Prilicno negativni rezultati glasanja.
Koliko sam razumeo za 40$ godisnje dobijes 1000mhs da kopa za tebe???To je toliko jeftino da se iz aviona vidi da je prevara.
Koliko sam razumeo za 40$ godisnje dobijes 1000mhs da kopa za tebe???To je toliko jeftino da se iz aviona vidi da je prevara.
Ajd' da probam uprošćeno da objasnim...Hvala! Ali zasto je to uradio? Znaci ukapirao je kao aj nesto da sakrijem, ljudi nek traze i u sustini je napravio virtuelno zlato, naftu itd, sto je vredno al moze na kraju da se iscrpi. Jel tako?
Ajd' da probam uprošćeno da objasnim...
Urađeno je tako ne zato što je nekome tako dunulo, već zato što ceo koncept kriptovaluta počiva na tome.
Tokom rudarenja se traži rešenje kriptografskog problema koji beleži u okviru svakog rešenog "bloka" transakcije novčićima koje su izvršene u međuvremenu. Taj problem je težak i zahteva određenu računarsku snagu kako bi se obezbedila sigurnost sistema.
Teoretski, kada bi neko mogao sam da upregne snagu od preko 50% računske moći ukupne mreže, mogao bi da manipuliše podacima o transakcijama, falsifikuje ih i naruši stabilnost sistema, tako da što ima više "rudara", problem koji se rešava je teži i mreža je sigurnija.
Opet hvala, ajde necu ko neko dete da postavim dalje pitanje cemu kriptovalute! A u stvari prva kriptovaluta je BTC?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari