Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

nego ...
slusam na radiju da je izrada "socijalnih" karti u toku i da ce ista mnogo uticati na cenu struje pojedinacnih korisnika tako da nece biti ista cena Kwh za sve . dali neko zna na osnovu cega prave te socijalne profile pa da probamo na vreme da se ubacimo u socijalniju klasu i time obezbedimo jeftiniju struju????????????????????????????????????

Svi culi da Mirza odustaje i odmah se povampirili :)
Skace cena, skace snaga mreze. Kako stvari stoje, 139 blokova je danas otvoreno, diff nece pasti... Odakle sad ovoliko snage nije mi jasno. Kao da neko vestacki dize snagu mreze samo da dif ne padne.

Skace cena, skace snaga mreze. Kako stvari stoje, 139 blokova je danas otvoreno, diff nece pasti... Odakle sad ovoliko snage nije mi jasno. Kao da neko vestacki dize snagu mreze samo da dif ne padne.

Tu sam ja samo sam dovrsio fc :D....

ne panici kurajberu mene to ne brine sto je verovatno naislo nesto vise kratkih blokova (od 30k-500k sherova) pa je zato otvoreno 139, ali me brine porast snage mreze od 4Ths to nije malo a moze da bude i vestacki izazvano da bi odrzali diff..

Pa cekaj malo..
Stavi se u polozaj ljudi koji su vec ugasili masine jer nemaju isplativost.. Takvi ljudi sad pustaju opremu u pogon u intervalima jeftine struje ili ih ne pustaju uopste. I naravno da ce pratiti situaciju na trzistu, i cekati ponovo neko bolje vreme za vracanje u posao.. Naravno da ne bih prodao opremu 2 dana posle nekog pada ili slicno, jer ja licno idem logikom da ce se uvek naci nesto za "rudariti".. I da nekad prsne bitcoin iz nekog razloga.. Pojavice se neki novi "gpu coin" gde ce ljudi opet upotrebiti svoj hardver.

Verovatno se doslo do neke matematike kada su videli da ce diff da padne za 10tak %.. A cena polako raste.. Tako da ne znam sto su vam cudni takvi skokovi Ths-a mreze.. Setite se samo da je bilo situacija gde je snaga izlazila preko 30ths..

Poslednja izmena:
Ma oni njihovi grafikoni nemaju veze sa zivotom. Sto ih vise gledam to mi je jasnije. Jednostavno je nemoguce da ima toliko uspona i padova u snazi. U toliko kratkom vremenskom intervalu da kljokne snaga za 50%?!? Sta sad, pola ljudi odjednom iskljucilo masine? Ma nije nego. Necu ovo od sada ni da gledam ni da komentarijem vise, neozbiljno je.

Nema govora o prodaji hardvera,ne treba razmisljati o ceni,snazi itd.ako se desi pucanje/propast bitcoina rasprodace se sve,nesto zadrzati i to je to.prava car ovog posla,kako bar ja to vidim,je podesis i ne radis nista a ono kaplje :D .ja jedino razmisljam kako da povecam snagu mog rudnika a da ne dajem zivi kesh...
optimum iskoriscenosti opreme po meni je godinu dana potom ide zamena za noviju generaciju grafika itd

Ja se iskljucujem dok ne padne dif....

Mirza i rapture iskkjuchili makine....more bit bidne da je zato pala snaga sistema :d

Poslednja izmena:
Sa mojih 2.2gh/s sigurno. :D

Pa sta vi mislite, ko su ona dvojica u ASIC TEST GROUP :D...

Da nisu trolovi pusti li bi sve shto imaju u pogon pa neka testiraju....ako ce da unishtavaju gpu majning shta se femkaju sa tako malom snagom....barem bih ja tako

Ja na primer ne bih, isto je dal' sve pustli i skoci diff ili da ovako sljakaju sa ovim diff-om. Igraju se malo...

Ma jos, mislim da je to premalo za asic, meni ono deluje samo kao neka farma. Nekako mi premalo rade za asic.

Ma jos nije gotov chip. Tako da ne moze da bude to.

Odoshe moje 7850 u penziju ...

i ja mislim da ce sigurno pasti ispod 3 m a kad bi siso i malo ispod 2,9m e onda bi tek bilo veselje :banana:

I ja kontam da spadne na oko 2.7m, da konachno cena skochi barem na 15$ pa da gpu rudarenje josh uvek ima smisla

Sad ce da padne diff za 10-15%....drzimo fige do bozica da rokne josh ~5-10%, a novchic da skochi.....asic da ne bide skoro...:D....to sve da nam deda mraz za poklon....skromno...

a pogledajte sad krivu sa diff-om. Ma idi....

Pao je bio na ispod 3 miliona sad je opet malo jace od 3. Sto krivu Mige nista drasticno...

Pa sad se promenila. Definitivno one krive nemaju veze.

Ipak imaju skace diff brzo a snaga ludo skace... Ako sad nije asic ne znam kad je... :)

Nazad
Vrh Dno