Rapture
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.08.2008
- Poena
- 485
Po ovoj ceni necu da prodajem iz inata, cena drasticno opadne posto ima previse onih koji prodaju za daj sta das. Cekam bolja vremena.
+1!
Po ovoj ceni necu da prodajem iz inata, cena drasticno opadne posto ima previse onih koji prodaju za daj sta das. Cekam bolja vremena.
Sad je prso i bitcoin-24.com i ako je radio bez problema cak i pri najvecem haosu, a sad vec 3-4 sata:Our Service is momentarily not available![]()
E stvarno sad nisam siguran gde sam video, da li na bitcoinbalkan forumu ili je neko ovde stavio obavestenje da od valjda 15 maja prestaju sa radom? Ili sam sanjao *** :trust:? Ali sam uveren da sam video negde obavestenje tog tipa..
-e to je to, znaci lose nam se pise, nema vise sitnijih isplata, svaka od oko 100-200ce nas jos skuplje kostati preko banke, a i 9% je mnogo
A bre što ste odmah napali čoveka. Pa nije ništa zlonamerno rekao, već samo izneo svoje mišljenje. Donekle je i u pravu. Kad je stigla prva tura avalona (300 uređaja) dif je skočio za 50% sa 4,6 na 6,5, miliona. Sredinom aprila, neka bude i krajem treba da stigne druga tura od 600 uređaja, a posle toga u roku od mesec dva i treća od još 600 uređaja. Kad i oni krenu sa radom dif ima da ode na nekih 20-30 miliona. Ako bitkoin ne skoči nikom sa grafičkim karticama neće da se isplati da rudari btc. Dosta kockica se sklopilo pa je btc odskočio ovoliko, ali moje mišljenje je da neće još mnogo na gore da ide, možda čak i krene da pada (ali to je samo moje mišljenje). Trenutno je za nas rudare zlatna groznica, ali uglavnom za one koji su već ušli u tu priču. Svako dalje ulaganje je čisto kockanje uz nadu da će sve da bude kako treba. E sad će neko da kaže pa uvek imamo ltc za grafičke. Imamo ali kad svi pređemo na ltc šta mislite da će da se desi, koliko će da mu poraste dif. Ja sam rešio da više ništa ne ulažem i guram s ovim dokle mogu. Za sada sam otplatio grafe i još toliko zaradio, tako da sve nadalje što zaradim mi je poklon
PS: Što se tiče MSI 7850 one prve ture što su stigle svaka treća nije radila. Moguće da još uvek nisu sve rasprodate, pa po neko dobije i danas lošu.
Nisam u toku: koji nacin preostaje da konvertujes LTC u BTC pa u kintu? (valjda tako ode ako sam dobro skontao...)
Ma vama sa jednom-dve karte je odlicno, ja sam najvise uzivao kada sam ima 2 karte i polako. A sad imam 6 a 3 su uzete nedavno, tu je vec komplikovanija situacija sa finansijama i grejanjem, strujom itd.
Zato služe ugovori [obrazi] :]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari