje
Može i 6 bez problema AX1200 je ubica napajanje
Nego jel ima neko da kopa na btcguild-u? Nešto zakucao server danas izgleda, sajt radi normalno, ali mi miner ne radi, prijavljuje mi kao bad address
A kakvi to jos ekstenderi postoje osim kineskih? To je obican pci-e slot nakacen na kabl slican ATA kablu. Nikakva to nije nauka, tako da je odgovor na tvoje pitanje, da svi furaju kineske extendere.
Pa upravo zbog toga i pitam jer vidim da svi prodaju extendere po 15-20 eura, a iz Kine moze da se naruci za 3, 4 eura...Upravo. I na dx.com i na ebay, sve su to kinezi. Ortak i ja smo nasli jedan sajt (zaboravio sam ime, ima ga on bookmarkovanog) za ekstendere, free shiping a komad je 3$. S'tim da se cena smanjuje na kolicinu, pa tako za 20 komada cena ispada 2,8$/kom. 240 dinara a kod nas se prodaju i za 1500.![]()
Zasto ne probate preko ovog sajta http://www.tinydeal.com/pci-extension-cable-pci-expansion-card-p-88227.html?currency=EUROvo je bas lepo cuti.
Bicu zadovoljan i sa 5, samo da je jos extendera.
E ovako viza elektron devizna naravno, moze da ti posluzi za placanje ,a da bi ti primio uplatu treba ti devizni racunna koji mogu da ti uplate novac za novcice....potrebno je najaviti uplatu i popuniti neki formular, Takva sam objasnjenja dobio juce u INTENSA BANCI. Potrebno je 7-10 dana da ti aktiviraju karticu visa eletron i to je to.na visa elektorn direktno mislim da moci nece a kako se to radi je na ovom forumu napisano vec sigurno 50 puta, e sad ako te mrzi da potrazis onda ces morati da sacekas nekog sa celicnim zivcima ko je to ovde napisao jedno 2-3 puta i ne mrzi ga da to ponovi jos jednom ....
ja vise necu ....
mozda bi bilo dobro da se proglasi (zaposli) savetovaoc kojem ce mrzljivi na trazenje po temi da uplacuju na tekuci racun neku simbolicnu sumu (50DIN. NPR) da im odgovori na pitanje na koje je odgovoreno tokom teme bar 10-50 puta..![]()
Nikako da shvatim kako si je naterao da daje 660-680Mh/s na 1000MHz?
Ok, ja na jednoj masini imam za sad jednu kartu, na drugoj dve, dok ne stignu ekstenderi i sve to spojim (ukupno 4 karte). Posto mi je taj difficulty jos uvek nepoznanica, ostavio sam ga na defaultu, sta bi ja po vasem misljenju trebao da promenim? Kopam na bitparking-u, oba kompa kopaju pod istim userom.
Da li mi se cini, ili je balon ponovo poceo da se naduvava? 20% je skocila vrednost novcica za 2 dana...
User defined difficulty
Now it is possible to choose share difficulty manually for each worker.
It will reduce traffic volume for high speed miners.
Pay per share increases in proportion to chosen difficulty
We recommended to use the following settings:
Worker's speed Difficulty
<500 Mhash/s 1
500- 1000Mhash/s 2
1000-2000Mhash/s 4
2000-4000Mhash/s 8
4000-10000Mhash/s 16
10000-40000Mhash/s 32
>40000Mhash/s 64
Share difficulty Pay
1 0.00000270 BTC
2 0.00000540 BTC
4 0.00001080 BTC
8 0.00002160 BTC
16 0.00004320 BTC
32 0.00008640 BTC
64 0.00017280 BTC
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari