Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

malo je to sigurno,meni 7870 baca 450mhs na 1200mhz,7850 mora onda bar 350..

ovo su moja podesavanja u cgmineru:

"intensity" : "9",
"vectors" : "1",
"worksize" : "256",
"kernel" : "diablo",
"lookup-gap" : "0",
"thread-concurrency" : "0",

Poslednja izmena:
Drugar moj sa 7850 MSI OC twinfrozr danas namestioi baca 280MH sto je po meni malo pogotovo ako se uzme da ja sa 6850 pravim 240

Identicna karta u gui mineru na 1130 daje 325h i 'ladna je kao tastin pogled.

malo je to sigurno,meni 7870 baca 450mhs na 1200mhz,7850 mora onda bar 350..

ovo su moja podesavanja u cgmineru:

"intensity" : "9",
"vectors" : "1",
"worksize" : "256",
"kernel" : "diablo",
"lookup-gap" : "0",
"thread-concurrency" : "0",

Meni su pw7870 na 1200 davale po 440mh medjutim sam ih malo smanjio.
1. 1170 425h
2. 1190 435h

Voltaza 1174.

Moja 7850 dok sam je imao na 1150MHz davala je okruglo 350MHash-a

Ok podizan je malo napon sa def 1174 na 1181 i to je sve ;)

ja na 7850 koliko god da dignem napon radi gore nego na stocku, i puca pa mora hard reset, def je 1138, dizao sam na 1142, 1148, 1158, a klokovi standardni ili oc kao bez dizanja napona, ako ima neko podesavanja od njegove 7850 1gb gde joj je digao napon i klokove a da lepo radi neka napise ako se seca da probam kako ce da se ponasa

Poslednja izmena:
Kakvo to napajanje imas ?

Mislis ka 58e? :D

Sve obrnuto, ljudi kupuju sve vise u "strahu" da ce cena otici mnogo vise, u svakom slucaju nadrealno u odnosu na pocetak januara....

Samo cekam da prevagne ponuda nad potraznjom, pa kad se strmopizdi :D eto nas ponovo na 10$ :D

Nema sanse. Skace diff, ponuda ce biti sve manja a s ovom tendencijom rasta cuvace se coini kao oci u glavi ;)

@Apple imam Seasonic SS-750AM

rekoh da probam da vidim koliki joj je neki max ali ne po svu cenu, pazicu da ne ostetim karticu, a i da iskoristim malo ovo hladno vreme

Poslednja izmena:
"Unstoppable"! :p

Nema sanse toliko da padne dole.
Moze da padne 30% ali vise od toga ne.
Mada, kako diff, ide na gore mislim da ce i vrednost ici isto na gore.

Ma to je OK, ici ce gore cena, polako samo.
Mene samo brine diff..

@SAJ, mogao bi da odgovoris na poruku. :d

Aj malo da proricemo :) dokle ovo moze da ide.?? Nesto bas razmisaljm sta sad neki bogatas hoce da udje u ovaj biznis s obzirom da je sad ovo odlicno ulaganje trenutno, i ulozi jedan milion evra u opremu i poremeti celu mrezu sta se onda desava diff odlazi toliko gore u svemir da li ce cena svaki puta da isprati nesto neverujem.

Ovo pricam posto cujem price bukvalno su pocele po ulici da nekazem po selima da se sire da skoro svaki klinac lozi svoje matorce da kupi graficke karte.Naravno kapiram da je ovo Srpski fenomen.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno