Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

150
149 odeee

Poslednja izmena:
Kako smo se radovali kada smo se popeli na 100 evra, a sad smo smoreni kada je pao na 150 :D

Sta ti je kad je covek besan...

Poslednja izmena:
Sta je bre, ocete leba bez motike, a? :D

samo ako ispadne da ovo nije bio balo vec dirizabl pa ode ispod 100 onda smo ga :smoke:

Dokle ce, do jedno 130 sta mislite? :) A posle ce valjda nekad opet dostici 200 :D

edit-sad je vec 136 :whip:, ide ovo do 100 verovatno

@dulsrules - sta ti to zentara? :d

Poslednja izmena:
koje ste vi zentare :-devil-:

Samo lagano...
Nije prvi put da gledamo ovaj scenario :)

e ja prvi put gledam bas ovako nesto live :), prethodne sam prespavao

ps- sta je ono reakao Warren Buffet - kada svi prodaju ti kupuj itd...*** kupio bih da imam cash na goxu :D

i ja sam malopre ustao
tako da ... bolje da nisam :trust:

Ode ispod 90$, propadosmo... :(

troll_face-1280x800.jpg

Btw, jel 7850 i 7870 mogu na bamtu da rade?

Ako ovako nastavi da pada cena i da ljudi prodaju "bud zasto" coine, to moze samo jedno da znaci. Mnogi ce da iskljuce masine, da procene situaciju, a samim tim moze se dogoditi da ce diff da padne, upravo zato da bi se podstakli rudari da ne prestaju sa kopanjem, cak i pod ovakvim novonastalim okolnostima.

A savet za one sa keshom, sad je vreme da se nakupujete coina i da posle kao dirty dealer oblizujete brke jer ste pokupili kajmak like a boss ;)

Poslednja izmena:
Ma ko je lud da iskljuci masine na $100+ btc? Ovih 266$ je astronomska cena, ako sam mogao rudariti kada je bilo $10, mogu i sada ako dodje na ispod 100. ;)

HUh....sreca pa sam sve istovario na vreme...sad cekam da udari u dno pa u kupovinu ...bice ovo duga noc :smoke:

Po kojoj ceni si prodao ?

Ja prodao 0.14 po 200e, sad imam 31e, sta mislite dokle ce da pada i jel ce da izdrzi pad jos jedno 1-2h da odem do kuce da kupim btc pa neka stoji

Sve i da pada, sumnjam da ces moci kupiti, buduci da se ne moze uci ni na jednu berzu a kamoli prodati. :D Lag 3800s, LOL!

Imao sam LTC koji prati btc...prodadoh po 3.6 $... jedino mi 230ppc stoje koji sad nista ne vrede dok su juce bili skoro 120$... *** neka stoje valjda ce se nekada vratiti

Gde je Demios da kaze " propadosmo bracJo" :DDDD

Ljudi opustite se padace ovo jos... a nece ni tako brzo da raste (bar ja tako mislim), pa ce biti prilike za kupovinu :) Mozda ovo sa ASICIMA prodali iskopano :d

Ne znam za vas ali ja kupujem na btc-e..evo probao sam sa 2ltc-a

Poslednja izmena:
Zivo me interesuje kakav to hw koriste ovi iz Gox-a ... Celeronce neko ... :D

pocinje da raste

Vrh Dno