Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Najmanje zezanje je da se cim se iskopa ceo novcic zameni isti za evre i tako svaki dan :) Tu onda rizik skoro i da ne postoji i ne boli glava puno kad na menjacnici ode kurs gore dole.

Primetio sam da je u zadnja dva meseca kalkulacija uvek ista za masinu odredjene snage gledajuci zaradu u evrima. Ako mi masina pravi 100eur mesecno - ona ga pravi i sa ovim i sa difikultijem od pre mesec ipo dana. Nekako kurs uvek pokriva rast tezine.

Ja od slecede nedelje pregradjujem prostor gde ce da mi stoje masine od oko 5 kvadrata koji ce imati jednu klimu 12-ticu da ih hladi. Mislim da je to uz promaju na 220V za leto sasvim dovoljno...

Ja od slecede nedelje pregradjujem prostor gde ce da mi stoje masine od oko 5 kvadrata koji ce imati jednu klimu 12-ticu da ih hladi. Mislim da je to uz promaju na 220V za leto sasvim dovoljno...

Joj Kolega ja da znam da ce docekati to leto i te paklene dane (avgust) kupio bih jos bar 3-4 gh opreme...

Imaju safirke u ponudi 31.800...

Iste te, tj referentne imaju i na nekom drugom mestu za manje para :), samo je pitanje koliko su te ok, tj koliko se greju, nego šta je bolje za mining 7950 ili 7970?

Poslednja izmena:
Beste od referentnih 7950...

Iste te, tj referentne imaju i na nekom drugom mestu za manje para :), samo je pitanje koliko su te ok, tj koliko se greju, nego šta je bolje za mining 7950 ili 7970?

Ja sam temp. prilicno zadovoljan ba sapphire 7970, ne prelaze 62.. ok hladno je ali je to dosta dobro za ovakvog potrosaca.

Ajde još jednom pitanje :) Šta uzeti :) 2x7950 i imati oko 1200Mhash ili jednu 7970 i u kombinaciji sa mojom 6850 imati oko 900Mhash?

To sad i ja računam :) Onda ujutru poručujem, po ovom kursu sada je razlika na godišnjem nivou 25% u koristim 2x7950, samo da se molim da ih ima komada 2 :) Ipak sam se odlučio sa Sapphire-a :)

Mislim da ta karta ima 2 bios-a razlicita i mislim da je napon otkljucan ali da samo sa nekom verzijom trixa mozes da podesavas. Proveri bas kad ti dodju karte ;)

Srgo, sta se desava s onim tvojim racunom? Hoce li Kipracani da ti uvode porez? Shebase ti racunicu odmah :d

U principu tresu se gace samo onima koji imaju dosta love na racunima. Ovaj moj uglavnom sluzi kao protocni bojler, kako lova udje tako i izadje. Mislim da ce biti od sledece nedelje to sve opet operativno. I da skinu nesto bilo bi na nivou godisnje provizije za odrzavanje racuna ;) Skidanje sa ATM-a i dalje funkcionise najnormalnije...

imamo novi all time high od $66.89

od ponedeljka skok diffa za preko 30% i ide na blizu 6.5 milki.

Poslednja izmena:
67.7 $ :D...

Tako je, cena prati hrabre :p - 68.3$...

imamo novi all time high od $66.89

od ponedeljka skok diffa za preko 30% i ide na blizu 6.5 milki.

Gde si nasao podatak da ide na 6,5 mil? Ja koliko vidim, ice gore za nekih 20%. Trenutno $69.

18 tera je ubaceno od 300 isporucenih Avalona. To je rast zbog toga. Sledechi batch je jos 300 jedinica pa jos 300. Uz AsicMiner mislim da je to negde do 10-12m diff-a.
Sto ce nas i dalje drzati u igri. BFL i dalje ima probleme i dok oni ne izadju, mislim da smo i dalje u poslu.

A pretpostavljam da je dosta hiljada karti pokupovano i stavljeno u rad širom sveta u poslednje vreme zbog cene pa i to "malo" npr sa 2-3tera da utiče na diff. Naravno ovi asici više ;). A ova neverovatna cena će davati nadu još duže vremena za bezbrižno kopanje :D. (samo da ne ode na 20€ npr).

ps- čitam danas da bi novi Bonaire čip mogao/trebao imati ipak 896 šejdera, sa dobrom cenom bi nekom i ovo mogla biti dobra karta. Ima jedan šestopinac tako da je i to ok.

http://news.softpedia.com/news/Spec...-Radeon-HD-7790-Release-Date-Too-339017.shtml

Budimo realni, nas vec neko vreme samo kurs drzi u igri. nek ode jos 10 posto bar da nadomesti malo ovaj sledeci diff
:d

Pa vec je otisao kurs sa 36 na 53e, to je skoro 50%. Cena nas odlicno pokriva, ja sam zadovoljan kako se odvija situacija.

^ Upravo to.

Cena je nadomestila i onaj tamo dif, za sredinu Aprila. :)

Ne znam da li da pazarim ovu 7790. Ako se bude dobro klokovala, moze lagano tuci preko ~300-310 Mh/s. Za ~115e bi trebala biti dobra kupovina.

Nemojte se bas mnogo radovati. I posle ove promene ici ce velika promena diff-a na gore. Nadam se da ce i cena skociti jos malo. Nemojte prodavati coine, najbolja zarada je kada ih cuvate ;)

zar nije bolja kupovina 7850 sa 1024 shadera u odnosu na 7790?

pa dobro to jeste, aj cekamo onda da neko kupi pa da objavi rezultate

Drugar moj sa 7850 MSI OC twinfrozr danas namestioi baca 280MH sto je po meni malo pogotovo ako se uzme da ja sa 6850 pravim 240

Nazad
Vrh Dno