La.Prestige
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.11.2009
- Poena
- 455
Ja sam takodje prodao ovih bednih nekoliko coina sto sam skupio, po ceni od 19,6 E. Ja zadovoljan. 
sitni smo mi, kupimo mrvice, ali ni one nisu tako bash male, shto je najbitnije
bitan je plus i to je to.
sitni smo mi, kupimo mrvice, ali ni one nisu tako bash male, shto je najbitnije
bitan je plus i to je to.
meni je zao samo drugara koji je meni rekao za btc,
i koji je zbog losheg prorachuna, loshih odluka i par pehova, proshao katatrofa.
Nidza?
***, zrno po zrno - pogaca.
Na ukupnoj snazi 1.5 Thash/s ne možeš da registruješ. Napravio si lapsus, nisu GHs već pričamo o THs. Reč je o prototipu uređaja, sigurno se na mreži neće pojaviti desetine ili stotine takvih uređaja odjednom. Isto kao i u slučaju Avalona i Jeff Garzikovog primerka.
Sta nas sprecava da svi linkujemo snagu, tj otvorimo acc na mtred (gde mozes da vidis ime rudara), recimo user BENCHMARK.RS, i nagrabimo 500 ghsznas kako bi se digla frka, a pri tom admini bench-a da na homepage izbace upadljivi clanak SERBIAN ASIC TESTING
![]()
Jesi pogledao kolika je bila dosadašnja snaga poola, oko 3.5 THash/s i logično ti je da se skupi neko društvance i nabaci 1.5 Thash/s onako zabave radi? Pri tom morali bi da dođu sa nekog poola, nisam primetio ekvivalentan pad na ostalim poolovima.
Napravio sam lapsus misleci na ths.. a sto se tice samog guilda.. zasto mislis da svi rudari u btc prici rudare na nekom pool-u? Imas gomile likova koji imaju privatne poolove sa kojih odradjuju posao.. pre 3-4 meseca je bila i aktuelna prica zakupljivanja mining snage gde su ljudi hopovali sa poola na pool.. i sigurno da imas privatnih poolova koji su dosta veci i od samog guilda. Mozda se neko napravio pametan i zakupio brdo snage pa se sprda s ljudima![]()
Jel sabiras i ove sto dupliraju snagu iz cista mira?
Pre Update
The deploying is in process. We are stress testing on btcguild with a portion of our devices. The current computation power is close to 2TH/s.
We have been working day and night and still are. The real update will be given in a few hours.
Izgleda da je potvrdjeno sta je u pitanju. U pitanju je ASICMINER.
i meni bash deluje uverljivo...odo da kachim oglas![]()
27$...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari