[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Za drugi slucaj ce raditi sigurno a prvi i nije problem ako raste broj coina.
Verovatno ne znam pa ces ti da me naucis da karta na def clock trotluje a isto tako nemas doticnu kartu pa ni ne znas njene oc domete i sad si mene nasao da zaj...
Samo ne znam da u kojoj meri je prima? Od ponoci pa do 10h, imam neki manjak realno iskopanih novcica, tako da mislim da je najbolja varjanta postaviti neki multipool, ja sam stavio 50btc i bitparking... Za Diablo to izgleda ovako:
./DiabloMiner-YourOS.sh -u username1,username2 -p password1,password2 -o host1,host2 -r port1,port2
DiabloMiner supports unlimited pools and will switch to the next pool on connection failure and return to the first pool every 60 minutes.
Da li je jos neko probao ova multipool setovanja? Meni nece da se prebaci na sledeci pool, jednostavno ostane na prvom i ako skroz izgubi konekciju i uopste ne radi![]()
a sta cemo mi koji imamo samo skupi BTC za prodaju :S:
Trenutno su mi dve karte na mining masini, vrte guiminer, temperature na obe zakucane na 69°c, gpu usage 99% itd. Ali s' vremena na vreme glavna grafika prekine rad i bleji. Sta da mu radim?
Kakva panika kad sam postavio sliku sa MTGoxa. Mozda preko kompa ne radi al na tel ocitava ...
Pao na 45 $ :smash:...
Ako koristiš Diablo engine, pređi na neki drugi.
Ja sam dugo koristio DiabloMiner al odjednom je stao kod mene i vise nije hteo da radi.
Nikad nisam probao to sa backup poolovima.
Jesi probao da kopas sa 50btc klijent, u njemu ima DiabloMiner i podrzava backup poolove.
Radi kao leptir, doduse nisam probao kako radi sa backup poolovima, kopam na bitparking i nije stao ni jednom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari