Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Pa vidite da nije dobro da je velika cena. Mnogo je bolje da je cena niska i da je diff dobar i da imamo gomilu novcica i cekamo skok cene.

Cemu filozofija. Ako neko zaista zeli da uzme pare, lepo sada neka kupi za 10000eur bitcoine, saceka 4-5 meseci i proda ih za 15000eur. Gledajuci trend dosadasnje 2 godine ovo deluje jos najrealnije i sa najmanje truda.

Cemu filozofija. Ako neko zaista zeli da uzme pare, lepo sada neka kupi za 10000eur bitcoine, saceka 4-5 meseci i proda ih za 15000eur. Gledajuci trend dosadasnje 2 godine ovo deluje jos najrealnije i sa najmanje truda.

Ako će da ide tom logikom onda bolje da ide u kladionicu s tih 10K eura. Sigurnije mu je. :)

A rizik?Fifti-fifti,ako prodje prodje s 10000e.Bas lep savet :)

Bolje da kupi LTC ako cemo tom logikom ...

Jos 25 blokova do novog diff-a, preporuceni 3650000, snaga 30th.

ja pre par dana kupio za 20 komata po 20.2...pochelo da pada u narednih par sati, ufati me panika i prodah za 19.8...haahahahaha.......nisam ja za to :(

Djole hoce te sara.
Ja sam prodao po 15.5 pa kupio po 17.5 i pocelo da pada i ja prodam na 17$ :banghead:

jeste svi verifikovani na mt.goh? uploadovali ste dokumenta?

i jedno mozda glupo pitanje, ako memorija grafe nije bitna da li to znaci da mogu da uzmem neku koja na primer baca hijeroglife i da je koristim za mining?

Poslednja izmena:
Nisu potrebna dokumenta... a takva grafa moze za rudarenje, samo je ipak treba isprobati da li kopa.

jeste svi verifikovani na mt.goh? uploadovali ste dokumenta?

i jedno mozda glupo pitanje, ako memorija grafe nije bitna da li to znaci da mogu da uzmem neku koja na primer baca hijeroglife i da je koristim za mining?

Nalog verifikujes ako imas potrebu za slanjem vecih iznosa.. Do 200 btc na dan ili 1000 $/e ti ne treba verifikacija naloga :D

e to vidim kad se logujem odmah mi izbaci verifikaciju, next diff 7936982.06522 117.39% 6d 9hr 47m 36s

Sto se tice isplate vecih kolicina novca sa mtgox:

1. Registracija na mtgox i postojanje sredstava na istom se podrazumevaju :)
2. Ides na TRADE meni pa sa leve strane FUNDING OPTIONS pa WITHDRAW FUNDS
3. Sa desne strane ima dugme ADD WITHDRAW METOD
4. Odatle biras BANK TRANSFER i pratis wizard do kraja.Od podataka ce ti trebati IBAN i SWIFT brojevi koje dobijas od tvoje banke gde imas devizni racun u eurima.Naravno i tvoji licni podatci.
5. Sledi verifikacija racuna koja traje par dana,ne moras imati nikakva sredstva na deviznom racunu,znaci to je samo verifikacija podataka.
6. Kada verifikacija prodje imaces u FUNDING OPTIONS/WITHDRAW FUNDS/ (Available withdraw methods) da odaberes svoju banku odnosno taj verifikovani racun i ostaje ti samo da uneses amount i ides na CONFIRM
7. Za sedmicak dana treba da su sredstva na racunu (ako ne kontaktirajte mtgox podrsku mailom)
8. Onog momenta kad legnu novci verovatno ce te zvati iz banke da im kazes svrhu te uplate da bi oni mogli da rasknjize istu.Savetujem da se tu navede nesto tipa "znate ja sam preko interneta administrirao overklokovane sisteme novim programskim kodom i to mi oni placaju".

NAPOMENA:Ovo sve gore vazi samo za sredstva u eurima i za cifre manje od 1000eur.Naplacuje se oko 20eur po transakciji.Ko ima vise sredstava i hoce da ih prebaci odjednom moze da pokusa da odradi AML verifikaciju koja postoji odmah na prvoj stranici,to nisam probao niti vidim svrhu toga ako necete da trgujete nego samo isplacujete iskopane novcice

Hvala za ovo, dobro je imati od a-š na jednom mestu ;). Nadam se da će mi trebati jednom za "isplate vecih kolicina novca sa mtgox" :).

extra uputstvo.
zafaljivam.

rachun otvoren, tu su uputsvtva sva.
javljam utiske.

Ma da neko namerno duva diff mada ne kontam ko i sta dobija vecim diffom

ASICMINER vec probio 3 tera.

Gde ga ti vide? :d....salim se jel moze link...

Poslednja izmena:
Ma da neko namerno duva diff mada ne kontam ko i sta dobija vecim diffom

Naduvava se cena bitcoina na račun diff-a... tj. neko je u poslednje vreme masovno kupovao novčiće terajući njihovu cenu gore, rudari su videli veću zaradu pa popalili mašine udarili jače po rudarenju i povećali snagu sistema što odmah povećava diff... sve dok bude bio hype da će cena novčića rasti, tako će da bude. A onda će ko mehur od sapunice sve da pukne!

Nece da pukne. Imam osecaj da ce cena samo da raste zajedno sa diffom. Jel bes Kim Dotkom uleteo ogromnu lovu u btc ? Nije jedini, ima tu jos mnogo likova iz senke, a ASIC je sarena laza.

Nazad
Vrh Dno