Gde ti je taj dll fajl sto treba da ubacimo u AB?
Edit:
Nasao sam link. https://bitcointalk.org/index.php?topic=111891.0
Pre godinu do dve kada sam se interesovao za bitcoin mining diff je poceo naglo da raste i tada se bitcoin kretao oko 20$, vidim da se do danas nije nista promenilo imate boljih nacina da zaradite $ preko neta sa znatno manjim rizikom.
Pre godinu do dve kada sam se interesovao za bitcoin mining diff je poceo naglo da raste i tada se bitcoin kretao oko 20$, vidim da se do danas nije nista promenilo imate boljih nacina da zaradite $ preko neta sa znatno manjim rizikom.
Sve je to lepo ali jel znas ti zivog coveka koji je to probao i zaradio nesto?
ja sam trenutno na 5x7950, ukupno ~2600mhash, a ici cu mooozda do 3700 i to je to.
Ako koristim BAMT, onda mi prakticno ni ne treba HDD u masini?
POZ
Potrebno je da na MTGox-u vec imate sredstva u USD. Kada se ulogujete na MTGox, treba da
> odete na "funding options", pa na "withdraw funds". Tu izaberete "US Dollar as a redeemable
> Mt.Gox code". Odredite iznos koji zelite da prodate, kliknete na "Confirm" i pojavice Vam se kod
> (MT.Gox code) transakcije. Potrebno je da nam taj kod posaljete. Radi sigurnosti, poslednja 4
> karaktera koda nam posaljite SMS-om na 069xxx230, a ostatak e-mailom na [email protected]
Jedna molba za one koji koriste BAMT
Moze li uputstvo za setovanje?
Hvala
stvarno majku mu za dobro jutro 974 dindzi na racunu :banana::banana::banana:Ne mora da cekas tri dana, ako si im poslao mail i na mobilni sms, pare ce ti leci ujutru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari