cacanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2006
- Poena
- 440
MSI na 1050 a Asusi i Giga na 1.150V.
A koji je stock bio na njima?
MSI na 1050 a Asusi i Giga na 1.150V.
Udaramo na $50 nocas![]()
Kada su Aliju Sirotanovica pitali sta bi hteo da dobije za 20-ogodisnjicu rada u rudniku, on rece: 'Vecu lopatu'![]()
Neko je malopre "prosuo" 3-4k novcica po 50....
Kada su Aliju Sirotanovica pitali sta bi hteo da dobije za 20-ogodisnjicu rada u rudniku, on rece: 'Vecu lopatu'![]()
1.093V na Gigabyte i 1.031V na Asus i MSI. Sto pitas?cacanin je napisao(la):A koji je stock bio na njima?
1.093V na Gigabyte i 1.031V na Asus i MSI. Sto pitas?
Drzim na tim naponima jer im toliko treba za 1100MHz. Asusu mozda i ne treba toliko ali ja to zaokruzim lepo![]()
ps- offtopic delimično, samo kratko da vas pitam (pošto nije problem samo u nestašici karti već i u slaboj ponudi napajanja) da li je ok i potpuno bez problema nakačiti 2 slabija napajanja na mašinu sa npr 4 karte, da li ona koja nije ubodena u ploču može da radi bez problema? Možda glupo pitanje ali nikad nisam takve kombinacije pravio pa bolje da pitam vas. Znam mogao sam da izguglam ali želim da mi to neko odavde potvrdi![]()
na kom sajtu gledas to, gledao sam i ja na istom ali obrisah sistem pa pogubih vecinu sajtova, gde gledas isplativost?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari