smiri se.
naravno da me mrzi da citam 350 strana sa: "da li ovu plocu ili onu", ili: "danas je ovoliki, sutra ce biti toliki" - to me ne interesuje.
pogledao sam sta je ASIC - ako za ASIC vaze iste brzine/specifikacije kao za FPGA, onda moje pitanje ostaje: kako _tehnicki_ zamisljaju da budu efikasniji od GPU? (cena, potrosnja struje, kolicina memorija, odakle skog brzine u odnosu na GPU...)
...ali ipak cu otvoriti drugu temu jer vidim da tehnicke stvari retko koga interesuju ovde.
Ma gde su 7950 i 7970, to nam treba, batali ove 7850![]()
Trebali ste malopre da vidite kako se MSI 7850 1GB grabe na dilerskom portalu od jednog naseg uvoznika
Nisu ih u knjigovodstvu ni proknjizili a vec su bile prodate za 2 minuta![]()
1 BTC - 203$
A ja prodao jutros 1 BTC po 178. Neću više da čačkam po berzi, samo gubitke pravim.
Kod drugog uvoznika koji ima veze sa ovchicamastiglo nesto malo ali ista prica unapred rezervisano sve
![]()
Sta se desava sa cenom , jel moze neko realno da mi objasni? Vise se isplati sad uci u pricu nego 2009 te.....![]()
AMD - od propasti do slave zahvaljujući bitcoinu.![]()
A jel postoji razlog zasto nisu mining funkcije mogle da se napisu za CUDAu?
Mislim da PCBeast trenutno honorarno radi na prilagodjavanju mining softvera za kopanje pod nvidia-om.
Ucenje programiranja od nule i tome slicno, samo da ne bude nV zapostavljena u ovom delu forumu.
Sala mala, al nije daleko od istine jer cena je toliko visoka da se isplati i platiti programere da izmisle nesto novo samo da se kopa i na nV![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari