Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

^evo odradicu ti fotorealisticne rendere hardware-a :) (ionako su sve renderi po sajtovima) Cena sitnica 1 BTC :p

Sta je to 1BTC kad ce nas asic da kosta bar 10BTC-a pa pomnozi sa nekoliko stotina ordera. :d

Eh jos kad bi diff bio isti svaki dan, pa da asic sebe i otplati... nekad :)

prvo ce oni da se nakopaju, onako muski, dizuci dif na x2 i usput terajuci ljude da kupuju te scrypt asice, jer *** nece biti isplatljivo kopati grafikama kad oni krenu da pumpaju dif.. to je win win situacija za njih

Bitcoin (sha256) se prestao kopati (nema računice) još u maju prošle godine. Grafikama kopaš scrypt valute. LTC, FTC, DOGE, ili neki drugi isplatljiviji coin...imaš više tema pa kreni polako...

Bice tih vesti jos punoooo... Naravno banke, drzave svi pokusavaju da uniste btc, nista cudno tu.

Videcemo. Neka banka ce pre ili kasnije da se uhvati u kolo. Neke drzave ce uzeti sve u razmatranje i doneti regulative vezane za kriptovalute. Videcemo koliko ce vremena biti potrebno ali desice se.
Upravo pocinje drugi deo rasprave vezane za regulative koje Amerika vodi. Izmedju ostalog prisutni su i ljudi iz LTC-a tako da... Odoh da gledam.

aj pa javljaj na kraju sta se izdesavalo, uvek kad je ovako neko desavanje ja sam van kuce

objektivan ovaj LTC kinez - "da li je bitcoin glavna valuta" "pa ne znamo to trenutno" :D

Ala je smesan onaj lik kod kante ispred tv-a. Ladno poneo ciniju s hranom i zdere dok je debata :d

Ubacio u drugu brzinu i ne staje!

Poslednja izmena:
Da je nasa zemlja pametna, pa da na brzinu sredi sve zakone o ino transferima i da napravi crypto meku skupili bi gomilu para za kratko vreme. Jer tako rade banan zemlje: opipas gde ima kinte, uzmes sta moze na brzinu, pa kada se eu/usa obruse na tebe pokajes se i kazes da neces vise. To je crna gora radila sa prometom nelegalnih cigareta. Na kraju su rekli da nece vise i tolko. Ali ne, kod nas nikada nece da radi ni paypal kako treba. Daleko bilo da se dozvoli neometano otvaranje racuna strancima i isplata novca od kriptovaluta uz par %. Samo se setimo odakle svajcarcima kinta... A nas ce uskoro poceti da hapse ovde zbog kriptovaluta. Samo dok se neki predsednik/premijer/potpredsednik/ministar doseti da smo mi veca pretnja od darka sarica i doci ce ubpok da nas hapsi.

Da je nasa zemlja pametna, pa da na brzinu sredi sve zakone o ino transferima i da napravi crypto meku skupili bi gomilu para za kratko vreme. Jer tako rade banan zemlje: opipas gde ima kinte, uzmes sta moze na brzinu, pa kada se eu/usa obruse na tebe pokajes se i kazes da neces vise. To je crna gora radila sa prometom nelegalnih cigareta. Na kraju su rekli da nece vise i tolko. Ali ne, kod nas nikada nece da radi ni paypal kako treba. Daleko bilo da se dozvoli neometano otvaranje racuna strancima i isplata novca od kriptovaluta uz par %. Samo se setimo odakle svajcarcima kinta... A nas ce uskoro poceti da hapse ovde zbog kriptovaluta. Samo dok se neki predsednik/premijer/potpredsednik/ministar doseti da smo mi veca pretnja od darka sarica i doci ce ubpok da nas hapsi.

bravo majstore, svaka ti je njegoseva :) jes, jes, samo se pokajes i kazes neces vise :)

Jer tako rade banan zemlje: opipas gde ima kinte, uzmes sta moze na brzinu, pa kada se eu/usa obruse na tebe pokajes se i kazes da neces vise. To je crna gora radila sa prometom nelegalnih cigareta. Na kraju su rekli da nece vise i tolko.

Hahhahh :) U pravu si za ostalo....

Taman tako nekako sad izgleda taj sverc, ali nije bas "Izvin'te necemo vise" nego "Izvin'te neceTE vise" jer je sve bilo aminovano.

Ma bitcoin je zakon :D . Evo upravo sam narucio nesto sa dinodirect , u vrednosti 40$ platio sam bitcoinom. I to bitcoinom koje sam besplatno zaradio.

Zašto misliš da je besplatno? Ne mislim na samu mašinu (računar) ili na račun za struju.

Zašto misliš da je besplatno? Ne mislim na samu mašinu (računar) ili na račun za struju.

Umm... Zato sto iz nisam zaradio "kopanjem" :D . Poceo sam na nekoj faucet, posle toga samo kockanje , poker i dice games :D . Ali samo freeroll bez deposita i za par dana se nakupilo 0.064 BTC :)

Ahahahaha, koma :)

Pozdrav svima,

Vidim da se ovde tema razvila opasno, pa reko da se prikljucim.

Student sam iz i zelim da se ukljucim u "rudarenje" :D
Konkretno me zanima cloud rudarenje, tj iznajmljivanje GH/s na godisnjem nivou?

Nasao sam ButterflyLabsINC . povoljne GH/s samo me zanima da li mogu sa njima da upravljam i da menjam novcice koje zelim da kopam?

Koliko mi se to moze isplatiti? Imate li neke korisne linkove na kojima se isplati trositi oci oko informisanja i pracenja vrednosti novcica? :D

Hvala!

Nazad
Vrh Dno