- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
e, obim je mali zato sto je vikend, to je normalno.
pa sto prodajes ako kupuju kao ludi? 🙂
e, obim je mali zato sto je vikend, to je normalno.
Bas tako.
Htedoh reci Zeljko sacekaj sutra i ako ti se prodaje bar ce biti 140$ 😀
STa je tu bolje da je veca cifra ili manja ?WU = work utility = share rate balanced by pool's difficulty target.
ja zaradjujem na razlici... iskreno nemogu predvideti realnu cenu bitcoin-a za sad
u princuipu verujem da ce rasti ali postepeno ne ovako, ali to niko nezna
STa je tu bolje da je veca cifra ili manja ?
sta uzeti onda, vidim ja da cu opet ove 7850
ja sam svoju verziju vec izlagao,i necu spamovati vise po pitanju asic minnera,voleo bi samo da oni koji su 100% sigurni da ce ih imati u rukama (za koliko meseci itd) napisu svoja ocekivanja sta ce dobiti,za koliko tacno para,i koliku ce imati zaradu sa diffom koji bude kada dobiju spravu u ruke-i uzeti u obzir hiljade komada koji bi bili pusteni u rad (i prouzrokovali rast diffa) cenu bitcoina (koja se ne moze predviti)
sve u svemu racunaica je sad neverovatno dobra,lako je sada praviti kalkulacije,ali asic nije u rukama
znaci,da skratim,onaj ko je porucio nek napise koliko ce ga izaci sprava i koliko ce zarade imati na mesecnom nivou (molim bez napadanja mene o tome da se ne zna cena btc-a 2-3-4 meseca unapred i diffa -jer bas zato i postavljam pitanje)
kad neko napise ja uradim SS i sacekamo polako da dodje vreme te spravice,i da uporedimo sadasnja ocekivanja i tadasnje rezultate,zahvalan unapred (ako se uopste iko odazove 😀 )
@kondenzator
Pitas nesto sto niko tacno nezna, ja asic ocekujem avgusta +/- jedan mesec, ocekujem da ga otplatim (1450$+carina) i zaradim 1000$ u naredna 4-6 meseca, sve sto kapne pride bice dobro, u najgorem slucaju ocekujem da ga otplatim i bacim 🙂
@kondenzator
Pitas nesto sto niko tacno nezna, ja asic ocekujem avgusta +/- jedan mesec, ocekujem da ga otplatim (1450$+carina) i zaradim 1000$ u naredna 4-6 meseca, sve sto kapne pride bice dobro, u najgorem slucaju ocekujem da ga otplatim i bacim 🙂
pa ti si bas optimista. 😀
do tad ce biti dosta ASIC/a u opticaju. koliko GH daje taj od 1450$?
Pa sam si napisao da se ne zna cena btc-a unapred tako da neko ne može ni da predvidi koliko će šta koštati. Evo ja ću da počnem ovo pa ti lupaj SS 🙂
Ja planiram da pre-orderujem jedan od 5ghash koji sad izaće 275$ i kad on stigne verujem da će sam sebe isplatiti za 2-3 meseca, znači oko 100$ mesečno.
Šta daješ onom ko pogodi? 🙂
Hm, po toj logici je asic je ili neki troll ili ce cim izadje da padne u vodu cela filozofija mining-a, bar onog koji se isplati.
naravno da nece biti tako, jer ce diff porasti prilicno.
@kondenzator
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari