Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Predpostavljam da dosta vas ima 7950 za ovu rabotu,pa me zanima, koliko bi mogle mesecno da iscupaju novca 2x7950 prema trenutnoj situaciji bez utroska struje.

Ako ih nasviras malo i izvuces oko 600MHash-a i ako rade 24h bez prestanka cupaces oko 55e po trenutnoj ceni. Potrosices oko 15e za struju za obe.
Doduse malo ce i dif da padne i cena ako skoci jos malo...

Hvala puno za info,znaci dosta losa situacija za kupovinu ovih karti samo za tu svrhu,mada kontam ako uspem da se uvalim negde za struju cetri ovakve bi se isplatile za 2-3 meseca tj. isplatile bi gubitak u ceni ako se kasnije prodaju ukoliko sve ovo podje lose,u svakom slucaju ako budem mogo negde to da uvalim da krcka,mozda i nije lose uci u tu pricu.Mada bih svakako zeleo da cujem misljenje iskusnih clanova.Jel bi mogle 4 ovakve zveri na SAPPHIRE Hydra plocu uz neki ubogi celeron da rade poso i daju svoj pun potencijal,to mi se cini kao najisplativija opcija.Svaki predlog ili sugestija su dobrodosli :)

Poslednja izmena:
Na Hydri bez problema bi radile i 4x7970.
Samo sto nema te ploce vise u prodaji.

Ima je u Nisu za 8300din + 4000 za celerona,odlicna kombinacija za 100e u ove svrhe.Dal bi 3 komada Lc power6650gp3 zavrsila posao za ovu namensku spravicu?

Koja radnja?
Ta tri napajanja bi ti zavrsila posao.

Jel smem ovde takve informacije da kacim,ili link da ostavim,hoces bolje na private mes.?

Ne mogu vishe od dve na hidru....ako hocesh da ti traju...bez extendera....sa extenderima moze...ja bih za psu uzeo dva neka kvalitetna od po 650+w...ili jedno snazno od tipa 1200w

Pa i ja nesto kontam da jedino referentne bi mogle i to da dve dvanestice duvaju iza njih i eventualno dve sa strane,mada sto kazes i ti extenderi nisu skupi,a napajanja imam nova u nekoj kompenzaciji za 2500 po komadu a u radnji je 6000,7500 su mi 3 komada a za te pare cu tesko naci nesto i priblizno snage od 3x6650,vec imam jedno i vise sam nego zadovoljan.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena od urednika:
ako je ono demiosovo zapazanje tacno :" diff prilagodjavaju resavanju oko 150 bloka dnevno" onda ima diff da ode nesto ispod 3 mil.

To je preko 11%. Ne verujem da ce ici toliko bas odjednom. Neko rece da je najavljeno 5% sto mi je nekako malo realnije trenutno. Iz dva puta ici ce preko 10% sigurno.

Za 8 dana cemo vidimo.

nije za 8 dana vec kad se resi ovih 1271 bloka koliko ih je trenutno nereseno do promene diff-a.

Ako ne skoci snaga bar za 11 nece.

Trenutno je 117/24h....

Ne možete izračunati tačan trenutak jer se snaga mreže dinamički menja. Prethodna izmena diffa je trebala da obezbedi da se za 14 dana (vreme između dva usaglašavanja diffa) iskopa 2016 blokova. Pošto je snaga mreže u međuvremenu pala to znači da će vreme biti duže od (2016-762) / 144 = 8.7 dana koliko kaže računica koju diktira snaga mreže u trenutku poslednje promene diffa.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
321.jpg
po skripti ali ne i u praksi , dok ne iskopamo onih preostalih 1250 blokova pa makar to bilo i za 20 dana nema promene diff-a. trenutno otvaramo prosecno 122 bloka dnevno pa je po trenutnom proseku 1250/122=10.24.

Poslednja izmena:
Vrh Dno