Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Ja sam takodje prodao ovih bednih nekoliko coina sto sam skupio, po ceni od 19,6 E. Ja zadovoljan. :)

sitni smo mi, kupimo mrvice, ali ni one nisu tako bash male, shto je najbitnije :)
bitan je plus i to je to.
meni je zao samo drugara koji je meni rekao za btc,
i koji je zbog losheg prorachuna, loshih odluka i par pehova, proshao katatrofa.

Zeznuo se na berzi?

sitni smo mi, kupimo mrvice, ali ni one nisu tako bash male, shto je najbitnije :)

U ovome i jeste sustina. Dok god moze u praksi od mrvica da se radi u plusu - to je OK.
Ovo teorisanje o spekulacijama i sta bi bilo kad bi bilo ima smisla samo da neko od nas u praksi hoce da se igra sa ozbiljnijom lovom/ulaganjem sto mi se cini i da nije slucaj kod nas, jer svi rudare onako iz hobija (tu mislim na sve koji imaju <20 masina).

meni je zao samo drugara koji je meni rekao za btc,
i koji je zbog losheg prorachuna, loshih odluka i par pehova, proshao katatrofa.

Nidza? :)

***, zrno po zrno - pogaca.

Na ukupnoj snazi 1.5 Thash/s ne možeš da registruješ. Napravio si lapsus, nisu GHs već pričamo o THs. Reč je o prototipu uređaja, sigurno se na mreži neće pojaviti desetine ili stotine takvih uređaja odjednom. Isto kao i u slučaju Avalona i Jeff Garzikovog primerka.

Sta nas sprecava da svi linkujemo snagu, tj otvorimo acc na mtred (gde mozes da vidis ime rudara), recimo user BENCHMARK.RS, i nagrabimo 500 ghs :) znas kako bi se digla frka, a pri tom admini bench-a da na homepage izbace upadljivi clanak SERBIAN ASIC TESTING :D

Jesi pogledao kolika je bila dosadašnja snaga poola, oko 3.5 THash/s i logično ti je da se skupi neko društvance i nabaci 1.5 Thash/s onako zabave radi? Pri tom morali bi da dođu sa nekog poola, nisam primetio ekvivalentan pad na ostalim poolovima.

Napravio sam lapsus misleci na ths.. a sto se tice samog guilda.. zasto mislis da svi rudari u btc prici rudare na nekom pool-u? Imas gomile likova koji imaju privatne poolove sa kojih odradjuju posao.. pre 3-4 meseca je bila i aktuelna prica zakupljivanja mining snage gde su ljudi hopovali sa poola na pool.. i sigurno da imas privatnih poolova koji su dosta veci i od samog guilda. Mozda se neko napravio pametan i zakupio brdo snage pa se sprda s ljudima :)

Poslednja izmena:
1,677.42 GH/s
Samo slaze blokove.

Mozda AMD trenira nove GPU jedinice u kluster sekciji.

Napravio sam lapsus misleci na ths.. a sto se tice samog guilda.. zasto mislis da svi rudari u btc prici rudare na nekom pool-u? Imas gomile likova koji imaju privatne poolove sa kojih odradjuju posao.. pre 3-4 meseca je bila i aktuelna prica zakupljivanja mining snage gde su ljudi hopovali sa poola na pool.. i sigurno da imas privatnih poolova koji su dosta veci i od samog guilda. Mozda se neko napravio pametan i zakupio brdo snage pa se sprda s ljudima :)

Ne verujem u priču o privatnim poolovima, naročito ne većim od btcguilda, jer kad sabereš nekoliko najvećih brzo stižeš do 90% ukupne snage mreže.

Poslednja izmena:
Pogledajte kod mene u game-u snaga mi je cesto 4800-900 mhs a tu rade 8x7950,sto je nemoguce :)

Izgleda da je potvrdjeno sta je u pitanju. U pitanju je ASICMINER.

Pre Update

The deploying is in process. We are stress testing on btcguild with a portion of our devices. The current computation power is close to 2TH/s.

We have been working day and night and still are. The real update will be given in a few hours.

i meni bash deluje uverljivo...odo da kachim oglas :D

$27,4... :p

Ide ovo na $30.

nov sam u ovome i za sad se samo edukujem, ako bih recimo imao grafu koja proizvodi 100mhash/s, kako bih mogao da izracunam koliko je to novcica? npr za 1h

nadjoh ovo
Each 100 MH/sec would give you 0.11465828 BTC/day
jel to tacno?

Poslednja izmena:
@cacanin.
Vise ce ASIC vlasnici da plachu, kad budu uvideli da su vise mastili brke dok su rudarili sa karticama.
Zivi bili pa videli.

i jos jedno pitanje, da li velicina memorije na grafici ima nekog udela u miningu?

@La.Prestige, Stormbringer_bg hvala

Nema nikakvog uticaja memorija na bitcoin. Ni kolicina ni clock memorije. Svi spustamo clock na minimum zbog manje potrosnje i manje temp.

Nazad
Vrh Dno