Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Moze li mala pomoc :)

Probam nesto sa BTC GuiMinerom... kako da namestim da mi koristi dve kartice, ovako po defaultu koristi samo jednu a iz onog menija mogu da odaberem koju cu da koristim ali nikako obe?

Otvori jos jedan guiminer pa u njemu odaberi drugu kartu.

Koji program koristite za remote pristup?

@risim, 7erovatno ne moze bamt na 7850?

Sto ne bi moglo kad mu integrises nove drajvere koji podrzavaju sve od 5xxx pa do 7xxx :)

Koliki x-eva ko u nekom svedskom akcionom ;)

Elem kad jos malo istestiramo i optimizujemo, izbacicemo iso za kolege rudare.. juce sam ostavio par kopija kolegama sa btcwarp-a kako bi i oni pregledali sve, eventualno doradili ako jos nesto treba

:cool:

U GuiMiner imas File, pa New Miner, OpenCL miner...

Koja je najaca ATI graficka kartica koju mogu da montiram na racunar sa napajnjem snage 430 W. Racunar koristi procesor i5-3450 i ima 4 gb rama.

Otprilike neka 7870 jer nisi napisao tacno koje tj cije je napajanje (marka i model) .

U pitanju je Seasonic S12II Bronze. Na kutiji od napajanja se nalazi oznaka 80 PLUS bronze koja oznacava standard koji ispunjava. (Zaboravio sam u prvom postu da napomenem da masina koristi SSD disk.)

Poslednja izmena:
Onda neka 7850/7870 kartica max .

Steta, što nemože 7950 koju sam prvobitno hteo da uzmem. U svakom slucaju hvala.:wave:

Steta, što nemože 7950 koju sam prvobitno hteo da uzmem. U svakom slucaju hvala.:wave:

ja na tom napajanju teram 7950 LE + 7870 zajedno.

ako je to onaj model od 430 W, mozes opusteno jednu 7950.

Pa nije da ne bi mogla al tesno je :D . Jedino ako je neko ima pa da probas al samo za kopanje bi ti radilo skroz ok al da koristis cpu i gpu (game npr) istovremeno sigurno ne bi moglo ...

Moze opusteno i 7950. To napajanje ima jaku 12V granu, 2x17A, kombinovano 360W output. Ivy Bridge ne trosi puno, mozes opusteno rudariti sa GPU & CPU.

Sad cu bas da pogledam kako i sta sa bamtom, ako izvlacim 400+ za ltc onda puna kapa

probaj ovo -v -w128 -f0
koliko daje xfx

Probacu kad odem sutra u rudnik.
Zbirno dobijam sa 5777x3 i xfx 1140,
mislim da xfx daje oko 540 klok 1070 voltaza 1043...???

@cacanin
ja imam 7950 i 5850 na istoj masini , cgminer-om rudarim , intenzitet je 9 i sve radi kako treba ....

Koji je extra flags?

@Cacanin
manite se "prozora" i predjite na bamt.. ja sad testiram masinu na kojoj su 7970, 6950 i 5870.. sve to na onoj smesnoj msi e350 ploci sa integrisanim procesorom i 2gb ddr3..

Koristim bamt 0.5c kome su izbrisani stari drajveri, upisani novi, obrisan phoenix i upisan cgminer.. jos se sve to testira ali u sustini radi dosta stabilno..

Najvece iznenadjenje je 6950 sa 440 khs :)

Djole znas i sam da mi je problem net, jednostavno nemam mogucnost kablova vec samo wi-fi stick . A to rece da nece na bamtu.

pa na cgminer nemas extra flags

vec imas:
intensity (intenzitet)
worksize (u zavisnosti od toga koliko je bita magistrala 128,256 ili 384)
i naravno u cgmier ukljucis diablo kernel (daje vise)

@Cacanin
manite se "prozora" i predjite na bamt.. ja sad testiram masinu na kojoj su 7970, 6950 i 5870.. sve to na onoj smesnoj msi e350 ploci sa integrisanim procesorom i 2gb ddr3..

Koristim bamt 0.5c kome su izbrisani stari drajveri, upisani novi, obrisan phoenix i upisan cgminer.. jos se sve to testira ali u sustini radi dosta stabilno..

Najvece iznenadjenje je 6950 sa 440 khs :)
Risim jos kad bi to negde uplodovao pa da skinemo svi taj skuvani bampt ;) ja se spremam da predjem u lite rudnik.
Kolko khs bacaju 6970?

pa na cgminer nemas extra flags

vec imas:
intensity (intenzitet)
worksize (u zavisnosti od toga koliko je bita magistrala 128,256 ili 384)
i naravno u cgmier ukljucis diablo kernel (daje vise)

Probacu sve ovo sa Migetom sutra-prekosutra i javljam rezultate.

Hvala.

Risim jos kad bi to negde uplodovao pa da skinemo svi taj skuvani bampt ;) ja se spremam da predjem u lite rudnik.
Kolko khs bacaju 6970?

6970 klokovana na 975MHz u Diablomineru daje 430MH/s.
Pod Bamtom sigurno daje oko 480MH/s.

ja moram da pitam nesto, nemojte zameriti! :) :wave:

ne znam da li sam dobro razumeo bitcoin ali da li trosite struju kako bi napravili novac?

Naravno da se trosi struja ...Komp ne radi na vazduh

ja moram da pitam nesto, nemojte zameriti! :) :wave:

ne znam da li sam dobro razumeo bitcoin ali da li trosite struju kako bi napravili novac?

Graficke rade na 100% GPU usage, pa ti sad izracunaj koliko je to + ostatak kompa u leru.

Nazad
Vrh Dno