Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Čitam postove i kontam da bacim 500e na dve nove 7950, pa kako bude...

Našao već, sad grickam nokte da li da uđem u igru.

Ako patis od hronicne dosade ti udji, nece da ti bude dosadno, 100%. :D

Ok, sad ih naručujem. Kako bude bude...

Kako se menja engine u guimineru i koji preporucujes?

Ne znam, u 50btc Mineru se jednostavno bira iz padajućih menija. Mislim da je cgminer+poclbm nekako najstabilniji. Čini mi se da se sa Diablom dobije oko 5% više MH/s ali se dešava upravo to da u nekom trenutku stane (MH/s padnu na 0) i jedino što pomaže je da ga zaustaviš i ponovo pokreneš.

Eto berza proradila i nista se nije desilo par nih prodali veci sumu a sad ce da cekaju kad ce da kupe ;)

pozdrav svima momci, procitah mnogo stranica ove teme jer sam novi u rudarenju... napravio sam nesto malo novcica i probao veceras da prenesem nesto od toga na svoj nalog na mtgox...

isao sam na add funds...

please choose funding method: bitcoins

i dobio sam dole adresu u obliku nekog dugackog koda... kapiram da je to adresa mog wallet-a na mtgox-u...

kopirao sam taj kod, otisao na svoj pool 50btc.com, isao na payout, add destination, zalepio sam tu adresu svog wallet-a na mtgox-u i prebacio 0.01 btc da vidim radi li sve ok...

medjutim nema za sada nista u mom wallet-u.,,,

koliko se ceka da novcici legnu u wallet?

Daj mu malo vremena leci ce...

Poslednja izmena od urednika:
@hawai nema pravila oko cekanja , nekad prebaci za pola sata a nekad traje i po par sati ...

hvala apple, nego jel mogu ja recimo u toku dana vise puta da prebacujem u wallet po malo btc-a?

p.s. jesam li dobro uradio tu proceduru prebacivanja btc-a u wallet?

Mozes koliko ti dozvoli pool na kom radis . Ako si na 50 btc kao sto si naveo onda je minimum 0.01 da bi mogao prebaciti .

I polovne vrede tih para ako ces zaradjivati njima. Bolje nego da cekas 15-20 dana da stigne tura grafika iz koje ces imati komad. Vise manje skoro sve koje dolaze su rezervisane unapred.

tenutno nemam kesh ali imam btc pa sad ili da cekam da btc poraste ili da prodam po ovom kursu i kupim grafiku+napajanje+cpu

pa imam vec nekoliko sad razmisljam da se malo pojacam

ok, pitam zato sto se stalno raspitujes pa da malo poguramo tvoju nedoumicu, dok te uvucemo u kolo iz kog izgleda da nema izlaza ....:d

nego genijalac kaze da su rasprodali ceo taj batch ASIC chipova (500k), pa kad se, ako se sve to pusti u pogon u narednih par meseci, snaga mreze ce ako se ne varam a negde sam procitao skociti za 170Th, GPU mining nece vise postojati, a imati i 60GH ne verujem da ce moci da zaradi neki novac jer ce diff skociti do neba...

Poslednja izmena:
Kako da podesim da mi integrisana bude primarna?
Mislim odradim ja sve, ali kad se startuje windows, rezolucija je 800x600 i u device manageru prikazuje integrusu i pcie s tim sto mi AB, sapphire trix i gpuz daju neke cudne cifre za pcie grafiku, tipa temp 89999, onda mem clock 10, gpu clock 10 itd... Najveci clock koji mogu da odradim je 10 :d
U pitanju je amd ploca i integrusa 4200...

razmisljam 2x7850 ili 7950, pa se tu lomim, lomim se isto i oko napajanja, uzeo bih neko koje moze da gura 2x7850 ili 2x7950, 7850x2 bih uzeo odmah a 7950 bih uzeo jednu za sad a da kupim napajanje koje ce imati mesta i za jos jednu

razmisljam 2x7850 ili 7950, pa se tu lomim, lomim se isto i oko napajanja, uzeo bih neko koje moze da gura 2x7850 ili 2x7950, 7850x2 bih uzeo odmah a 7950 bih uzeo jednu za sad a da kupim napajanje koje ce imati mesta i za jos jednu

Napajanja su postala veci problem od kartica...

opet krenuo pad BTC, ubeležio sam nov novac na računu :) sad sam se igrao sa jednim celim btc, tako da sam u plusu ~9€, prodat po 99€, kupljen po 90€

Jesu li stigli nekom extenderi ko je narucivao sa dx.com? Ja klen narucio samo 1 komad

Nazad
Vrh Dno