Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Pa verovatno biras bank transfer mada onda izbaci tekst gde kaze da treba preko njihovog Withdrawal Center-a da se odradi, ima i neko objasnjenje sa videom koliko vidim. Ali objasnice vec neko ko je to radio ;)

Ides withdraw funds pa odaberes bank transfer pa te pita swift broj i ostale podatke i to je to.Nije ta opcija gde je video.Cim stignem kuci napisacu step by step precizno

Moze li malo objasnjenje? Kako na devizni...? Hvala

Kada povlačiš novac sa mtgox računa koristiš wire transfer metod, a račun na koji ti novac legne je devizni račun koji otvoriš u našoj banci. Podatke za definisanje tog transfera (IBAN, SWIFT...) dobijaš u banci u kojoj si otvorio devizni račun.

Koliko uzimaju za prebacivanje novca na devizni racun?

Stigli mi extenderi danas pa sam iskoristio vece da sklepam onu masinu. Stavio u cosak dnevne sobe i ubo wifi adapter u nju. Sada mi je samo Asus ovde u masini ali ostavio sam mesta i njega da prebacim tamo kad krenu vrucine. Sljaka sve kao sat. Zadovoljan sam i svojim radom. Nisam ga pravio da bude lepo vec da bude prakticno.
Sada opet mogu da uzivam u tisini dok kopam ;)

Poslednja izmena:
ode koin dole. Samo da ne ode ispod 20.

I ja bas pratim :D, solidna kolicina se prodaje, lako moze da ode na 20....

Mada opet, i pored ovolike prodaje, ne da se cena nesto posebno :D, kao kad vola ustines za rogove ,):p...

Ma nije strasno, prodalo se 10K coina i pala malo cena, jaka stvar. Sutra se vracamo na staro. Na spavanje svi ;)

Edit: 21.7$ Ovo pada kao ludo.

Poslednja izmena:
Mislite da se izlego leptiric

Ljudi ima li neko problem sa 50btc poolom,puce mi pre pola sata i ne mogu da se konektujem ni preko diabla ni guiminera.Izbacuje request to 50btc timed out
Masine su sve tip-top,kontam da je do poola?
Na koji se prebaciti a da podrzava mtgox isplatu i diablo miner?

Poslednja izmena:
Mislite da se izlego leptiric

Ma nije, samo se pojavio korisnik sa 1500 Ghash/s :d

Ljudi ima li neko problem sa 50btc poolom,puce mi pre pola sata i ne mogu da se konektujem ni preko diabla ni guiminera.Izbacuje request to 50btc timed out
Masine su sve tip-top,kontam da je do poola?
Na koji se prebaciti a da podrzava mtgox isplatu i diablo miner?

Dear users! Our pool is under а DDoS attack, we are doing our best to restore the normal operation as soon as possible. We apologize for the inconvenience.

Poslednja izmena:
pod ddos napadom su :(

cena opet preko 19e

Poslednja izmena:
ledio svaki pool podrzava mtgox isplatu.. ti tamo navedes svoju adresu koju generises na mtgoxu..

Da je tako, ukupna snaga mreze bi skocila preko 30ghs.. koliko znam do sada je max bilo do 35ghs bez asic bajki.. i da je leptiric rasirio krila, to bi prvo uradili na svom maticnom serveru (eclipsemc) gde bi na sav glas hvalili svoje dostignuce. Snaga mreze kada izbaci preko 50-60 ghs znacemo da je to to.. i da je pitanje do kada ce gpu rudari raditi. Ali ja licno mislim, da je asic jedna prica umotana u foliju koju mrmot treba da odvije..

Ma nije strasno, prodalo se 10K coina i pala malo cena, jaka stvar. Sutra se vracamo na staro. Na spavanje svi ;)

Edit: 21.7$ Ovo pada kao ludo.

Evo sad je opet 26+ :) ja idem nekom logikom sigurice, gde cim zaradim 10 btc odmah prodam i stekam evrice na goxu do isplate.. Jer budimo realni, do pre 10 dana svi smo pricali kako bi bili presrecni da btc izadje na 16-18$.. sad kada je po meni, astronomski visok, treba to iskoristiti dok traje..

Mozda ja gresim sto odmah prodajem btc, ali realno ne dozvolim da mi se nakupi 50+ btc na acc a da ih ne prodam. Mozda ja gresim, ali sam svestan da u tom momentu prodaje, zaradjujem daleko vise nego sto sam mogao da ocekujem i sto sam kalkulisao u matematici otplate opreme, ciji se period drasticno skratio skokom btc-a :)

Ma nije, samo se pojavio korisnik sa 1500 Ghash/s :d

Sta nas sprecava da svi linkujemo snagu, tj otvorimo acc na mtred (gde mozes da vidis ime rudara), recimo user BENCHMARK.RS, i nagrabimo 500 ghs :) znas kako bi se digla frka, a pri tom admini bench-a da na homepage izbace upadljivi clanak SERBIAN ASIC TESTING :D

Poslednja izmena:
nabijem ih, sad moram da cimam odavde nekog da mi trkne do kuće da mi pritisne reset. :d

btw, ovaj noćašnji pad vrednostni BTC-ov nije onaj "pravi", tj. korektivni.

+ ovaj hakeraj nije dobar za stabilnost cene.

Poslednja izmena:
Da je tako, ukupna snaga mreze bi skocila preko 30ghs.. koliko znam do sada je max bilo do 35ghs bez asic bajki.. i da je leptiric rasirio krila, to bi prvo uradili na svom maticnom serveru (eclipsemc) gde bi na sav glas hvalili svoje dostignuce. Snaga mreze kada izbaci preko 50-60 ghs znacemo da je to to.. i da je pitanje do kada ce gpu rudari raditi. Ali ja licno mislim, da je asic jedna prica umotana u foliju koju mrmot treba da odvije..

Na ukupnoj snazi 1.5 Thash/s ne možeš da registruješ. Napravio si lapsus, nisu GHs već pričamo o THs. Reč je o prototipu uređaja, sigurno se na mreži neće pojaviti desetine ili stotine takvih uređaja odjednom. Isto kao i u slučaju Avalona i Jeff Garzikovog primerka.

Sta nas sprecava da svi linkujemo snagu, tj otvorimo acc na mtred (gde mozes da vidis ime rudara), recimo user BENCHMARK.RS, i nagrabimo 500 ghs :) znas kako bi se digla frka, a pri tom admini bench-a da na homepage izbace upadljivi clanak SERBIAN ASIC TESTING :D

Jesi pogledao kolika je bila dosadašnja snaga poola, oko 3.5 THash/s i logično ti je da se skupi neko društvance i nabaci 1.5 Thash/s onako zabave radi? Pri tom morali bi da dođu sa nekog poola, nisam primetio ekvivalentan pad na ostalim poolovima.

Poslednja izmena:
A kako znate da i btcguild nije neko hackovao i da su te brzine tacne? :)

Do sada smo se toliko puski nagledali u vezi asic-a tako da ni u ovo ne verujem. I ta brzina koja je skocila nije skocila odjednom vec u toku 2 dana. Kao da je neko napravio jako veliku farmu.

Pa ko zna sta se radi.. evo slika od pre neki dan.. drugar ima oko 10ghs.. i na BFL serveru gde rudari (eclipsemc) iznenada su pocela neka gadjanja sa ciframa, i coveku uvecaju na statistici da ima nepunih 75ghs..
92GsA5Fl.jpg

rece mi da je kasnije u toku dana izlazio i na 120+ ghs :p

pa ko vam garantuje da to nije slucaj i na drugim pool-ovima

Poslednja izmena:
Pa ko zna sta se radi.. evo slika od pre neki dan.. drugar ima oko 10ghs.. i na BFL serveru gde rudari (eclipsemc) iznenada su pocela neka gadjanja sa ciframa, i coveku uvecaju na statistici da ima nepunih 75ghs..
92GsA5Fl.jpg

rece mi da je kasnije u toku dana izlazio i na 120+ ghs :p

pa ko vam garantuje da to nije slucaj i na drugim pool-ovima

Meni isti slucaj dupliranja na mtredu juce...

Ja prodao danas po 19.6EUR ovo sto sam imao - taman jedna grafika otplacena ;)

Igramo se dalje - meni je logicki da se pravi "digitalni" hype jer je momenat za spekulacije nevidjen. Neko sa dobrim berzanskim pedigreom i ozbiljnom lovom stvarno moze da napravi dzumbus u narednih par dana...

Neko to radi svo ovo vreme. Nemojte da mislite da nije tako. Gde god se vrti lova vrte se i ajkule, sto je veca lova i ajkule su vece.
Bitno je da mi mozemo da sljakamo, ovaj skok cene nam odgovara. Naravno pod uslovom da je to iole odrzivo. Cena je sada toliko jaka da ja prodajem sada i po 2-3 novcica bez frke. I dalje sam malo nepoverljiv prema ceni.

Vrh Dno