Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Aj malo da proricemo :) dokle ovo moze da ide.?? Nesto bas razmisaljm sta sad neki bogatas hoce da udje u ovaj biznis s obzirom da je sad ovo odlicno ulaganje trenutno, i ulozi jedan milion evra u opremu i poremeti celu mrezu sta se onda desava diff odlazi toliko gore u svemir da li ce cena svaki puta da isprati nesto neverujem.

Ovo pricam posto cujem price bukvalno su pocele po ulici da nekazem po selima da se sire da skoro svaki klinac lozi svoje matorce da kupi graficke karte.Naravno kapiram da je ovo Srpski fenomen.

Bukvalno se prica rasirila ali ne mogu da kupuju NEMA KARTICA :D

Mogu samo da preorderuju ASIC-e.

Jel zna neko gde moze provereno da se kupuje bitcoin koristeci debitnu VISA karticu ?

Sto se tice nestasice karti ja vec juce poceo da gledam cene u HU od muke, vec vidim sebe kako kupujem tamo :D, mada se nesto i ne isplati izadje skuplje nego ovde ali ovde skoro da i nema. Kada ce nova uvoz jel zna neko? Jel 1 april datum? :)
Ma za sve je "kriv" AMD, da su izbacili seriju 8000 valjda bi bilo vise karti na trzistu :smash:. A moje predvidjanje cene je sledece: nikad nece preci 1000$ :d

Poslednja izmena:
Mislim da vise nikad necu koristiti cgminer na windowsu . Upalih sinoc doticni program oko 20h i sve do malo pre je radio ni za sta . Nisam ni gledao nocas al bio sam non stop offline na 50 BTC . Za koga li sam radio kad su moji podaci u njemu :(

Nema to veze sa cgminerom, vec sa 50btc pool-om, koji je odvratan, malo radi, malo ne, u svakom slucaju je za izbegavanje. Meni se isto desavalo sa guiminerom, resenje je da promenis pool.

Istina, 50btc je trenutno problematičan.

Cinjenica je da svi traze kartu vise ;)

Evo malo licnog testa najsposobnije kartice u komercijalnoj upotrebi :) djavolcic ,)

Kartica nije gurana na neke triperski velike klokove :) ali ako se samo malo potera eto je na 1.4 :D

Poslednja izmena:
PowerColor Devil 13?

Poslednja izmena:
A neko je znači i to kupio kod nas, svaka čast. Malo je toplija, vidim daje GPU 73 a sama je, no nije ni čudo pošto je prava zverka. Bilo bi dobro kad bi AMD napravo svoju 7950x2 recimo ili tako nešto :)

eh sad i ti teras mak na konac :)

sala na stranu.. blesavo luda kartica, ali klasicno neisplativa, s obzirom na cenu kostanja :D lepo je videti kako radi, ali onaj merac potrosnje je klasican party break-er kad vidis one silne W na display-u :D

Elem, ljudi samo radite, manite se ovih mracenja po forumu.. svi ti koji mrace, provereno znam da su dokupili vise komada gpu-a kako bi pojacali ukupnu snagu.. a vamo su a-sik zagovornici :D

@ risime daj uflikaj ceo rudnik kad budes imao prilike :)...

Bitmining.png
Sta mislite mala potrosnja a jaka kao HD7850, mozda ovo bude dobra karta za male rudare :D

Jel toliko daje na def taktu? Ako je tako onda recimo na 1150 daje oko 300, znači 4 takve na jednu ploču za 1,2Ghash-eva. Prednost je što može na napajanje koje je dosta jeftinije od recimo nekog koji bi gurao 3-4 7950/70 ali nije idealno što zauzima slotove. Ako bude dobra cena može biti sasvim dobra za kopanje.

Jel toliko daje na def taktu? Ako je tako onda recimo na 1150 daje oko 300, znači 4 takve na jednu ploču za 1,2Ghash-eva. Prednost je što može na napajanje koje je dosta jeftinije od recimo nekog koji bi gurao 3-4 7950/70 ali nije idealno što zauzima slotove. Ako bude dobra cena može biti sasvim dobra za kopanje.
Ima test na tomi ali nekako mi malo ovde daje HD7850, ovo je na def, uz oc trebala bi oko 300mhash 2 ovakve karte kao jedna HD7950 dobro kloknuta.
Kad se pogleda na SP 896 je tacno pola od 1792 koliko ima HD7950 tako da je vrlo moguce da 2xHD779o daje kao jedna HD7950.
Vidicemo sve ce zavisti od cjene ako bude oko 130€ bice super prilika za manje rudare.

Da li neko koristi bitcoin wiget na Androidu...?
Meni od nocas ne funkcionisu...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1363952873289.jpg
    uploadfromtaptalk1363952873289.jpg
    10.1 KB · Pregleda: 71
  • uploadfromtaptalk1363952885423.jpg
    uploadfromtaptalk1363952885423.jpg
    6 KB · Pregleda: 66
Cinjenica je da svi traze kartu vise ;)

Evo malo licnog testa najsposobnije kartice u komercijalnoj upotrebi :) djavolcic ,)

Kartica nije gurana na neke triperski velike klokove :) ali ako se samo malo potera eto je na 1.4 :D

Odlicna grafa!!Imam ja ovoPowerColor_HD_7990_2.jpg
1200h/s baca
nije losa grafa ali nameravam da je bacam na oglas :)

ovo su def klokovi , 7850 na 1150 daje do 340Mh/s znaci da bi ova 7790 u zavisnosti od toga kolki joj je OC potencijal mogla lako da da i vise od 350Mh/s sto bi je izjednacilo sa HD5850 koja ima 1440 SS. uz potrosnju koja je za 50% manja od 5850 sto bi uz cenu od 130e bila po mom misljenju ODLICNA KUPOVINA!!!

PS
nego da ipak sacekamo da to neko valjano istestira ...

Poslednja izmena:
Sumnjam da ce 7790 moci bacati do 350 mh/s. Rekao bih da ce plafon biti negde oko ~320 mh/s. I ako bude toliko, bice best buy za mining.

sve zavisi dali ce moci 24/7 na nekih 1200Mhz

Cisto sumnjam. To je budzet varijanta, tu se i za srafove stekaju a ne za kvalitetan hladnjak i vent dobar.

Vrh Dno