Ja sam spustio na 300 u Catalyst-u. Doduse, na vrhu prozora pokazuje visi takt, a dole je klizac na 300MHzJel uspeo neko da spusti memoriju na 7850 ispod 600 ja nemogu
ma batali ti na koliko je klizac ja mogu i na 200 da stavim ali vidi koliko kaze GPU-Z kad je pod naponJa sam spustio na 300 u Catalyst-u. Doduse, na vrhu prozora pokazuje visi takt, a dole je klizac na 300MHz
Opet pričam za LTC, da ne budem pogrešno shvaćen, nemam iskustva sa BTC...A jesti proverio stanje novcica? Mislim da se ono ipak uvecava i ako su sve masine offline, mada ne bas koliko bi trebalo, recimo da je oko 10-15% manje, bar je ovako bilo kod mene par puta kada sam proveravao. Mozda zavisi i od slucaja do slucaja.
nemoj tako. lepa je cirilica. ona je bogatsvo.
ubogi su oni koji su odlucili da se takva dokumenta izdaju!
urose, a i ostali, nemojte se *****avati sa podacima. vrlo su laki na okidacu na mtgoxu - tj. zablokiraju ti racun dok si rekao piksla.
Imam plocu maximus extreme IV sa 5 pci-e x16
Da li mogu da koristim extender-e 1x na 16x ili samo 16x na 16x?
Ako mogu 1x na 16x, da li moraju da se koriste iskljucivo modeli sa dodatnim napajanjem ili su ok i oni bez?
Stavio bih 4x 7950.
Hvala na pomoci![]()
"In order to apply for the "Trusted" account status please mail a notarized translation of your government issued ID"
Koji moj ovo znaci? Da treba da idem kod notara da mi ovjeri pasos/lk i neki racun pa da to slikam i posaljem im da bih mogao da povlacim novac sa mt.gox-a na racun?
Mozes obe vrste ekstendera (ako ih nadjes) !
Meni rade obe vrste ekstendera bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari