Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Lag je ogroman, tako da ustvari i ne znamo pravu vrednost btc-a. Sad se rade kombinacije, dok niko ne moze da prati situaciju. Mislim na velike igrace.

he he

pukosmo ljudiiii :) Valjda neće još padati, gledam na mtgoxlive ljudi prodaju i po 110€

Mtgox trading engine lag: 4367.88s :D

Evo ja prodajem novu 7950 za 2 BTC :D

Zovem ortaka i kazem mu "brate, ***, bitcoin pao skroz, eno ga ispod 100$, i padace jos... aj ako hoces da ti prodam moju 7850 za 90e, nemam druge." Eno ga dobio secer. :D

Na mtgoxu su davali 112e, sad se popelo na 127... Hm hm hm...

Jel to mene oci varaju il je 141e?

Na goxu sad nude 99e... Ode sve u 3PM.

Ne znam samo kako niste predvideli ovo.
Noćas je bilo očigledno je bilo da će se desiti kolaps, samo niko nije umeo da protumači znake. ;)

Ljudi, pa stigao le PayPal u SRBIJU !!! :d

Sto ja kazem... Bitno da nije za lekove. Neka novcic bude i 50e, pa je dobro.

Edit: A sto na goxu ne moze da se proda? Stavim neku cifru, kliknem na sell i nista, kao da ne prihvata komadu.

Poslednja izmena:
Sto ja kazem... Bitno da nije za lekove. Neka novcic bude i 50e, pa je dobro.

Edit: A sto na goxu ne moze da se proda? Stavim neku cifru, kliknem na sell i nista, kao da ne prihvata komadu.

Ti vidis koliki je lag na serveru? Tek za sat vremena ces prodati, a ja sam zbog tog laga kupio 5btc po 150 a nemam ni 4 od toga na racunu :D. Ode na 90 :(

Aaa, pa tako kazi :) Nego sam se nosio mislju da kad kliknem, on prihvati komandu, a kad ce i da li ce da se proda, to je druga stvar.

Eh da sam u tom momentu mogao kupiti 10 komada... :)

Ako nista drugo, barem ce diff da padne za jedno 30% :D

Edit: A valuta koja ima oscilacije za vise od 50% DNEVNO i nije neka ozbiljna valuta.

Poslednja izmena:
A hteo sam da kupim 0.5btc-a za ovih 31e i zbrzase me i zaboravih, pu :D

Gde nam je Mige da likuje? :)

Hoce neko da proda coine? Placam kesom u stranoj valuti.

Poslednja izmena:
Kako li je u "kini" :d....

e pa necu da prodam BTC ni po 100e ima bolje da ih zguzvam i bacim u Timok !!!!!!!

Vrh Dno