Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Ledio je danas jos jedan blok odledio :p...

dali je neko racunao sta se vise isplati EU ili USD kad se menja kod MtGox-a

Meni uopste nije zao sto sam onda prodao novcice. Kao sto sam i rekao, ja sam poceo za 13$ i svu racunicu sam pravio po toj ceni iako je cena pala na 10$ tada. Prodao sam za nepunih 16 i zadovoljan sam jer je bolje nego sto sam se nadao. Jeste, moglo je vise ali niko to nije mogao da zna i nemojte da vam bude krivo.
Ja sam te pare ulozio dalje tako da se one sada umnozavaju. Cena fenomenalna, ne znam dokle ce da traje ovo ali dobro je. Ja cu verovatno sutra jos 4 coina da prodam ako skupim toliko. Diff ce opet malo da skoci ali nema veze, cena pegla to opusteno.

Au kako je krenulo nece nas pogoditi ni poskupljenje struje. Ako ovako nastavi pravim novu racunicu jer ovo bitno menja stvari na bolje.

Sve je ovo lepo, ali mislim da nece dugo...
Sve sto je lepo kratko traje.

Mige, druze, pusti ljude da rade, neoj vise da ih plasis, dosta ih plasi ovaj kvazi Asic. :d

Sve je ovo lepo, ali mislim da nece dugo...
Sve sto je lepo kratko traje.

Veciti negativac i pesimista a medju prvima poceo da trlja ruke :) Opusti se vodim na picu prvom prilikom ...
Jos nesto sve si ti meni lepo sklopio ali sam na kraju provalio sta zeza i sad sve karte mogu na poseban klok i voltazu i rade kao doxa. Najvise volim kad mi ucitelj sve pokaze i uradi a ja onda sitnicu resim... Kako ja ono kazem kad ucenik nesto nauci ucitelja :)

E pa bice mi cast da sledeci put gledam tebe kako to radis. Ja sam zeljan novih saznanja.

Jutros ( po nasem vremenu :D), je prodato nekih 20000 btc-a otud i pad, videcemo da li ce i druge da povuce strah od daljeg padanja, pa da prodaju jos vise i da cena ode jos nize... mada gledano u procentima pao je za manje od 5%....

Jel jos neko ima onaj problem na 50btc sa diablom? Malo malo pa nece da se konektuje i ne kopa. Juce je isto zezalo, bas sam gledao grafikon, primetio sam da dnevno kopam 10-15% manje nego inace. Guiminer radi kao sat.

Jel jos neko ima onaj problem na 50btc sa diablom? Malo malo pa nece da se konektuje i ne kopa. Juce je isto zezalo, bas sam gledao grafikon, primetio sam da dnevno kopam 10-15% manje nego inace. Guiminer radi kao sat.

Ja sam poceo sa GuiMinerom i radi mi besprekorno. Jednostavno kopaj sa njim. Nemoj ici u gubitak.

Imam ja taj problem i pitao sam par postova unazad ali niko se nije obazirao na moje pitanje :p
KAda nece da radi tj ni da krene onda resetujem ruter i kompjuter i proradi mi najnormlnije ...

Mislim da je kopacima van srbije granica isplativosti 10% od ulozenog i da ce se to na tom nivou i odrzavati.Samo treba imati zivce i konstruisane padove od strane btc mocnika stojicki ignorisati i prodavati samo kad je na nivou koji sam naveo.

Da "strašno", baš nerealno visoka cena...mada pitanje šta je realno kada je ovo u pitanju..

btw izgleda da i mene zeza diablo ili jedna karta, opet sad ne radi a smanjen je klok u odnosu na ranije. Probaću sa guriminerom par dana...

Nazad
Vrh Dno