Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Da tu gledas koliko koja karta daje i sve ostalo ;)

pa ja cu postati milioner :) hahaa fina neka predvidjanja,jos kad bi mi struja bila djabe...

Nisu to predvidjanja, to je tacno koliko koja grafika daje mhash-a pod kojim vrednostima i klokovima. Samo ti je to zastarelo, imas mnogo novije sa serijom 7xxx.

bice preko +25% i 6 miki!

hash.jpg

:d

Samo fali jos da pada cena, a ceka nas i poskupljenje struje

Poslednja izmena:
AKO OVAKO NASTAVI POD USLOVOM DA NE PADA CENA MORACE DA SE KUPUJE JEDNA 7950 NA SVAKA DVA MESECA DA BI SE ZADRZALA ISPLATIVOST

Za dva meseca ova tema ce biti zakljucana :d:d...

BICE NESTO DRUGO ILI RASPRODAJA , GEJMERI TRLJAJTE RUKE

Pa kad gejmeri pokupuju hiljade i hiljade tih kartica, ima dif da padne i tako u krug :D

mislite da će cene btc da padnu? ja nešto ne verujem, neko će odustati, ali onda će opet skočiti cena i tako će se vrteti. A šta je sa tim LTC?

REALNO U POSLEDNJIH 15 DANA KUPLJENO JE VISE KARTI NEGO ZA CELU GODINU

Gaca iskljuci caps lock :p...

Stvarno, pretera ga s velikim slovima. Sljakace btc i dalje, samo da ne pada cena i sve je uredu.

Sto se tice dif-a videcemo sutra-izjutra kolika je brzina, ako bude ova sadasnja znaci da je neko popalio neke asice, i da nije do duzine blokova, a bice isplativo i da dif bude duplo veci sa ovom cenom...

a jel smem da pitam šta je taj diff? :) Ništa ne kontam. Imam poručene 2 kartice pa me čisto zanima i to :)

Najkrace (i laicki) receno - tezina iskopavanja novcica. Ako je recimo dif 1000, iskopaces 1 novcic za 1 sat, a ako je dif 2000, iskopaces 1 novcic za 2 sata, e sad, na srecu vrednost novcica je pratila povecanje difficulty-ja, tako da je otprilike zarada uvek tu negde ista, barem poslednjih par meseci.

A to sto kartice racunaju je sta?

Nesto korisno tipa: lek za rak, analize proteina...?

Aha, vidim da na 50btc ima diff, ali nisam kontao kakve veze ima on pošto tek 9 dana rudarim :) jel ima veze na kom pool-u rudarim što se cene tiče?

A to sto kartice racunaju je sta?

Nesto korisno tipa: lek za rak, analize proteina...?

Sta god, mislim da je pisano ovde o tome, ali sad ne mogu da nadjem, mozda semu za nuklearnu bombu za S.Koreju, Al-Kaidu i ostala simpaticna drustva :D Whatever, dok se placa, nek' racunaju sta hoce :)

Nazad
Vrh Dno