Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Ma rudaricu vala pa makar imao i 30 evrica da mi ostene mesecno cisto!

dif vs cena kod BTC je los mada je bilo i gore. meni se ovo ne bi isplatilo po ovoj ceni, malo.

+1

Pa kaze: "Bitcoin mining is a business and very competitive one. Mining only makes sense if you plan to do it for fun and thus don't care if you make a profit, or if you can do it very efficiently and for a profit."

Fun: neka krcka,pa ako dodje nesto dobro je...
Biznis: da ga ebes,ne znam za biznis koji je 100% siguran tj da nema rizika...

Sve je po pravilima igre,nemamo prava da kukamo ni na sta...

Chabex: sto prestaju sa radom u maju?

Sad je prso i bitcoin-24.com i ako je radio bez problema cak i pri najvecem haosu, a sad vec 3-4 sata:Our Service is momentarily not available :(

NIsam chabex ali znam odgovor. MTgox prestaje od 1.5. da daje reedemeble code,a tako je funkcionisala menjacnica.

E stvarno sad nisam siguran gde sam video, da li na bitcoinbalkan forumu ili je neko ovde stavio obavestenje da od valjda 15 maja prestaju sa radom? Ili sam sanjao *** :trust:? Ali sam uveren da sam video negde obavestenje tog tipa..

-e to je to, znaci lose nam se pise, nema vise sitnijih isplata, svaka od oko 100-200ce nas jos skuplje kostati preko banke, a i 9% je mnogo

Poslednja izmena:
Sad je prso i bitcoin-24.com i ako je radio bez problema cak i pri najvecem haosu, a sad vec 3-4 sata:Our Service is momentarily not available :(

Our Service is momentarily not available.
1. All funds (EUR, USD, PLN, GBP & Bitcoins) are safe.
2. All withdrawals will be gradually processed chronologically from another bank account.
3. The Polish authority closed your Bank account in Poland.
4. Our lawyers are working with high pressure on a solution.

We will back with Bitcoin-24 2.0 on when all declarations are finished.

Ovo obecava :(

Ako izvucem sve pare lepo se povlacim iz BTC i otvaram perionicu vesa i pogrebno preduzece "Himera" (TM by Kuzma is SK). Davacu popust ljudima koji su usli u pricu sa BTC, a ko zna mozda cu da primam i btc pa cemo bar biti sigurni da nismo poneli nijedan btc na onaj svet :D

Dajte neke prognoze, za koliko mislite da ce btc da se oporavi? Vidim neko je pustio lepu kolicinu novcica i ocekujem da ce isto tako nestati kad ispuni svoj cilj

E stvarno sad nisam siguran gde sam video, da li na bitcoinbalkan forumu ili je neko ovde stavio obavestenje da od valjda 15 maja prestaju sa radom? Ili sam sanjao *** :trust:? Ali sam uveren da sam video negde obavestenje tog tipa..

-e to je to, znaci lose nam se pise, nema vise sitnijih isplata, svaka od oko 100-200ce nas jos skuplje kostati preko banke, a i 9% je mnogo

Nisam u toku: koji nacin preostaje da konvertujes LTC u BTC pa u kintu? (valjda tako ode ako sam dobro skontao...)

A bre što ste odmah napali čoveka. Pa nije ništa zlonamerno rekao, već samo izneo svoje mišljenje. Donekle je i u pravu. Kad je stigla prva tura avalona (300 uređaja) dif je skočio za 50% sa 4,6 na 6,5, miliona. Sredinom aprila, neka bude i krajem treba da stigne druga tura od 600 uređaja, a posle toga u roku od mesec dva i treća od još 600 uređaja. Kad i oni krenu sa radom dif ima da ode na nekih 20-30 miliona. Ako bitkoin ne skoči nikom sa grafičkim karticama neće da se isplati da rudari btc. Dosta kockica se sklopilo pa je btc odskočio ovoliko, ali moje mišljenje je da neće još mnogo na gore da ide, možda čak i krene da pada (ali to je samo moje mišljenje). Trenutno je za nas rudare zlatna groznica, ali uglavnom za one koji su već ušli u tu priču. Svako dalje ulaganje je čisto kockanje uz nadu da će sve da bude kako treba. E sad će neko da kaže pa uvek imamo ltc za grafičke. Imamo ali kad svi pređemo na ltc šta mislite da će da se desi, koliko će da mu poraste dif. Ja sam rešio da više ništa ne ulažem i guram s ovim dokle mogu. Za sada sam otplatio grafe i još toliko zaradio, tako da sve nadalje što zaradim mi je poklon :D

PS: Što se tiče MSI 7850 one prve ture što su stigle svaka treća nije radila. Moguće da još uvek nisu sve rasprodate, pa po neko dobije i danas lošu.

Da podsetim neke na post koji sam postavio dva dana pre nego što je puko balon. Ne mislim da vas nerviram, već samo da natrljam nos onima koji su mi naredna dva dana non-stop slali poruke da me obaveštavaju na koliko je skočio btc. Više sam dobio poruka za ta dva dana, nego za sve vreme od kada sam se priključio rudarenju. I gospodo nema više da mi javljate cenu bitcoina, možda sada ja vama da šaljem kolika je.

PS. Izvinjavam se svima koje ovaj post iritira, a nisu mi slali poruke u ta dva dana.

Poslednja izmena:
kako neko?avalon bato,avalon :D

Ma ljudi misle da nema Avalona.

Nisam u toku: koji nacin preostaje da konvertujes LTC u BTC pa u kintu? (valjda tako ode ako sam dobro skontao...)

Mile, oni pricaju o domacoj "menjacnici", ne o Btc-e i MtGox-u. MtGox najnormalnije ce da radi ali nece da izdaje tzv. kodove koje je tzv. domaca menjacnica otkupljivala za dinare od rudara uz proviziju, razume se. Oni su onda opstim uplatnicama placali rudarima za to a sebi normalno unovcavali MtGox kodove i tako zaradjivali na razlici.

Nista novo, isto rade kao i oni sto na ulici vicu "devize, devize", klasicna crna berza. Sto se mene tice i treba da se ugase.

Hvala na objasnjenju Sale.
Btw,ja narucio 7850,po meni ok cena za grafulju,svakako mi treba a usput ce da krcka malo pa kolko nakrcka...

Pa ok imali su veliku proviziju (5-6posto bi bilo realnije), ali sada bi mi i to odgovaralo (posle 1 maja) posto sigurno necu dizati stotine evra odjednom jer ih nemam, a mislio sam bar toliko da prodam BTC-a ako bude losa cena da bih bar struju placao. A to isto preko banaka ce biti jos skuplje.

Mile, tacno tako. Mene zarada od 1000% ne interesuje, ja cu lagano da otplatim moju 7950, sto mi sasvim odgovara. Da li ce to da traje mesec dana, tri ili sest, zavisice od trzistata. Struja me ne zanima, ionako je trosim i previse.

Zena mi se bavi solarnim kolektorima pa mozda instaliram jedan na prozoru ako bude frka za struju. :D

Poslednja izmena:
Ma vama sa jednom-dve karte je odlicno, ja sam najvise uzivao kada sam ima 2 karte i polako. A sad imam 6 a 3 su uzete nedavno, tu je vec komplikovanija situacija sa finansijama i grejanjem, strujom itd.

Jedina je varijanta da sve trpate na jedan acc i prebacite ja jedan devizni racun i istalite troskove. Ja cu tako raditi s drugarima. Ili tako ili da skupljam mesecima neke pristojne pare.

Samo da se cena malo upristoji na 70+ i bicemo ok.

Da su drali sa provizijom jesu, ali si bar mogao da iskesiras neku manju sumu, ovako malim igracima se ne isplati, dok on skupi da iskesira ima da prodje podosta vremena

E dobra ideja, moracu tako nekako, doduse ja imam samo jednog drugara koji je tek poceo, videcu ;).

Ma vama sa jednom-dve karte je odlicno, ja sam najvise uzivao kada sam ima 2 karte i polako. A sad imam 6 a 3 su uzete nedavno, tu je vec komplikovanija situacija sa finansijama i grejanjem, strujom itd.

Pa i nije, dogovor kuću gradi. Može sve da se dogovori sa ostalima. Primer: date(pozajmite) nekome grafiku, tebi ovo, meni ono i tako... :d Ortakluk :p

Lepo to sve izgleda na papiru dok se ne pocne sa *******cijom

Zato služe ugovori [obrazi] :]

Sa kojima moze dupe da obrises,da prostite...

Kao sto Nele kaze,sve je to lepo dok ne dodje do deljenja para,onda nastaju ******... mada bih ja sa par ljudi odavde bez razmisljanja usao u takav dil,da nije njih ne bih ni pomislio na BTC,tako da... imaju prava da me zeznu :)

A Prale bi me iz mesta zahebo,garant...

Sta smo rekli,koji je sada minimum za dizanje kinte? Vec vidim,nazire se se M.S.V. Incorporated... (Mile,Book,Vladika)

Poslednja izmena:
Vrh Dno