GoranM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 945
nego vidim ovde jakih igraca pa jedno pitanjce
napajanje za 4x 7950????
Ako ti nije bitna buka 1000W, ako ti ej bitna... 1500W
napajanje za 4x 7950????
154$...
i kod mene je isti drajver , bitan ti je thread concurrency kao i intensyty koji treba da povecavas sve dok karta ne pocne da pravi HW greska, kolicina slobodnog rama u racunaru treba da bude bar 50% od zbirne vrednosti rama na grafickim kartama, thread concurrency obavezno mora da bude deljiv sa 64... pa onda imas odnosi izmedju kloka gpu-a i rama koji treba da bude 0.7-0.8 od vrednosti rama na kartici ... kazem ja da nije bas tako prosto kao BTC
Ne bi se niko ljutio da ostane u opsegu 130-150$... ali bojim se da ce ici dole, ispod 80$
Aj nek mi neko od vas objasni na osnovu cega tvrdite sta je realna cena? Po kojim parametrima se odredjuje realna cena btc? Ja smatram da je realna cena 1000$ po btc.. mislim ja bih to voleo.. odmah prodam kolicinu i uknjizim neku nekretninu![]()
napajanje za 4x 7950????
Sad ne radi 50btc pool :SE konacno proradio!
Kad bi postojao neki brz nacin transfera evra sa mtgoxa na btc-e... Trenutno na mtgoxu mozes da prodas jedan btc za 120e (158$), pa to prebacis na btc-e, i kupis 1 coin za 142$... 15ak dolara zarade za 2 klika misem. Znaci, da li neko ima ideju kako pare prebaciti sa mtgoxa na btc-e?
Sad ne radi 50btc pool :S
dok transakcija stigne mislim da ce da se promeni cena 100 puta?
vidi sa ovim nesto ako moze pa javni sta si uradio
https://www.bitinstant.com/
Kopate li jos na 50BTC . Meni nece da kopucka od pre pola sata ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari