I sve to pod uslovom da ne crkne iz nekog razloga...ko kaze da se ovi mineri ne kvare...
Sta je to 1BTC kad ce nas asic da kosta bar 10BTC-a pa pomnozi sa nekoliko stotina ordera.
I sve to pod uslovom da ne crkne iz nekog razloga...ko kaze da se ovi mineri ne kvare...
Ok onda 100 BTC i dogovoreno![]()
Dosadni ste. Prevare dogovarajte vam ovog foruma![]()
Da je nasa zemlja pametna, pa da na brzinu sredi sve zakone o ino transferima i da napravi crypto meku skupili bi gomilu para za kratko vreme. Jer tako rade banan zemlje: opipas gde ima kinte, uzmes sta moze na brzinu, pa kada se eu/usa obruse na tebe pokajes se i kazes da neces vise. To je crna gora radila sa prometom nelegalnih cigareta. Na kraju su rekli da nece vise i tolko. Ali ne, kod nas nikada nece da radi ni paypal kako treba. Daleko bilo da se dozvoli neometano otvaranje racuna strancima i isplata novca od kriptovaluta uz par %. Samo se setimo odakle svajcarcima kinta... A nas ce uskoro poceti da hapse ovde zbog kriptovaluta. Samo dok se neki predsednik/premijer/potpredsednik/ministar doseti da smo mi veca pretnja od darka sarica i doci ce ubpok da nas hapsi.
Jer tako rade banan zemlje: opipas gde ima kinte, uzmes sta moze na brzinu, pa kada se eu/usa obruse na tebe pokajes se i kazes da neces vise. To je crna gora radila sa prometom nelegalnih cigareta. Na kraju su rekli da nece vise i tolko.
Zašto misliš da je besplatno? Ne mislim na samu mašinu (računar) ili na račun za struju.
Sta kazu? Zardjao mi je Ruski skroz.
http://volgoproc.ru/newversion/cgi-bin/run.pl?mod=news.mod&dirmod=mod&func=view&id=2332
Sad stoji obavestenje da je sajt bio hakovan i da je objavljena lazna informacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari