Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Vrati se par strana u natrag i procitaj sta se meni desilo sa dx.com.

mene razvalise sa extenderima.. ima li jos koji.. izvadi neki iz steka.. platicu ti visestruko.. sto si vaki.. sto si naki.. :)
katastrofa

samo se pitam.. gde su svi oni bili kad sam imao na gomili po 500 extendera.. poslednji put kad sam vukao iz kine.. razmisljao se da povucem pa hiljada.. i onda se pojavili: mige, zeljko i njima slicni a-sik fanovi.. i ljudi klasicno zabatalili kupovinu gpu-a :)

a sada, kada su i oni shvatili da je cela prica sarena laza.. sad daj grafike.. daje xtendere.. izburgijaj jos napajanja :)

sad mi u neku ruku i drago sto sam rasprodao sve te extendere :D

a jos jaci su mi oni sto kupe 7970.. pa mi se obrati s pitanjem kako da podesim grafiku da mi pravi pare hahahaha ja mu kazem citaj forume.. ljudi pisali.. i on opet navaljuje sa istim pitanjem.. i na kraju ga posaljem kod prodavca koji mu je prodao tu istu karticu da mu je i podesi :)

Poslednja izmena:
Mene pitaj covek pre nekih 2 nedelje na pm za ekstender... Rekao sam mu da ga nebih dao ni za 50e po komadu :D
Koliko sam ih podelio i na kraju sad ja nemam a niko ne kupuje.

Jel uspeo neko da spusti memoriju na 7850 ispod 600 ja nemogu

300MHz pokazuje i GPU-Z, bilo koji drugi monitoring program. A sto je najbitnije temperatura odmah padne za nekoliko stepeni.

Ekstenderi na danasnji dan opusteno mogu da idu po 30eur i da se prodaju odmah :)

Da me ne mrzi vratio bi grafike u sendvic i zaradio par stotina evra na ekstenderima :)

attachment.php

Kako je neko lepo nakupio novcica sa 6 sati rada na 11 Gh/s :D:D

Da li sam 50btc ili neko drugi nije ni bitno :D

ScreenShot108.jpg

A jesti proverio stanje novcica? Mislim da se ono ipak uvecava i ako su sve masine offline, mada ne bas koliko bi trebalo, recimo da je oko 10-15% manje, bar je ovako bilo kod mene par puta kada sam proveravao. Mozda zavisi i od slucaja do slucaja.

Ne znam kako je za BTC ali za LTC čim nema konekcije grafike prestaju da rade! Zato mislim da laže ovaj što je napisao ovo. Moguće da je imao manjak u rudničkom novčaniku pa rudare ovako (na kvarno) iskoršćava, ili je samo pohlepa u pitanju... :S: Sve u svemu beda.

A jesti proverio stanje novcica? Mislim da se ono ipak uvecava i ako su sve masine offline, mada ne bas koliko bi trebalo, recimo da je oko 10-15% manje, bar je ovako bilo kod mene par puta kada sam proveravao. Mozda zavisi i od slucaja do slucaja.
Opet pričam za LTC, da ne budem pogrešno shvaćen, nemam iskustva sa BTC...
Kada je sajt "down" ali reaper / cgminer ostvaruju konekciju sa serverom - stanje se povećava bez obzira što je sajt "pod napadom".
Kada je server "down", grafike nemaju posla pa prestaju da rade, program ispisuje grešku ili se automatski prebacuje na drugi pool, mašina je "idle" dok se ne pronađe novi posao. Nije moguće da grafike rade (budu pod opterećenjem) a da se konto ne povećava.

Poslednja izmena:
"In order to apply for the "Trusted" account status please mail a notarized translation of your government issued ID"

Koji moj ovo znaci? Da treba da idem kod notara da mi ovjeri pasos/lk i neki racun pa da to slikam i posaljem im da bih mogao da povlacim novac sa mt.gox-a na racun?

slikaj licnu kartu. kakav sad *** notar?

ja sam otvorio racun na zenu i na njena dokumenta iz Bosne. ali sam prvo to odradio, tj. verifikovao, pa onda ostavio podatke za racun. doduse, to je bilo pre dosta vrmena. mozda su sada pod naletom novih korisnika promenili proceduru.

pa ti sad treba i pecat. :d

Poslednja izmena:
Ovde recimo grafike rade i imaju konekciju, ali se na sajtu 50btc prikazuju da su Offline, ali recimo i pored toga prikazuje odredjen Mh/s

Pa izgleda da mora... Ima i link ka wikii i fino ima slika sa prednje strane dokument na A4 (ili cemu vec) a pozadi pecati...

Samo ne znam kako oni mogu da znaju koji pecat sam stavio? Imam 3 komada kuci, mogu da lupam do mile volje.

Ima li neko da je u skorije vrijeme verifikovao racun iz banke (ne nalog na mt.gox)?

Tako i treba svi kod notora pa 100 evrica, kad je zvanicno pismo uboga cirilica koju niko ne razume!

nemoj tako. lepa je cirilica. ona je bogatsvo.

ubogi su oni koji su odlucili da se takva dokumenta izdaju!

urose, a i ostali, nemojte se *****avati sa podacima. vrlo su laki na okidacu na mtgoxu - tj. zablokiraju ti racun dok si rekao piksla.

Poslednja izmena:
nemoj tako. lepa je cirilica. ona je bogatsvo.

ubogi su oni koji su odlucili da se takva dokumenta izdaju!

urose, a i ostali, nemojte se *****avati sa podacima. vrlo su laki na okidacu na mtgoxu - tj. zablokiraju ti racun dok si rekao piksla.

Aha a da vidis moj rukopus, za koji pre svega krivim cirilicu :p

Da li je neko kopao sa 7870XT Powercolor MYST PCS+?? Radi li pos'o kako valja?

radi fino. meni sapphire u proseku daje preko 510 MH/s, naklokovan doduse. i u proseku od 24 h. diablominer prijavljuje 540, ali je bitno za 24 h koliko daje.

Nesto me brine kontrola napona na Powercolor MYST PCS+ ..da ne bude,da ne moze da se fiksira ili neka slicna zahebancija...

Sta bi sa notarima?

Urose jesi li pokusao samo da slikas licnu kartu i odradis to?

Nisam, poslao sam im mail da mi objasne sta podrazumijevaju pod tim pecatima pa cekam odgovor.

Necu da im saljem vise nista unaprijed, jer kad sam slao dokumenta za verifikaciju i cekao onih 10 dana da bi me na kraju odbili jer mi je ID (moja slika na lk, podaci) crno bijela. Onda sam morao da im objasnjavam da moja drzava NEMA mogucnosti da mi izda kolor dokumenta pa su me verfikovali opet nakon 5 dana cutanja. Sliku pasosa koji je kolor im stvarno ne dam.

Da li može da se tera bamt sa 7950 preko flash-a ili mora da se instalira na hdd?
Koliko sam razumeo treba da se na onaj standardni bamt 5c stave novi driveri i to je to?
Našao sam ovaj link , ako neko ima bolje uputstvo kako namestiti 7950 da radi pod bamt-om neka da link.
Spominje neki image bamta koji radi sa 7950/7970 ali ne mogu da ga nađem

Hvala unapred

Imam plocu maximus extreme IV sa 5 pci-e x16

Da li mogu da koristim extender-e 1x na 16x ili samo 16x na 16x?

Ako mogu 1x na 16x, da li moraju da se koriste iskljucivo modeli sa dodatnim napajanjem ili su ok i oni bez?

Stavio bih 4x 7950.

Hvala na pomoci :)

Imam plocu maximus extreme IV sa 5 pci-e x16

Da li mogu da koristim extender-e 1x na 16x ili samo 16x na 16x?

Ako mogu 1x na 16x, da li moraju da se koriste iskljucivo modeli sa dodatnim napajanjem ili su ok i oni bez?

Stavio bih 4x 7950.

Hvala na pomoci :)

Mozes obe vrste ekstendera (ako ih nadjes :) ) !

Meni rade obe vrste ekstendera bez problema.

"In order to apply for the "Trusted" account status please mail a notarized translation of your government issued ID"

Koji moj ovo znaci? Da treba da idem kod notara da mi ovjeri pasos/lk i neki racun pa da to slikam i posaljem im da bih mogao da povlacim novac sa mt.gox-a na racun?

Dokumenti koji nisu na latinici se moraju prevesti inace na prolazi verifikacija....dok si u procesu verifikacije nije moguce isplacivati sredstva,mozes samo da trgujes
Nemojte koristiti aml verifikaciju,nema potrebe,ogranicenje bez nje je 1000e dnevno-10000e mesecno....samo registrujes svoj racun u funding/bank transfer

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno