Ma ne verujem. Jednostavno, previse je naglih uspona i padova. Nema ono veze sa zivotom.
Kao da su dali nekom detetu da crta ono i sekli mu da sara gore dole, iznad i ispod crte od 3M. I tako dete sara, sara, malo se zanese ispod crte i neko stariji pogleda i kaze pa nemoj toliko ispod i dete brze bolje zakuca skroz gore da nadoknadi.
Eto toliko neozbiljno mi ono deluje.
Cak i da neko testira Asic to nikada nije u istim intervalima, u isto vreme i sl.
Dal' ce biti promene u ponedeljak ili utorak?
155 blokova za zadnjih 24h.
Sad nesto kontam... Mozda oni snagu mreze racunaju po broju resenih blokova i tako iscrtavaju. Ako su sada naleteli malo kraci blokovi ima smisla. Mada ne verujem ja nista u sve to, ocigledno je da pokusavaju da odrze diff koji ovim tempom bi trebao jos i da skoci.
Nijedna valuta nije nezavisna. Gde god je profit neka burgija mora da se vrti![]()
khm
stavljao na flash-ku od 8GB BAMT i sad kad sam pokusao da je preformatiram i vratim u stanje pre BAMT-a ne mogu da je isformatiram na njen pun kapacitet vec ostaje na 525Mb???? imao neko vaki problem???
Hvala za info. Ja sam do istog zakljucka stigao sam jer ne verujem da je dozvoljeno da drze maloletno lice da im iscrtava grafikonno name je napisao(la):Sve te podatke oko snage mreze na koje nailazite su procene na osnovu broja resenih blokova u nekom periodu. Nema drugog nacina da se odredi trenutna snaga mreze nego samo nekom ovakvom procenom. Sto je taj uzeti period posmatranja kraci vece su sanse da ono procenjeno bude u odstupanju od stvarne snage mreze. Znaci oko primetite da snaga mreze poraste u periodu od samo par sati velike su sanse da je u pitanju samo trenutna sreca u otvaranju blokova. Da bi promena postala znacajna ovo bi moralo da potraje duze od par sati.
Na osnovu tempa resenih blokova od prosle promene mozemo ocekivati da u sredu popodne nastupi smanjenje tezine za oko 12%.
Procesor ti nije problem, ne znam samo koliko ce ti se isplatiti rudarenje sa 6770. 4 grafike, 800Mhash-a, mala zarada, ne malo ulaganje.
Hvala na brzom odgovoru. Ma to je tek pocetak, u planu mi je 4 konfe sa po 4x6770 do sredine Januara.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari