Evo nesto interesantnije od asic suvoparne i neverending price:
Isplate sa mtgoxa u evrima direkt na banku prolaze(provereno) i kostaju nesto ispod 20eur.
Kartice u mom rudniku pocinju posle 4 meseca da gube snagu polako,u dva slucaja sam morao da spustim klokove za 30tak mhz inace mi puca drajver,verovatno degradacija.
Zna li neko koliko kosta kilovat industrijske struje ili kako se izracunava cena?
Ako sam dobro razumeo kresnem nekiog malog potrosaca da mi otkuca tih 750 din i onda popalim sve rudare i placam koliko potrose po nekoj niskoj ceni do kraja meseca i onda pogasim pa opet...
Drajver je 12.10 i prestao sam da cackam bilo sta masine samo kopaju 24/7 nista nije dirano vec dugo i sad dva komada nece vise na 1150 bed 1120.Nevidim razlog da krene drajver da puca kad je radio par meseci, jedino u sta sumnjam je hardver,degradacija zbog silovanja ufulu duze vreme.
@demios
Nema nikakve pameti.Na gox-u ides na bank transfer ukucas podatke koji se traze :swift,iban ,ime i broj deviznog racuna i to je to.Verifikacija racuna prolazi za dva dana (moj slucaj),a isplata za tri.S tim sto sam ja imao baksuz da su imali neki delay bas u to vreme kad sam ja vrsio isplatu pa sam ih kontaktirao na mail i uz izvinjenje dobio odma sutra novac.Isplatio sam 570eur na goxu a leglo mi je na banku 552,8eur i to je to.Ja sam u unikredit banci mada ne vidim razlog da i u bilo kojoj drugoj bude drugacije jer su sve ustvari strane banke.Menjaj ubuduce u eur jer i djole kaze da je u dolarima bilo komplikacija.
@sajber
Onda znaci upalim rudare i oni povuku 2KW i to me kosta 1500din i za mesec dana mi potrose oko 1600kw puta cena kilovata (kako cujem 2,1din).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari