smiri se.
naravno da me mrzi da citam 350 strana sa: "da li ovu plocu ili onu", ili: "danas je ovoliki, sutra ce biti toliki" - to me ne interesuje.
pogledao sam sta je ASIC - ako za ASIC vaze iste brzine/specifikacije kao za FPGA, onda moje pitanje ostaje: kako _tehnicki_ zamisljaju da budu efikasniji od GPU? (cena, potrosnja struje, kolicina memorija, odakle skog brzine u odnosu na GPU...)
...ali ipak cu otvoriti drugu temu jer vidim da tehnicke stvari retko koga interesuju ovde.
Ma gde su 7950 i 7970, to nam treba, batali ove 7850
Trebali ste malopre da vidite kako se MSI 7850 1GB grabe na dilerskom portalu od jednog naseg uvoznika
Nisu ih u knjigovodstvu ni proknjizili a vec su bile prodate za 2 minuta
1 BTC - 203$
A ja prodao jutros 1 BTC po 178. Neću više da čačkam po berzi, samo gubitke pravim.
Kod drugog uvoznika koji ima veze sa ovchicamastiglo nesto malo ali ista prica unapred rezervisano sve

Sta se desava sa cenom , jel moze neko realno da mi objasni? Vise se isplati sad uci u pricu nego 2009 te.....
AMD - od propasti do slave zahvaljujući bitcoinu.
A jel postoji razlog zasto nisu mining funkcije mogle da se napisu za CUDAu?
Mislim da PCBeast trenutno honorarno radi na prilagodjavanju mining softvera za kopanje pod nvidia-om.
Ucenje programiranja od nule i tome slicno, samo da ne bude nV zapostavljena u ovom delu forumu.
Sala mala, al nije daleko od istine jer cena je toliko visoka da se isplati i platiti programere da izmisle nesto novo samo da se kopa i na nV
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari