Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Au zemljače pa *** google, kom k.urcu on služi ??????????????????????

:laugh:

Mrzi ljude da čitaju, sve bi da im neko prepriča u par rečenica. Tako i u školi, fakultetu, a sutra i na poslu.

A sve piše i u ovih 60 i kusur tema na ovom forumu, samo niko neće da čita.

Zbog toga nam tako i ide. Opšte obrazovanje nacije nam je spalo na prosek Albanije iz '68. godine prošlog veka.

Ma Prpicu ti si, samo ti mozes ovako jako da trolujes nas neuke rudare...

Aj nema razloga za prozivke i necu da se svadjam bzvz, na google-u je sve presipanje iz supljeg u prazno, a ovde kad bi citao teme realno ceo dan bi izgubio mozda i vise i ko zna da li bio dobio odgovor. I nisam vas pitao sta je bitcoin, nego sto ga je opste neko izmislio itd itd, vec se i vidi, aj necu vise ni da pisem u temi, da ne trollujem. Mislio sam da imate odgovor, al ni vi ne znate pa me poredite sa izvesnim Prpicem. Pozz :D!

da su teme organizovane kako treba i da se na prvim stranama nalaze kljucne informacije, verovatno ljudi ne bi toliko ponavljali pitanja.
bitno da ima tu vas par koji glumite neke doktore i prozivate ljude koji zatraze bilo kakvu pomoc.
ako mislite da ste prepametni i da vase vreme previse kosta, onda jednostavno nemojte ostavljati nikakve komentare, nego pustite druge dobronamernije da odgovore

Veljo, znaš li ti za onu našu: "Gde ja stadoh, ti produži." ?

Izvoli pa preuzmi štafetu. ;)

P.S. Da ne misli neko da je u pitanju neki narodnjak:

„Gde ja stadoh — ti ćeš poći!”
„Što ne mogoh — ti ćeš moći!”
„Kud ja nisam — ti ćeš doći!”
„Što ja počeh — ti produži!”
„Još smo dužni — ti oduži!”

Jovan Jovanović Zmaj
Svetli grobovi

Bejaste li, braćo moja mlada,
Da l' bejaste vi na groblju kada,
Aj' na groblju, na golemu?
— Ta uvek smo mi na njemu.
Groblje j' zemlja kom se hodi;
Groblje j' voda kom se brodi;
Groblje — vrti i gradine;
Groblje — brda i doline,
Svaka stopa:
Grob do groba.
Groblje j' spomen doba sviju,
Groblje — knjige što se štiju,
Povesnica svih zemalja,
Starostavnik cara, kralja.
I čitulja viših slika
Izbranika, mučenika,
Od početka pamtiveka,
Sve j' to groblje —
Al' je i kolevka.

Nema broja ni imena
U visini zvezdam' svima,
Kamol' broja i spomena
U zemljici grobovima!
Milione progutala j' tama,
Crna tama mnogih tisućleća,
Niko ih se više i ne seća,
— No pogdekom uvek gori sveća.
Il' je sveća, il' je ime svetlo,
Il' su dela koja se ne gase,
Pa redove nedoglednog groblja
Svojim zrakom krase.
Ti grobovi,
Stari, novi,
Oni sjaju
Svakom naraštaju —
Kad se umlje u prošlost udubi
U tamnini da se ne izgubi;
Kad se pustiš u davnine svete
U davnine i svete i klete,
Da ti mis'o puta ne pomete.
To su vatre doglasnice,
Pružajuć' se iz daljnih eona
U povorci onoj dugoj —
Dostavljajuć' jedna drugoj
Strujom koja napred leti,
Težeć' samo jednoj meti.
Pa se tako svetli mlazi -
Pa se vide svetli trazi
Jednog duha raznih doba,
Duha kome nema groba.
— U grob samo sruši kosti,
Strese pep'o koj' mu smeta
Bržem buju viša leta
K uzvišenoj budućnosti.

Ko s' osvrne da pogledi
Bistrim okom i pogledom
Na grobove ove svetle,
Povesnice dugim redom,
Mora čuti kako j' živo,
Kroz vekove, kroz maglinu,
Ded unuku, otac sinu,
Borac borcu dovikiv'o:
„Gde ja stadoh — ti ćeš poći!”
„Što ne mogoh — ti ćeš moći!”
„Kud ja nisam — ti ćeš doći!”
„Što ja počeh — ti produži!”
„Još smo dužni — ti oduži!”
To su zbori, to su glasi
Kojima se prošlost krasi,
Što prodiru kroz svet mračni
Sa grobova onih zračni',
Spajajući gromkim jekom
I Božanskom silom nekom,
Spajajući vek sa vekom
I čoveka sa čovekom.
Oko svakog svetlog groba
(Baš k'o gore oko zvezda)
Povesnica priča ovo:
Hvatalo se neko kolo,
Kolo mlado, kolo novo,
Nove klice stara nada,
Novo cveće stabla stara,
Duše čiste, srca mlada,
Naslednici svetog žara; —
Tu se sleg'o život mladi
Da se s grobom razgovara.
„I ti pade, dragi brate!”
— „Nisam, deco, vas dok traje!”
„Je l' ti borba bila teška?”
— „Pokušajte, milina je!”
„Šta si hteo? — kud si poš'o?”
— „Tamo kud se stići mora!”
„Zar je vera tako jaka?”
— „Uvek jača od zlotvora!”
„Malo nas je koj' bi smeli” —
— „Al' vas jaka sila kreće!”
„Zar ko može stići celi?”
— „Ko posumnja nikad neće!” -
„A ko behu oni divi
Koji su te napred zvali,
Koji su te ojačali,
Koji su ti krila dali?”
— „To bejahu ideali!
Bez njih nema više leta
Nad oblakom mraka gusta,
Bez njih bi se malaksalo,
Bez njih bi se brzo palo,
Svet bi bio grob bez cveta,
život prazan — mladost pusta!”

Oko svakog svetlog groba
Prikuplj'o se život novi,
Naslednici svetlog žara,
Kupili se sokolovi,
Pijuć' dušom svetle zrake. —
Jest. tako je, braćo draga,
Ti grobovi nisu rake,
Već kolevke novih snaga!
I vama je, jaoj, pao
Stegonoša dičnog stega, —
Al' je sin'o grobak novi, —
Vi stojite oko njega.
Tu pogleda brat na brata,
P' onda gore, p' onda u se;
Grudi dršću, usta ćute,
Ali duše razum'u se.
Da l' to snaga niče nova? —
— Daruj, Bože, blagoslova,
Da vas združi bratska sloga,
Zavetnike koji s' kupe
Oko groba Đurinoga!

Ma koji crni Prpic. Ako moze neko da pojasni samo svrhu zasto je neko izmislio BTC, i jel samo kopanje nekom ide u korist u smislu resavaju se neki veliki matematicki problemi, bio bih mu zahvalan!? POz :)

Bitcoin je napravila CIA i DOD da bi kontrolisali ceo svet.

Poslednja izmena:
da su teme organizovane kako treba i da se na prvim stranama nalaze kljucne informacije, verovatno ljudi ne bi toliko ponavljali pitanja.
bitno da ima tu vas par koji glumite neke doktore i prozivate ljude koji zatraze bilo kakvu pomoc.
ako mislite da ste prepametni i da vase vreme previse kosta, onda jednostavno nemojte ostavljati nikakve komentare, nego pustite druge dobronamernije da odgovore

Zamolio bih admina da otvori specijalnu temu koja se zove : "Napušavanje k.urcem newbia i ostalih lovatora koji neće k.urcem da mrdnu a hoće lovu da zarade"
Ja sam počeo u martu da kopam, ako sam tri pitanja sve ukupno postavio, i to ona usko povezana za kopanje...pa *** ljudi čitajte malo, svaki dan deset ljudi se javlja sa pitanjem, kako se kopa, šta je btc, bbla bra truć...ne može ništa više korisno da se diskutuje od takvih pitanja i odgovora na njih. Razumem vaše nezanje i želju da se što pre to odradi, ali razumite i vi nas koji svaki dan meljemo isto...i ne, 12 rata bez kamate u zemlji srbiji ne postoji, čisto da znate !

Kupite svi bfl minere. Prosto. Oni isporucuju odmah, idu vec od 200-ak usd komad... Najlaksi nacin da se pocne sa kopanjem. Tako bar pise na bfl reklami...

Da su teme organizovane i sve informacije boldovane opet bi dosao neko da se buni i pravi pametan. Pa sta ti mislis koji si ti po redu koji pita nesto? U krajnjem slucaju nisam ni video da si pitao nesto vec samo da kritikujes ostale.
Niko ne proziva one koji pitaju vec prozivaju one koji hoce da im se sve objasni, da im se kaze sta da kupe, da im se poveze, podesi i da posle pitaju kako da prebace pare. Pa niko ni nama nije dao sve na tacni nego smo se mucili sami i na kraju krajeva sve pise u temama.
Samo treba da se odvoji jedno popodne za citanje i da se upozna sa osnovnim stvarima i posle toga kad bude neko postavio pametno pitanje odgovoricemo sta treba.
Razumite da ubija u pojam da stalno jedno isto pisemo i svaki dan se pojavi neko novi i ajmo sve ponovo.

Da su teme organizovane i sve informacije boldovane opet bi dosao neko da se buni i pravi pametan. Pa sta ti mislis koji si ti po redu koji pita nesto? U krajnjem slucaju nisam ni video da si pitao nesto vec samo da kritikujes ostale.
Niko ne proziva one koji pitaju vec prozivaju one koji hoce da im se sve objasni, da im se kaze sta da kupe, da im se poveze, podesi i da posle pitaju kako da prebace pare. Pa niko ni nama nije dao sve na tacni nego smo se mucili sami i na kraju krajeva sve pise u temama.
Samo treba da se odvoji jedno popodne za citanje i da se upozna sa osnovnim stvarima i posle toga kad bude neko postavio pametno pitanje odgovoricemo sta treba.
Razumite da ubija u pojam da stalno jedno isto pisemo i svaki dan se pojavi neko novi i ajmo sve ponovo.

Kako si lepo sažeo moju misao :*

vidim nekome je problem da CHAK CELI DAN chita forume.
a mi stari rudari, shto smo mesecima neprospavane noci proveli drndajuci se sa makinama i sami reshavajuci probleme,
smo majmuni, iako smo sve to ovde pisali.....i naravno na kraju ispadosmo i bezobrazni shto eto pa necemo da pishemo odgovore na ista pitajna...po ko zna koji put.

a mi stari rudari, shto smo mesecima neprospavane noci proveli drndajuci se sa makinama i sami reshavajuci probleme,
smo majmuni, iako smo sve to ovde pisali.....i naravno na kraju ispadosmo i bezobrazni shto eto pa necemo da pishemo odgovore na ista pitajna...po ko zna koji put.

Bas tako, mislis da je nama bilo lako skoro dve godine stelovanja...
A tek meni " snadji se kako znas inumes" ;)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1387320652410.jpg
    uploadfromtaptalk1387320652410.jpg
    109 KB · Pregleda: 228

Kao sto vec negde rekoh, davno je kvantitet nadvladao kvalitet na ovom forumu, zato i imao veliki trust mozgova koji ne bi da cita cele teme

A uostalom covek se uci dok je ziv i mi bismo sigurno nastavili da razmenjujemo iskustva izmedju sebe jer stalno nesto novo i drugacije se pojavljuje i newbii bi samo trebali da citaju i pasu znanje umesto sto truju sve redom teme 1000 puta prezvakanim pitanjima.
Naravno da niko od nas ne zna sve.I mi bi voleli da cujemo nesto novo,tome sluzi forum

Au, jel bila neka starija tastatura majku mu ? :)

Iz 98' je i zao mi da je bacim jer radi kao doxa, cuvaj me onako bezveze... Nagradno pitanje koji je brend?

A uostalom covek se uci dok je ziv i mi bismo sigurno nastavili da razmenjujemo iskustva izmedju sebe jer stalno nesto novo i drugacije se pojavljuje i newbii bi samo trebali da citaju i pasu znanje umesto sto truju sve redom teme 1000 puta prezvakanim pitanjima.
Naravno da niko od nas ne zna sve.I mi bi voleli da cujemo nesto novo,tome sluzi forum

:thumbup:

Imam istu negde za praistoriske ploce sa mikrotikom mi sluzi. Nije mi pri ruci sad da vidim koja je. Al pogledam malopre jednu "sveziju" koja lici na tu i ladno pise BTC :d

Ja ne znam niste procitali moj prvi post, ja ni necu da KOPAM niti me to zanima!!! Pitao zasto postoji i koji napravio bitcoine, i na to sam dobio odgovor, a sad prozivanje, ko je pametan ko nije ili da li me mrzi da citam ceo dan ili ne, ja sam pitao, kazes citaj necemo da ti kazemo, ne bi rekao koje ste P**ke sto necete, nego bi onda dalje otisao i probao da dodjem do odgovora, u svakom slucaju to bi bilo to, zar ne....

Na kraju ce da ispadne kako se sprdamo sa novim userima.
Misko, nije ovo tebi namenjeno vec je vezano za Veljin post gde je prozivao ostale, opusti se. A ti si mogao da procitas o bitcoinu na wiki recimo. Google is your friend ;)

Ne znam sto se toliko cimate oko silnih pitanja i pod pitanja novopridoslih rudara. Ako hocete da odg. Onda odg, ako ne nemojte! Neka guglaju sami i listaju forum Ja sam relatvno svez rudar i to na sitno. Volim da citam sta je neko uspeo da postigne sa svojom novom karticom/rigom. I volim gledam prognoze oko cena btc, ltc, ftc.

Ponesto sam i ja pitao, ali sam uglavnom citao par temi koje su bile vezane za hardver i valute koje me zanimaju. Zahvaljujem se za odg koje sam dobio. Takodje sam i ja nekima malo pomogao sto se tice stvari koje sam probao i koje znam kako i sta rade provereno.
Voleo bih da tako ostane, a ne da se prepucavaju raznorazni likovi oko raznoraznih ne bitnih gluposti.

Poslednja izmena:
Ne znam sto se toliko cimate oko silnih pitanja i pod pitanja novopridoslih rudara. Ako hocete da odg. Onda odg, ako ne nemojte! Neka guglaju sami i listaju forum Ja sam relatvno svez rudar i to na sitno. Volim da citam sta je neko uspeo da postigne sa svojom novom karticom/rigom. I volim gledam prognoze oko cena btc, ltc, ftc.

Ponesto sam i ja pitao, ali sam uglavnom citao par temi koje su bile vezane za hardver i valute koje me zanimaju. Zahvaljujem se za odg koje sam dobio. Takodje sam i ja nekima malo pomogao sto se tice stvari koje sam probao i koje znam kako i sta rade provereno.
Voleo bih da tako ostane, a ne da se prepucavaju raznorazni likovi oko raznoraznih ne bitnih gluposti.

Vidi kad neko dodje i kaze da mi treba da mu sazvacemo zato sto ga mrzi da cita, to je cist bezobrazluk

To je normalna stvar, takvih je sve vise i vise. I mene mrzi da citam ali sam procitao sta je trebalo. Kazem preskociti samo!

Nazad
Vrh Dno