Kada si uplatio i koju nasinu? Ja sam dobio ovu od 30Gh pre tacno 30 dana i donela mi je 1 BTC za to vreme. Otplatila se.
Sad bi trebala nesto i zaraditi bar dok ce ne pojave monarsi a posle u muzej sa njom![]()
SEPA je samo za racune u EU. Kako mi nismo u EU valjda je jasno da ne saljes tako. Ustvari, neces slati uopste sa btc-e jer je minimalna provizija 150$.Slaninica je napisao(la):Kad hocu da mi BTC-E posalje novac na racun u Intesi, jel idem na SEPA? Ako ne, kako najlakse da pretvorim bitcoine u opipljive eure?
Jel sa SEPA racunom evropljani najnormalnije ubacuju pare na btc-e?
Jesu li ti naplatili carinu i pdv kod nas kojim slucajem?
2~3 dana
Odgovoricu umesto njega posto sam prosao kroz to... da, placaju se carina (mene su zacepili 10%), i naravno PDV.
na iznos iz inostranstva se plaća i carin i pdv??
@Neo
SG_I prica o kupovini ASICa, a ne prebacivanju para...
Aaaaaaa, ja već utripovao da lupaju pdv na novce iz inostranstva![]()
Koliko iznosi to "mala uplata"? Par hiljada dolara?
Koliko iznosi to "mala uplata"? Par hiljada dolara?
Do 10.000 eur ne treba da prijavljujes, miran si. Pa nasa cela ekonomija se drzi jedva na parama gastarbajtera i njhovog slanja para. Kad bi i to krenuli da regulisu, totalno bi otisli u offsajd.
Do 10.000 eur ne treba da prijavljujes, miran si. Pa nasa cela ekonomija se drzi jedva na parama gastarbajtera i njhovog slanja para. Kad bi i to krenuli da regulisu, totalno bi otisli u offsajd.
Ovo je na godišnjem nivou 10.000?
sa minimalcem od 20 k dinara - mesečnih neoperezivih 10k eura mi deluju realno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari