Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Na mojoj karti je naponska ledena. 70 C dok majnuje. Asus je Asus, hebes ti to ;)

A na msi-ju 50-60 naponska. Nisam verovao da cu ovo ikada reci ali MSI kida :D

Nije mi samo jasno ako je isto gola naponska i na vasim i mojim kartama da mogu postojati tolike razlike u temp. I to su ovolike na obe gigabyte koje imam. (Obe 6+8)

O *** moracu da iskombinujem nesto ovo ovako ne moze. A dolazi leto..

ne zaboravi da je meni karta u kucistu koje nije sampion u provetrenosti i da iznad karte stoji klokovani i7 ;P

Nije mi samo jasno ako je isto gola naponska i na vasim i mojim kartama da mogu postojati tolike razlike u temp. I to su ovolike na obe gigabyte koje imam. (Obe 6+8)

Sunon. ^^ :D

i Sapphire VaporX je imala 8+6 i isla do 130 :mad: . ja pocinjem da verujem da je problem do tog resenja da jedan naponski bude 8-pinski a drugi 6-pinski..
moja WF3 VRM1 na 75C, fan speed 36%

Ma sve zavisi koje fetove stave

Da stancujen vodenjake

Dobih info da su uveli neka ogranicenja za diff,tipa ako imas 1ghs onda ti je diff faktor 1,ako imas 2ghs faktor 2 koji je duplo veci itd...kao prvi asic poceo da radi i da bi se zastitili gpu radari njemu je diff 60 puta veci nego recimo meni sa 20 kartica.
Nisam sad pratio par dana sta se desava pa reko da vidim jel cuo neko o cemu se tu radi?

Ja prvi put cujem. I sta ako recimo imam 3 konstrukcije od po 1Gh/s, dovoljno je samo usmeriti sve 3 ka razlicitim poolovima da rade i ja problema sa difom nemam? :)

Tako nekako ;)

Onaj sa Asicom mora lemilicom da preusmerava chipove ka poolovima. Glupost.

Pa nije glupost. Treba zastiti male rudare.

Btc je krenuo da skace kad je i diff krenuo da skace. Ne znam sta ti je tu toliko cudno? :)
Po tebi, ima jos 2 dana do propasti bitcoina. Sad je 43$, prodaj to sto pre dok vredi necemu :d

Btc je krenuo da skace kad je i diff krenuo da skace. Ne znam sta ti je tu toliko cudno? :)
Po tebi, ima jos 2 dana do propasti bitcoina. Sad je 43$, prodaj to sto pre dok vredi necemu :d

Difficulty ne diktira cenu. To da sa rastom difficulty-a treba da poraste i cena bitcoina je zabluda rudara, koji sa porastom diffa prodaju svoje novčiće po višim cenama (jer ih teže nabavljaju - jasno). Ali cenu BTC-a odavno ne diktiraju rudari i njihova isporuka.

Pratim cenu stalno, čekam još malo da skoči da izvučem još koji dolar.

Poslednja izmena:
Dobih info da su uveli neka ogranicenja za diff,tipa ako imas 1ghs onda ti je diff faktor 1,ako imas 2ghs faktor 2 koji je duplo veci itd...kao prvi asic poceo da radi i da bi se zastitili gpu radari njemu je diff 60 puta veci nego recimo meni sa 20 kartica.
Nisam sad pratio par dana sta se desava pa reko da vidim jel cuo neko o cemu se tu radi?

Kako se taj faktor odnosi na dif, faktor dva-duplo veci dif( sto nema nikakvog smisla) ili sta vec?

Računajte na ovo, pošto zvuči kao da je update protokola smislilo lično mali Perica, gpu rudar!

Mige navijas za pogresan tim. Ti si sa ove strane, sa nama. Nije svejedno

mige je ASIC believer ;)

umalo da zaboravim , izasao je CgMiner 2.11.1 a to je bitno zato sto u njemu samo 0.5% rejected sherova :)

11.jpg

iako pool nije pod stratum protokolom

Poslednja izmena:
On da je ASIC believer davnih dana bi rasprodao sve karte i uplatio sumu u BTC-ima na adresu leptira ili njemu slicnih i onda nastavio da troluje po temi kako je ASIC armagedon za gpu rudare.

pa ti si izgleda skoro u temi i izmedju ostalog tamo se jasno vidi ;) (citaj sad pazljivo : SALA)

Mige, stara lisica je to, prica o asic-u a ulaze i dalje u gpu :D

na taj nacin ostavlja ATI hardware sebi da ne pokupuje raja :d

Mislim da firma ne moze da bude srecna niti nesrecna zbog ovolikog prometa ATI kartica rudarima.
Sa jedna strane jeste zbog ogromnog rasta prodaje-profita dok sa druge cese hlava kad se vracaju ubijene u garantnom roku...

Avalon krenuo. Dosta ljudi je dobilo iste u zadnjih 24h

ja mislim da ce u najskorijem roku da se pojavi ATI 7950 BTC EDITION :smoke:

koja ce doci sa BTC prilagodjenim biosom i bice plug and mine ;)

Nazad
Vrh Dno