[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Al je uradio za BTC svaka mu cast. Ima sad da nam svima navuce bedu na vrat samo zato sto je hteo da se pravi vazan. O tome mi pricamo.
Ne kontam sta vam smeta prpic
Decko radi vise nego ceo ovaj forum u korist btc kod nas
Ako moze neko od vas bolje,sto ovde gubite vreme
Kolko se secam,on je prvi i napravio sajt i forum vezan za btc,a i radio je na domcacoj menjacnici...
Nisam poslusao sta prica,ali u svakom slucaju je propaganda...tako da ako mislite da znate bolje ajmo,a i zaradicete vise nego kopanjem za mesec dana : )
zovemo te na kafu komsija da ga upoznas licno, pa ces videti ko je naivan kada konobar donese racunNeeee Shku je samo naivan i covek pun optimizma i vere u ljude.
I sad cemo da se prosvetlimo kroz BTC i bas kroz to ce da pocne promena razmisljanja? Kako da ne. Prva vest je za javnost najbitnija, a prva je bila da smo svi postali milioneri. A posto nismo sa estrade, to se ne prasta. I znas kad cemo sada da objasnimo da smo mi taj btc prodavali po 3,4,5,8 dolara? Nikad
Pa ti si jos ludji od onog Prpica majke mi rodjene :dEto
Napravi blog/sajt i posle 10 tekstova vezanih za btc,ako su dobri, ja ti garantujem obajvljivanje tvojih tekstova u svim dnevnim novinama i plus intervju,sa ili bez slike,po tvom izborukoji cu ja da platim.Evo ovde neka svi budu svedoci
zech
ja zivim u zemlji srbiji gde svi sve znaju a niko nista ne radi,gde je komsijina krava,dvoriste i auto glavna preokupacija.I naprotiv nisam pun optimizma i sve se vise razocaravam u ljude.Imam firmu u kojoj radi 44 ljudi,i znam kako je tesko promeniti nesto u navikama i razmisljanju ljudi i kako to sporo ide.
Svako ko se trudi treba da bude nagradjen za to sto radi,pa i ako je to prpic i radi pogresno,opet kazem neka se neko lati posla i preuzme njegovu ulogu,ako misli da ovaj radi pogresno
Saj ponuda stoji
Eto
Napravi blog/sajt i posle 10 tekstova vezanih za btc,ako su dobri, ja ti garantujem obajvljivanje tvojih tekstova u svim dnevnim novinama i plus intervju,sa ili bez slike,po tvom izborukoji cu ja da platim.Evo ovde neka svi budu svedoci
zech
ja zivim u zemlji srbiji gde svi sve znaju a niko nista ne radi,gde je komsijina krava,dvoriste i auto glavna preokupacija.I naprotiv nisam pun optimizma i sve se vise razocaravam u ljude.Imam firmu u kojoj radi 44 ljudi,i znam kako je tesko promeniti nesto u navikama i razmisljanju ljudi i kako to sporo ide.
Svako ko se trudi treba da bude nagradjen za to sto radi,pa i ako je to prpic i radi pogresno,opet kazem neka se neko lati posla i preuzme njegovu ulogu,ako misli da ovaj radi pogresno
Saj ponuda stoji
Ja pre mislim da bi epilog bio: "drzava ce da oduzme svima asice i da ih upregne da zajedno rade kako bi se popravila teska ekonomska situacija u zemlji, a zauzvrat ce svaki gradjanin dobiti po jedan bitcoin na svoje ime, a potvrdu ce moci da preuzme u lokalnoj posti" :d
LOL...on bre hoce da zaradi pare za sebe..da se obogati i odlepi od ove bede..on radi za sebe (za svoje dupe), a ne za dobrobit svih nas..nemoj ziveti u zemlji cuda
U jednom postu quqate oko poreza a u drugom kacite slike koje bi automobile kupili kada bi skocio na 100 ili 1000 zavisi kolko kome treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari