Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

e hvala jos jednom, pitam jer gledah AMD Radeon 6570 koja ima ddr3 pa rekoh da li to ima neke veze

@rapture
jok, ne radi ni meni, sada ce opsta pometnja na trzistu

Poslednja izmena:
http://blockchain.info/pools

Paradigma sta li je ovo unknown na grafikonu ? :) nemoj se zavaravati.. :D

Šta ti misliš, sigurno jedan veliki privatni pool? :smoke:

Unknown je reda 25% što je na nivou 50BTC-a, i tu su svi ostali, i oni koji kopaju solo i oni koji su organizovani u privatne poolove i ako ih ima više (a ima ih) jasno je da su mali, mnogo manji of btcguilda za koji si ti olako rekao da bi ga mogao premašiti neki privatni pool.

A eto, u međuvremenu, stigla je informacija koja potvrđuje moju pretpostavku.

Poslednja izmena:
I dalje nema slika ili ne daj boze videa :p

Poslednja izmena:
Mmmm...deluju vrlo ubedljivo ove asic slichice i textici...:D

howyesno...

videce se da brzina i dalje raste bez jasnog limita, vec preko 2.3Thash, znaci nemaju kontrolu nad tim, sto ce reci - botnet, zgodno aktiviran u pravom momentu. Na jednom mestu tvrde jednu brzinu, na drugom drugu, videcemo za dan-dva sta ce biti. Cinjenica je da se kod botneta ne moze predvideti outcome tako lako.

Neko rece, telefonska centrala :d
Ja kazem, ne mere to bez kabla :D

Ja jedva cekam da vidim tako nove vesti vezane za asic, slike i poslednje infoe. Svaki put kada se tako nesto desi skoci cena novcica :)

A ukupna mreza 24.9 TH i pada bas smesno cak i dif malo pao. Pitanje je kako bi i mreza podnela tolike sherove na jednom mestu

Prosto pitanje za vas koji imate par GH koliko opterecujete vase mreze tj intrenet

Poslednja izmena:
A ukupna mreza 24.9 TH i pada bas smesno cak i dif malo pao. Pitanje je kako bi i mreza podnela tolike sherove na jednom mestu

Prosto pitanje za vas koji imate par GH koliko opterecujete vase mreze tj intrenet

ma potrosnja je prilicno mala , na slici je ukupna potrosnja za 2.4GHash/s

na slici se vidi da je peak 0.5% /11Mb/s

Prilozi

• 12234.jpg
    12234.jpg
    118.8 KB · Pregleda: 87
Poslednja izmena:

dif nije malo pao nego ce da poraste jos nekih 7% tako da idemo na rekordnih preko 3.5 miliona od ponedeljka!

par Gh net opterecuje zanemarljivo.

Cena se drzi sad oko 27$ medjutim diff ce skociti preko 10% a trenutna snaga presla 30th :banghead:

Ja mislim da je neko zestoko pazario kod AMDa

Izgleda da loshe mislis.

U najgorem slučaju GPU mineri mogu da očekuju isplativ mart mesec, posle toga neće biti konfiguracije u Srbiji sa slabijom kartom od 5850 :). Narednih 2016 blokova, dakle naredne 2 nedelje će zarada biti na nivou dosadašnje, u tom periodu će diff najverovatnije porasti 50%-100%, od sredine marta zarada može biti na nivou polovine sadašnje, a posle toga, krajem marta, zarada će se sigurno smanjiti na nivo da će nam prodaja kartica biti daleko aktuelnija od mininga.

neko je zestoko pazario botnet :) Osciluju i nekontrolisano rastu i padaju, videcemo drop i u vestima po koje AV firme za 48-72h rezultate :) U svakom slucaju svima ce biti lepo, i vlasnicima bneta, ovima sto prodaju btc akumuliran, osim kupcima asica, koji i onako nece dobiti hw, ili ce ga dobiti prekasno :D

Za mesec dana će jos da padne cena kartama i biće gomila istih na oglasu i niko nece nista prodavati.

Poslednja izmena od urednika:
Pazaricemo ASICE, ja sam vec porucio jedan leptiric doduse za krckanje al kad ne krcka moze malo i da ceprka;)

Uh, al je dif roknuo

Poslednja izmena:
3,550,000. :)

Ljudi, drugari, kolege rudari :) danas mi je sa mtred-a nestalo koina ali bukvalno nestalo...
Dakle hteo sam da prebacim koine na mtgox i kad sam usao na red da kliknem na withdraw umesto cifre koju sjupljam par dana za prebacivanje sam imao 0.06 koina...
Odem na payout medjutim nije mi ni automatski prebacilo, nema ih ni na gox-u. Uradim "rifres" na aplikaciji telefona miner status isto, umesto napravljene brijke pojavi se 0.06 koina.

Sra to moze da bude i da li nekome slicno desilo?

Poslednja izmena:
Proveri u historiju da nema neka isplata koju nisi ti trazio,ako je neko dosao do pasvorda mora postojati trag o isplati,u suprotnom prijavi njima pa da vidimo sha ce da kazu

Proveri u historiju da nema neka isplata koju nisi ti trazio,ako je neko dosao do pasvorda mora postojati trag o isplati,u suprotnom prijavi njima pa da vidimo sha ce da kazu

Gledao sam u history payout nema nista, poslednje je sto sam ja prebacio pre par dana.

Nemam mail njihov, ne znam gde da ga nadje... Pisao sam im preko sajta ima nesto genericki i izbacio mi je poruku da ce uskoro odgovoriti....

Bas me zanima da li ce da odgovore i sta ce da napisu.

Srecom nije veca cifra ali opet me kopka i mogu vam reci nervira.

Cekam sta ce da odgovore.

Ovde dam im pisao jer drugi nacin nema...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1360974413422.jpg
    uploadfromtaptalk1360974413422.jpg
    59.4 KB · Pregleda: 83
I ovo mi je malo cudno kad odem u my rewards. I ovde "kradja"...??
Ranije mi se desavalo da pise credited i kad udjem pise invalid ali jednom u 10-tak dana i to po 0.05-0.07 koina dik je sad cifra 0.19...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1360975223786.jpg
    uploadfromtaptalk1360975223786.jpg
    74.7 KB · Pregleda: 61
  • nuzy6ave.jpg
    nuzy6ave.jpg
    82 KB · Pregleda: 38
Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno