Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Meni je 50BTC isto po widgetu i grafikonu bio off line, ali je grafikon zapravo kasnio jedno dva i po sata, tako da, kada je Balance u pitanju, ne da je zaradio para koliko i obicno, nego i malkice vise, jer je verovatno dosta ljudi preslo na alternativne pool-ove.

A ja uvek gledam samo koliko se Balance promeni u roku od sat vremena. I statistika i sve je to lepo, ali Balance je glavni pokazatelj da li radi ili ne. A 50BTC placa i za "Stale", sto je po meni bitno, a uz to je i procenat koji ide Pool-u zanemarljiv!
Uz sjajan graficki interfejs... Dobitna kombinacija :)
Jos da nije tih brljotina... ali braca Rusi ne mogu da omanu a da nesto ne zabrljaju :)

Verovatno ne znam pa ces ti da me naucis da karta na def clock trotluje a isto tako nemas doticnu kartu pa ni ne znas njene oc domete i sad si mene nasao da zaj...

Ja sam rekao to dobronamerno, testirao sam 7950 i 7970 kada su se pojavile. Imam dve msi TF 7970 ako to nesto znaci. Jedino ih jos nisam bacio na rudarenje, koristim ih za nesto drugo. Nema razloga za svadjom, samo lagano. Stavi max voltazu ako si otkljucao odvrni ventove i vidi kako se ponasa. Ako su stabilne spuataj lagano klok, moje guraju oc na 1280mhz sa smesnih 1.20v. Samo opusteno. :)

Bogami dobre kartice imas kad se tako lepo klokuju . Moja sa full naponom od 1300mv nece preko 1300MHz da ide ni na vazduhu ni na vodi a Asic joj je 70.1 Gigabyte kartica a sto se tice Asusa njoj je lock napon na 1170mv i ne moze preko 1150MHz .

Samo ne znam da u kojoj meri je prima? Od ponoci pa do 10h, imam neki manjak realno iskopanih novcica, tako da mislim da je najbolja varjanta postaviti neki multipool, ja sam stavio 50btc i bitparking... Za Diablo to izgleda ovako:

./DiabloMiner-YourOS.sh -u username1,username2 -p password1,password2 -o host1,host2 -r port1,port2
DiabloMiner supports unlimited pools and will switch to the next pool on connection failure and return to the first pool every 60 minutes.

Da li je jos neko probao ova multipool setovanja? Meni nece da se prebaci na sledeci pool, jednostavno ostane na prvom i ako skroz izgubi konekciju i uopste ne radi :(

Da li je jos neko probao ova multipool setovanja? Meni nece da se prebaci na sledeci pool, jednostavno ostane na prvom i ako skroz izgubi konekciju i uopste ne radi :(

Ja sam dugo koristio DiabloMiner al odjednom je stao kod mene i vise nije hteo da radi.
Nikad nisam probao to sa backup poolovima.
Jesi probao da kopas sa 50btc klijent, u njemu ima DiabloMiner i podrzava backup poolove.
Radi kao leptir, doduse nisam probao kako radi sa backup poolovima, kopam na bitparking i nije stao ni jednom.

:( a sta cemo mi koji imamo samo skupi BTC za prodaju :S:

Trenutno su mi dve karte na mining masini, vrte guiminer, temperature na obe zakucane na 69°c, gpu usage 99% itd. Ali s' vremena na vreme glavna grafika prekine rad i bleji. Sta da mu radim?

:( a sta cemo mi koji imamo samo skupi BTC za prodaju :S:

pa ništa, kupite ltc. :)

kada BTC počne da raste, prodajte ltc.

al mislim da je već kasno za to, tj. ltc je već počeo da jača.

hebote, ovi Rusi na BTC-e objasnili kako se vodi menjacnica.

Poslednja izmena:
Ovo pada looodooo, sad je na 105dolara, dokle li ce? Mislim da je ovo cista panika zbog pada goxa..

sto je duze menjacnica offline, to ce vise da pada vrednost.

formula ide otprilike ovako (malo se zahebavam, a malo sam ozbiljan): 1 h offline = 10 $ dole.

Pogledajte sto je mreza skocila
ImageUploadedByTapatalk1366563615.102039.jpg ImageUploadedByTapatalk1366563626.806095.jpg

Kakva panika kad sam postavio sliku sa MTGoxa :p . Mozda preko kompa ne radi al na tel ocitava ...

Znaci radi Gox ko zmaj sa telefona! Pa u cemu je fora onda?

... meni na bitcoinity.org 0.00, a Mt.Gox ne radi... Jel pukla cena ili se nesto ubagovalo?

Na btc-e cena je 90e.

Poslednja izmena:
Trenutno su mi dve karte na mining masini, vrte guiminer, temperature na obe zakucane na 69°c, gpu usage 99% itd. Ali s' vremena na vreme glavna grafika prekine rad i bleji. Sta da mu radim?

Ako koristiš Diablo engine, pređi na neki drugi.

Izgleda da si u pravu , sad sam pogledao ponovo pa je cena ista non stop :D

Pao na 45 $ :smash:...

uf, meni vec par dana stoji na goxu da kupujem za 33e... bicu pun koina.

Puce tako "mali" baloncic.. btc-e 83€.

Ja sam dugo koristio DiabloMiner al odjednom je stao kod mene i vise nije hteo da radi.
Nikad nisam probao to sa backup poolovima.
Jesi probao da kopas sa 50btc klijent, u njemu ima DiabloMiner i podrzava backup poolove.
Radi kao leptir, doduse nisam probao kako radi sa backup poolovima, kopam na bitparking i nije stao ni jednom.

Sad sam probao i njega, ali izgleda da ni tu ne prelazi na backup pool :( Probao sam da recimo u prvi namerno unesem pogresnu adresu poola, ali onda se jednostavno nista ne desava. Jedino ako mu treba bas dosta vremena, ostavio sam ga oko 5 minuta. Provericu i u realnim uslovima da li ce se uopste prebaciti na drugi pool.

Jos nesto vidim ovde za diablo opciju Mining run on the following CPU i opcija All, 1 i 2? Pretpostavljam da je to opcija da i CPU kopa? A da su 1 i 2 jezgra?? Ali kad pokusam da ih sve iskljucim, cim odem na start automatski si ukljuce sve? Mogu recimo da izaberem 1 ili 2, mada ne vidim nikakvu razliku?

A gledam i cenu na bitstamp.com trenutno je 115$

Poslednja izmena:
Padne sajt i odmah panika...ljudi nedelja je, polako, nije radni dan... ne moze to odmah da se namesti.

Vrh Dno