Da li neko ima 5770, da li je i koliko slabija od 6770 i koliko kH daje?
Evo i ja sam probao malo da rudarim ali nece da pravi sherove ne znam kuda idu ti hasevi naprazno inace grafa je undervoltana na 1v 700MHz mnogo greje ovo cudo
Evo i ja sam probao malo da rudarim ali nece da pravi sherove ne znam kuda idu ti hasevi naprazno inace grafa je undervoltana na 1v 700MHz mnogo greje ovo cudo
Za ova dva dana koliko siris svoju nevericu u vezi BTC-a mogao si celu temu procitati i sve bi ti bilo jasnije.100eur je napisao(la):Ja sam malopre razgovarao sa starim o ovoj temi, ne dolazimo do zakljucka odakle vrednost ovoj virtuelnoj valuti? To je kao da prodajes maglu... Citao sam dosta o bitcoinu ali nigde ne pise sustina, ne pise na osnovu cega bih ja dobio pare stvarajuci ovaj bitcoin i odakle mu vrednost uopste? Ako nekog ne mrzi da mi jednostavno objasni...
vane34 je napisao(la):Kod mene nece da rudari probao sam i na 50btc Shares:0 accepted
Ja sam malopre razgovarao sa starim o ovoj temi, ne dolazimo do zakljucka odakle vrednost ovoj virtuelnoj valuti? To je kao da prodajes maglu... Citao sam dosta o bitcoinu ali nigde ne pise sustina, ne pise na osnovu cega bih ja dobio pare stvarajuci ovaj bitcoin i odakle mu vrednost uopste? Ako nekog ne mrzi da mi jednostavno objasni...
Kazi tacno koje karte.
zavisi koje 3.. 3x5770 moze,3x5970 ni u ludilu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari