Aman ljudi?? :exploder:Reko' da pitam nesto...
Da li "instrukcije i upustva" sa pocetka teme ,vaze jos uvek?
'fala lepo..samo da se dohvatim vikenda,pa da probamo "biznis"!NAravno da vaze ... Procitaj sve sa 1 strane , kreni pa kad zapne negde tu smo![]()
mali off
u vezi LTC-a znaci problem resen nije bitno sto je masina bila 32-bitna vec je bilo do kolicine ddr-a. naime u toj masini je bio samo 1Gb rama i sa njim CgMiner nije hteo ni da krene da kopa LTC pa ja danas ubacim jos 1Gb i sa 2 radi bez greske. inace trenutna matematika je ovakva sa 1Gh BTC se zaradi (bez troskova) ~ 415din, sa istim tim hardwerom se pravi oko 1.1MH (u LTC) i po sada najnizoj ponudjenoj ceni za LTC na Vircurex-u zarada je verovali ili ne 0.22BTC ili ti ~837 din. za 24h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
samo jos jedan problem
KARTICE SE MNOGO VISE GREJU !!!!
sutra radim na boljem hladjenju istih
mali off
u vezi LTC-a znaci problem resen nije bitno sto je masina bila 32-bitna vec je bilo do kolicine ddr-a. naime u toj masini je bio samo 1Gb rama i sa njim CgMiner nije hteo ni da krene da kopa LTC pa ja danas ubacim jos 1Gb i sa 2 radi bez greske. inace trenutna matematika je ovakva sa 1Gh BTC se zaradi (bez troskova) ~ 415din, sa istim tim hardwerom se pravi oko 1.1MH (u LTC) i po sada najnizoj ponudjenoj ceni za LTC na Vircurex-u zarada je verovali ili ne 0.22BTC ili ti ~837 din. za 24h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
samo jos jedan problem
KARTICE SE MNOGO VISE GREJU !!!!
sutra radim na boljem hladjenju istih
Ovo zvuci zanimljivo - prebacio sam moje dve 7950 na coinotron, ukupno daju 1.1 MH, pa cu da ih pustim par dana da vidimo sta se desava. Kod mene je temperatura blago povecana, mozda zato sto sam memoriju sa 1000 vratio na default 1250 MHz.
Jel se zna kolika je trenutno ukupna snaga ltc rudara?
Ja i vise nego zadovoljan, mogu da pocnem uz proviziju da skidam drugima lovu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari