Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Slazem se. Sada ako skoci ide za 20% gore garant. Ono je ogromna kolicina snage testirana a pitanje je samo koliki je to procenat uredjaja koji je testiran. Za to vreme se stanciju nove kolicine. Kontam da spremaju za isporuku prvu turu koja ce biti ogromna. Sjebace dif drasticno dan pre toga i pustice asic i da ovi mlate pare koji su narucili u pretprodaji. Ostali ce sacekati svoj red.

Ma da, ovaj put ide gore dosta sigurno..ko je npr zaradjivao 100e mesecno sada ce 80 pretpostavljam, a za mesec dana 40? Polako postaje neisplativo, pogotovo za nas nove igrace. Ko je vec isplatio svoj hardver njemu manje vise svejedno.

Ja cu kad ovo propadne da izbacim PC iz kuce za sva vremena. Mac zove.

kakvih crnih 20%, maximum 8-9% skache dif, ochekujte vecheras oko 23h promenu.

Da, malopre i ja računao biće oko 9% skok, što nije uopšte malo ali nije ni 20% :D. 20%-30% će verovatno biti kad se pojave prve asic mašine u akciji full :crash:

Poslednja izmena:
Mislio je mozda 20% do polovljenja nagrade. Sto je realno. Sto mu dodje 70% manja zarada od trenutnog diffa (3,072,322)

Poslednja izmena:
rekao je: "sad ako skochi...", to znachi sada za 20% ;)

do polovljenja, da, maximum 20%

Poslednja izmena:
Skocio dif 20%!

ahahahaa.....shto lozish choveka, skochio je josh juche i to za 35%

:d:d:d

ja sam loshe prorachunao vreme, u 1h ujutru, a ne upravo sada, skache i to ne bi trebalo za vishe od 9%

E pa ovako, da vidimo... Koliko nas visi na netu i ceka promenu diff-a? :d

Sad ide na ~3,302,927. Kladza moze sa sledeci put :)

onaj skok snage sistema na oko 30thash je bio garant zbog testiranja asica, pa je isti rso posle 30 min rada, i opet je pala snaga :D

Za 30 minuta rada su otplatili troskove proizvodnje i resili se da pakuju uredjaje u kartonske kutije :d

7.55%

Na 50BTC-u stoji tako.

Eto nije strašno, manje nego što sam mislio da će skočiti..

E da, a jel ima nekih pouzdanih informacija šta je bio onaj ogroman skok ukupne snage pre 2-3dana? Mi možemo nagadjati samo ali možda su zaista testirali i kreću isporuke uskoro..:trust:

Poslednja izmena:
Pa sta ima da nagadjamo vise, nema sta drugo biti. Sad samo ostaje da se nadamo da ce taj brod jako dugo da plovi :D

a da ga potopimo? :)

Ma ja bi se pre igrao pirata i preuzeo brod :-devil-: :smoke:...

Ja opet imam problem neki, neverovatno, sad sa diablominerom. Radio mi par dana savršeno, i jeste bolji od guiminera za oko 3% i zadovoljan sam, ali od oko ponoći iz čista mira počeo da brljavi. Tačnije možda nije ni do njega ali jeste čudno, odjednom počeo da mi izbacuje cannot connect to server itd pa onda prihvati share pa opet cannot connect i tako. A zauzeće GPU-a više nije ravna linije nego skaće sa 90 na 99 i izgleda kao EKG :). Noću sam startovao guiminer i radio je izgleda ok a sad vidim da mi diablo opet ne radi kako treba, mada sam sve retartovao itd. E uvek neko s*anje :trust: , nemam sreće sa ovim baš..

edit- evo sa guiminerom radi kako treba, lepa ravna linija GPU zauzeća, doduše na 97% pa je zato 2-3% posto manje nego sa diablom ali nema gore dole šetanja non stop verujem ne prija baš ni kartama i lakše pucaju (kao i meni jedna danas koja je savršeno radila do sada). eh šteta a baš mi se sideo diablominer, valjda ću ga "popraviti" nekako..

Poslednja izmena:
To je do servera bilo, sad se stanje popravilo.

Nazad
Vrh Dno