Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Mala ispravka moja banka je unikredit.Ne znam sto te je toliko kostalo,trebalo bi da bude fixno 2000 jena od strane goxove banke i nasi da uzmu nekoh 0,3%,mada sto kazes,opet jeftinije od bitcoinsa

***, kad mi prochita onu cifru, smorih se malko u momentu, al ***, shta sad, da idem da otvaram u unikreditu, zarad mozda josh jedne transakcije, eto im tih 20e :D
bitnije mi je da se sve ultra expresno odigralo, nego da sam josh 20e dobio a da sam imao peripetije kao ti skoro mesec dana chekanja.

Dobro za to su krive ove sabanske firme sto prave ASIC-e. Budzet im je ko Al*iju gorivo za vozni park. U tome je glavna caka.
Ono sto je loshe sada po nas je da su Avalon asice su poceli da dobijaju obicni smrtnici. Potvrdjeno.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Na 50btc kako podesiti u opcijama za workera shares diff ? Stoji mi na 1 trenutno. Izvlacim sa jednom kartom negde oko 550 Mh/s.

Ides na mining pa edit worker tj nacrtana ti je olovka mala pa na to ides i tu podesis .

Ja probao sinoc to da menjam ali pala mi snaga, nije htelo da predje 1550 umesto 1700Mhash-a tako da sam vratio na 1.

Podesio sam na 2 :)

Nego, da vas pitam nesto. Da mozete da birate, sta biste odabrali za rudarenje, jednotarifno brojilo ili dvotarifno ? Za 24/7 majning. Matematicki, sta se vise isplati po sadasnjim cenama ?

Sta je to ?

Zar nije industrijska struja 4 puta skuplja od regularne kucne ?

Ne. Industrijska struja se obracunava na malo komplikovaniji nacin i ako umes da je koristis moze da te kosta daleko jeftinije nego inace. Ako imas samo masinu za rudarenje na brojilu to je daleko najjeftinije resenje.

Mozes li malo detaljnije ? Deluje interesting :)

Imas na prethodnim stranama. Stvarno je komplikovano racunanje i trebace mi pola sata da ti objasim sta i kako.

Reci bar okvirno procenat ustede u odnosu na plavu tarifu sa gajbe ...

Od zelena+plava nema jeftinije,a ako trosis 3000kw+ onda ti je merna grupa duplo jeftinija

Pada vrednost novcica.

Upravo sam stekao nekoliko (3) BTC-a i hteo bih da ih prodam. Da li ima neko ko je voljan da mi pomogne sa ovim?

Pogledaj prvu stranu teme.

Ja racunam da ce posle ovog sledeceg diff-a jos 2 diffa moci da se radi sa GPU. Posle toga ce biti neisplativo rudarenje karticama. Samo mi se vrti u glavi kako ce LTC kao valuta da
odreaguje kad se bar 50-60 posto gpu rudara prebaci na tu valutu. Ta valuta ce biti ili pukovnik ili pokojnik. Trece nema.

Pada i mreza sad ispade samo rade ASICI
Pala za 10Th

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno