Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Ako ne bude smak sveta, onda ce smak bitcoina, makar za mene. :D

Ne prodajem dok ne skupim dvadesetak novcica, pa cekam odgovarajucu cenu da ih prodam.
Kazem za smak jer se bas razmisljam da batalim, nemam vise zivaca.

Rekoh ja da ce cena pasti ali nisam ocekivao da ce ovoliko da se zaleti. Izgleda da je ljudima frka pred praznike pa prodaju sve masovno. Skocice to opet ali trebace vremena.

Vidim da je pala cena ali ne vidim da je drastično, sada je 10€ a bila je koliko, 10,5€? Mada može još da ide dole videćemo, ali nadam se da će se vratiti, valjda je ovo zbog veće prodaje pred kraj godine..

Pa sigurno je, logicno je da sada ljudi prodaju novcice masovno. A fora je samo prvi kad krene i proda vecu kolicinu, cena malo padne, ostali se odmah zalete za prodaju i cena jos ode dole. E sad, ja se samo nadam da im nije tolika frka da prodaju svi i da postoji neka razumna granica u ceni po kojoj bi prodali novcice. Da ne bude daj sta daj i da nam obore novcic bas bas mnogo. Pasce ovo jos, u to smem da se kladim. Ali isto tako verujem da je januar nas :)

Ja se nadam da je zbog prodaje, al' ne bi valjalo da je neko dobio tacnu informaciju da stvarno postoji asic i da ce uskoro stici, to bi znacilo apsolutni pad cene novcica i unistenje gpu mininga. Ako bi znao da ce se to desiti, pa naravno da bi i ja prodao sve sto imam pre toga :)

Ko otkupljuje toliko btc-a? kako uopste ide sa prodajom, jel ih prvo nudis na mt-gox-u, ili to ide instant?

Ma kakav asic kakva frka. Rekoh ja jos pre neki dan da ce ovo da se desi. Nece asic jos. Popravice se i situacija sa cenom, ovo je samo trenutno. Opusteno skroz, sve ide po planu ;)

Poslednja izmena:
Pa dobro, nista nije strasno skocilo. To je samo peak koji nista veci od dosadasnjih. Nemo' da mi plasite Forceptora :d

Snaga pada :D...

Rapture je napisao(la):
Kao sto rekoh, samo peak. Nisam sveznalica i ne znam najbolje ali znam da citam grafikone i analiziram statistiku :)

Forceptor je napisao(la):
[SAJ]ber Kurajber vidim ja da mi ceo dan skace pritisak :d
A ti se opusti malo covece, mnogo si mi napet. Odmori par dana od ove teme, nista se bitno nece desiti do Nove godine osim promene diff-a. Mozda smak sveta eventualno ali to nije razlog za brigu :d

Mislim da do veceras stizemo/padamo na 3 mil. :smash:...

da...ukoliko ne dodje do nekog veceg i duzeg skoka

Ako se ne povampiri ponovo :D.... mozda je najbolje da cela zajednica prestane da kopa, dif ode u minus, i blokovi pocnu sami da se otkopavaju :d..

Poslednja izmena:
To je to.
Ugasio sam masine, dosta je bilo od mene.

Mislim da je u zoni sumraka :D...

Haha, ja sam izvan bilo koje zone. :d

Jel vidite kako nas mirza tripuje :)

ajde bre covece nije sve tako crno.. Ja sam nesto kalkulisao i dosao do zakljucka da je najgore sto mogu sad da uradim je da pogasim masine i prodam hardver.. Vec sam neko vreme u prici i sad je taj period kad treba samo da pustis da vreme radi za tebe..

Prodajom HW uvek gubiš, a cene istog prilično sporo padaju, pa sve dok mašine iole prave profit - dakle prihod veći od troškova (struja, pad cene hardvera), treba ih upregnuti... barem moja logika.

Nazad
Vrh Dno