A na msi-ju 50-60 naponska. Nisam verovao da cu ovo ikada reci ali MSI kida
Nije mi samo jasno ako je isto gola naponska i na vasim i mojim kartama da mogu postojati tolike razlike u temp. I to su ovolike na obe gigabyte koje imam. (Obe 6+8)
O *** moracu da iskombinujem nesto ovo ovako ne moze. A dolazi leto..
A na msi-ju 50-60 naponska. Nisam verovao da cu ovo ikada reci ali MSI kida
Nije mi samo jasno ako je isto gola naponska i na vasim i mojim kartama da mogu postojati tolike razlike u temp. I to su ovolike na obe gigabyte koje imam. (Obe 6+8)
O *** moracu da iskombinujem nesto ovo ovako ne moze. A dolazi leto..
Pa nije glupost. Treba zastiti male rudare.
Btc je krenuo da skace kad je i diff krenuo da skace. Ne znam sta ti je tu toliko cudno?
Po tebi, ima jos 2 dana do propasti bitcoina. Sad je 43$, prodaj to sto pre dok vredi necemu :d
Dobih info da su uveli neka ogranicenja za diff,tipa ako imas 1ghs onda ti je diff faktor 1,ako imas 2ghs faktor 2 koji je duplo veci itd...kao prvi asic poceo da radi i da bi se zastitili gpu radari njemu je diff 60 puta veci nego recimo meni sa 20 kartica.
Nisam sad pratio par dana sta se desava pa reko da vidim jel cuo neko o cemu se tu radi?
Dobih info da su uveli neka ogranicenja za diff,tipa ako imas 1ghs onda ti je diff faktor 1,ako imas 2ghs faktor 2 koji je duplo veci itd...kao prvi asic poceo da radi i da bi se zastitili gpu radari njemu je diff 60 puta veci nego recimo meni sa 20 kartica.
Nisam sad pratio par dana sta se desava pa reko da vidim jel cuo neko o cemu se tu radi?
Računajte na ovo, pošto zvuči kao da je update protokola smislilo lično mali Perica, gpu rudar!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari