Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Jeste, ali ne brinite, imaju back up server na koji se sistem automatski kači i tamo upisuje prave vrednosti sherovanja.

pitje za sve! otkopao sam svoj prvenac blok :D 206 992...mirza mi javio malopre

Cestitke, jel moze neki cevapi? :D

pitje za sve! otkopao sam svoj prvenac blok :D 206 992...mirza mi javio malopre

da si radio solo pa i da ti cestitam. Ovako nemas nista od toga.
Ja sam sa jednom kartom poceo da kopam novi terracoin. Sad ne vredi nishta, ali mozda za koju godinu bude vredelo. diff je smesan, svaki cas se otvaraju blokovi.

Poslednja izmena:
znam da nemam nishta od toga, malko se zezam, jer su male shanse da se to desi, to je sve :D

ma mirza mogu i cevapi i boshchaluci :D

A sta bude ako solo otvoris?.. inace cestitke i pozdravi za blok :D.

Poslednja izmena:
Cestitam na bloku! :D
Dali mi verujes, sinoc sam gledao koliko imamo otvorenih blokova i cudim se kako do sada jos uvek niko nije zabo da otvori.

mirza ima komada dva od ranije...e ev oja sada treci...ledio je vrvatno sledeci...pa da pravimo zurku :D...

+2 hendikep na Mirzu, njega nisam ni racunao :D A zasto meni tamo u grupi ne pise da imas otvoren blok?

I Forceptor ima jedan otvoren blok ali mu ne piše kao meni u timu, tako i demiosu isto ne piše, dok u ličnoj statistici piše, zašto je to tako nemam pojma.

Zato sto taj 1 racunaju kao ni 1 :D

Kada sam krenuo sa rudarenjem, sutra dan sam vec imao otvoren blok, a vec nakon 2 dana sam usao u tim i nije pisalo. Jeste da nista ne znaci, ali je dobar osecaj :D

da si radio solo pa i da ti cestitam. Ovako nemas nista od toga.
Ja sam sa jednom kartom poceo da kopam novi terracoin. Sad ne vredi nishta, ali mozda za koju godinu bude vredelo. diff je smesan, svaki cas se otvaraju blokovi.
moze neki link o tome da vidimo sta se desava, nikad se nezna??

Nesto ne verujem da ce to zaziveti uopste. Cemu Terracoin i kome ce oni prodavati svoj hash kada bitcoin satire i sprema se da predje na ASIC i puuuuno vise snage? Mozda ja ne razumem kako stvari funkcionisu ali sve mi se cini da oni pokusavaju da uhvate malo free hasha. Dokle god ovo ne pocne da se placa makar 1 cent necu ni da razmatram.

pool nesto zakucao...

da, bash....meni skucala prvo makina sa gigashitima i ja je rsturio gledam shta je, rasturio sve, i sad vidim rso i pul...da gi bem....

I ja primetio malopre, na obe masine na 2 adrese. Puko server na pool.50btc ali radi pool2 ;), barem za sada.

edit- i gde sada bas da pravi probleme kad treba uskoro da iskopam jubilarni 10btc :p

Poslednja izmena:
I ja sad tek skontao da mi se masina utisala, nisam ni provalio odmah.

Edit: upravo proradio 50btc

Poslednja izmena:
Zar se vec niste navikli? :D

E prijatelji, ja sam u to vreme dok je bilo sve zakucalo resio da ocistim i produvam komp i graficku, tako da nisam ni primetio. :D

Otprilike za dva dana skace dif, za 3-4%....

otkopah josh jedan blok :D...josh malo pa cu moci kucu da sagradim od toliko blokova :D

elem, igrah se malko sa gigabajticem 7950, ubacih ga u glavnu makinu i rudari na 1250mhz...koliko stablno videcemo....660mhash sa dijablom

Ćevapi, ćevapi. :D

Kuca,kuca! :d

josh samo 16 blokova (to je pomislio i brus vilis u filmu :D, ili mozda neki zidar posle 9h rada na 30+c :D)....do najmanjeg do sada skoka diff-a ;)

btw jel se josh nekome tripuje pool?

Poslednja izmena:
Vrh Dno