Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Jala jala, izgubi BTC na vrednosti vise od 10% u roku od sekund..

Sad ocekujte veliki skok cene u roku od 2-3 dana. Diff na LTC-u se promenio i svi su presli ovamo.
Stvarno ne mogu da gledam u pasulj i da znam kada ce doci do pada pa da radimo trange frange ali skoka ce biti opet. Cuvajte novcice ;)

Novcici se cuvaju dabome :) Samo bi ludak prodao dok traje ova havarija na Kipru. Ovo je samo trenutni pad, verovatno je neko istresao vecu kolicinu pa zato pade cena na 60e. ocekujem i ja u narednih par dana da probije 90e ko od sale i da nastavi da raste ka 1 00 :)

Prso MTgox. Sve mi se cini da dolazi do rapidne prodaje novcica, samim tim zbog odnosa ponude i potraznje mu pada vrednost. Ovo moze da ode i na ispod 30e tokom noci.

pasce BTC sada za 40% mozda cak i 50%. I onda ce opet lagano da se penje... A danas je u jednom momentu mogao da se proda po 78EUR :)

Kazem ja za rudara je najbolje da se ne igraju sa menjacnicama nego svaki dan sto izrudare da menjaju u dolare ili evre i da skidaju lovu na tri nedelje - i to je onda sigurica...

Vec je pao $20. :) Cekam sutra - prekosutra za prodaju.

Jes kupio?

Ja cu sad. Prosli put zaradio 15€, a da sam sacekao mogao sam 50. Idem na sitno sigurnije je :D

Sad ce da pocnu da se bese i skacu s mostova oni sto su ulagali kuce i kupovali btc kao blesavi da bi zaradjivali na skoku coina :d

Jel menjao neko novcice preko nase menjacnice u poslednjih par dana i koliko je trebalo da novac legne? Prvi put sam povukao novac preksinoc, poslao im deo koda u mail-u i poslednja 4 znaka u sms-u, znam da je rok 3 dana i to je sutra ali po ranijim iskustvima sam ocekivao da ce brze da ide.

ja cekam jos od 26. i nista...

Poslednja izmena:
mtgox go**** stavio bid da kupujem po 61.25 i ne mogu da kupim kao ono skocio na 70

Kojim ranijim iskustvima kad si rekao da ti je to prvi put? :d
Mozda su u guzvi. Uplatice ti, opusti se. To sto nije po tvojim ocekivanjima je samo tvoj problem, trebao si da ocekujes i da ti nece uplatiti sutradan ;)
Pretpostavljam da je u pitanju neka manja kolicina.

Znam resenje vaseg problema al da padne milka :) . Treba da posaljete poslednjih 5 kodova u sms jer ih toliko i ima a ne 4 koliko pise u mailu :)

Svejedno je koliko posaljes aman. Ako pise 4 onda posalji 4 i ne pametuj mnogo.
Njima je samo bitno da mogu da sklope kod sa 2 razlicita izvora zbog sigurnosti (mail i sms). Ostalo je nebitno ;)

Ja sam poslao 4 koda kada sam prvi i poslednji put trazio isplatu... To sam uradio u nedelju uvece, pare su mi legle na tekuci racun u ponedeljak oko 14-15h.

@Kurajber: Procitao sam celu temu za razliku od drugih n00b-ova i bilo je postova gde kazu da su im pare expresno legle sutradan. Nisam to u mom slucaju ocekivao, realno sam mislio da ce mozda danas biti posto su sami na sajtu napisali da kodove koji im danas stignu obicno sutradan nose na isplatu u banku. Mozda sam ja nesto pogresno shvatio ali si ti pogresno procenio mene. ;)

edit: jesam poslao 5 poslednjih :D

Poslednja izmena:
I meni su odmah ujutru placali. Desilo se jednom da sam u 5 ujutru prebacio novce i da su mi oni vec u 9am poslali mail da mi je uplaceno na racun. To ne znaci nikako da ce svaki put biti tako.
Ako pise da je rok 3 radna dana onda racunas da ce uplatiti za 3 radna a ne da ce biti sutra. Nema sta tu ja da procenjujem ili ne, to je jedino realno.

Isto tako pošto kažeš da si pročitao, imaš na njihovom sajtu obaveštenje da rade stvari ručno, tj da im ne radi elektronsko plaćanje zbog promene imena firme. Ja sam poslao kodove u petak uveče i u utorak su mi legle pare, što će reći 2 radna dana. Najverovatnije su ljudi u gužvi, ali pare će ti leći 100%
18.03.2013
e-banking, tehnički problemi
Tokom prošle nedelje smo promenili ime firme što je prouzrokovalo i promenu e-banking paketa. Naime, morali smo da razdužimo stari paket i podnesemo zahtev za novi. Očekujemo da ćemo novi paket imati u roku od 15-20 dana. U tom periodu, sve transakcije će se obrađivati ručno, što znači: ispišemo naloge za prenos, potpišemo, pečatiramo, pa nosimo u banku. Zbog trajanja cele te procedure (posebno čekanja redova u banci) nismo u mogućnosti da za svaku pojedinačnu transakciju idemo u banku. Zahteve za prodaju ćemo se truditi da obradimo tako što ćemo svako jutro nositi naloge za zahteve pristigle prethodnog dana, tako da bi većina zahteva trebalo da bude obrađena dan kasnije nego što su podneti. Što se tiče kupovine, dok nemamo e-banking ne možemo videti kad nam pristigne neka uplata, nego to vidimo tek na izvodu za određeni dan koji dobijamo tokom noći. Zbog toga je realno da se zahtevi za kupovinu obrade narednog radnog dana u odnosu na dan kada je uplata legla. Bez obzira na sve, očekujemo da će i dalje sve transakcije biti izvršene u roku, to jest najviše za 3 radna dana, a mi ćemo se, kao i do sada, truditi da to bude i znatno brže (u skladu sa trenutnim mogućnostima). Hvala na razumevanju!

Poslednja izmena:
nego jel imamo nekog da testira ove 7790 , pojavila se MSI za 13800 din kod lemija sto je veoma dobra cena al nam treba nekakakv pouzdan test da znamo sta stvarno moze za 24/7 da pruzi .....

Zanima me koju pumpicu za akvarijum da uzmem, onu od 5w ili onu od 2-3w? razmisljam polako da pocnem sa homemade projektom za vodeno hladjenje

Kakvu ja ideju imam to nema niko. Popadali bi na dupe kad bi vam rekao. Samo me zanima koliko bi kostali oni Gacini blokovi po komadu? Javi ce Gaco :)

Moja ideja je da sprovedemo plasticne cevi iz kupatila i da grejemo bojler preko kartica, ko bi to mogao da izvede ustedeo bi struje jos dodatno :d

Eh, da... Samo jos vodene blokove da nadjemo, to nece biti lako. Ima li nacina da se naprave oni?

@ nikolas
Zar i ti matori:wave:
cena prava sitnica:smash:

Vrh Dno