- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
e, obim je mali zato sto je vikend, to je normalno.
pa sto prodajes ako kupuju kao ludi?
pa sto prodajes ako kupuju kao ludi?
e, obim je mali zato sto je vikend, to je normalno.
pa sto prodajes ako kupuju kao ludi?![]()
Bas tako.
Htedoh reci Zeljko sacekaj sutra i ako ti se prodaje bar ce biti 140$![]()
STa je tu bolje da je veca cifra ili manja ?WU = work utility = share rate balanced by pool's difficulty target.
ja zaradjujem na razlici... iskreno nemogu predvideti realnu cenu bitcoin-a za sad
u princuipu verujem da ce rasti ali postepeno ne ovako, ali to niko nezna
STa je tu bolje da je veca cifra ili manja ?
sta uzeti onda, vidim ja da cu opet ove 7850
ja sam svoju verziju vec izlagao,i necu spamovati vise po pitanju asic minnera,voleo bi samo da oni koji su 100% sigurni da ce ih imati u rukama (za koliko meseci itd) napisu svoja ocekivanja sta ce dobiti,za koliko tacno para,i koliku ce imati zaradu sa diffom koji bude kada dobiju spravu u ruke-i uzeti u obzir hiljade komada koji bi bili pusteni u rad (i prouzrokovali rast diffa) cenu bitcoina (koja se ne moze predviti)
sve u svemu racunaica je sad neverovatno dobra,lako je sada praviti kalkulacije,ali asic nije u rukama
znaci,da skratim,onaj ko je porucio nek napise koliko ce ga izaci sprava i koliko ce zarade imati na mesecnom nivou (molim bez napadanja mene o tome da se ne zna cena btc-a 2-3-4 meseca unapred i diffa -jer bas zato i postavljam pitanje)
kad neko napise ja uradim SS i sacekamo polako da dodje vreme te spravice,i da uporedimo sadasnja ocekivanja i tadasnje rezultate,zahvalan unapred (ako se uopste iko odazove)
@kondenzator
Pitas nesto sto niko tacno nezna, ja asic ocekujem avgusta +/- jedan mesec, ocekujem da ga otplatim (1450$+carina) i zaradim 1000$ u naredna 4-6 meseca, sve sto kapne pride bice dobro, u najgorem slucaju ocekujem da ga otplatim i bacim![]()
@kondenzator
Pitas nesto sto niko tacno nezna, ja asic ocekujem avgusta +/- jedan mesec, ocekujem da ga otplatim (1450$+carina) i zaradim 1000$ u naredna 4-6 meseca, sve sto kapne pride bice dobro, u najgorem slucaju ocekujem da ga otplatim i bacim![]()
pa ti si bas optimista.![]()
do tad ce biti dosta ASIC/a u opticaju. koliko GH daje taj od 1450$?
Pa sam si napisao da se ne zna cena btc-a unapred tako da neko ne može ni da predvidi koliko će šta koštati. Evo ja ću da počnem ovo pa ti lupaj SS
Ja planiram da pre-orderujem jedan od 5ghash koji sad izaće 275$ i kad on stigne verujem da će sam sebe isplatiti za 2-3 meseca, znači oko 100$ mesečno.
Šta daješ onom ko pogodi?![]()
Hm, po toj logici je asic je ili neki troll ili ce cim izadje da padne u vodu cela filozofija mining-a, bar onog koji se isplati.
naravno da nece biti tako, jer ce diff porasti prilicno.
@kondenzator
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari