Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Ima na par strana unazad sam pojasnio @DoX useru sa foruma pa baci oko a imas i postavljen file na dropbox koji treba da skines ...

Hmmm kako sam to propustio...

Sad sam se vratio 50 strana unazad onako iz kreveta na TapT i nisam nasao...

Kod tebe mozda ne ali kod mene je trokiralo ;) . Nego probaj memoriju na 350Mhz pa vidi koliko onda dobijas mHash-a .

Evo sa 350Mhz i razlika u temperaturi sa fanom na 80 i 55%

Image 003.jpg

Image 005.jpg

Mislim da je i na 55% sasvim solidna temp i ovaj MH/s rate ?

Bitno je da ne ide preko 75c.

Evo na jednoj masini sam promenio u AF memorija nece ispod 600 jednostavno klizac na ab je na minimumu 600. Jedino sto ne dize sad na 1200 kad krene da rudari.

Uspeo i na drugoj masini ali klizac i dalje nece ispod 600...?

Hvala drugari.

Poslednja izmena:
nija nisam uspeo ispod 625, ali i to je bolje nego 1250 ...

Da li opcija CPU affinity treba da bude uncheck za sva 4 jezgra ili treba samo 1 check box(default je bio 1). Kontam ako je sve uncheck,onda ce koristiti sva jezgra? Ne koristim cpu za mining ali me interesuje zasto 1. jezgro radi stalno na 3.3-3.7ghz Снимак целог екрана 19.5.2013 174708.jpg

cpu afinitu ne trena da cekiras, znaci treba da bude uncekirana

I treba da se vrate ali kada palis AB pita te da restartujes racunar da bi video koja su def podesavanja a to bi trebao da odbijes i to je sva prica ;)

Au... Bas me sad cima. Nece code da prodje za logovanje.

Evo resio sam problem. 50x sam se preznojio sto ne mogu da pristupim nalogu. Ukoliko neko dodje u slicnu situaciju da mu kodovi sa telefona ne rade, tj. ne prolaze , mora da se sinhronizuju novi kodovi preko aplikacije.

Edit:

Ipak nisam Ja resio problem, vec MTGox. Do njih je nesto bilo, a sta nemam pojma. U svakom slucaju su mi se izvinili i rekli da im javim da li mogu da se ulogujem na nalog.

Poslednja izmena:
Zna li neko kako mogu na bitparkingu da vidim svoje adrese?

Nikako jedino kad isplacujes onda ti se pojave . Jesi li pisao nesto podrsci ?

Nikako jedino kad isplacujes onda ti se pojave . Jesi li pisao nesto podrsci ?

Ma jesam,ali mi je admin trazio da mu napisem stare adrese koje ne mogu da vidim jer su ih ponistili na vircurex-u.Poslao sam mu nove,ali mi nije potvrdio da je izvrsio promenu.Nema veze ionako su u pitanju samo IXC i DVC.
Ok mi je sto ne mozes da menjas adrese,ali je skroz glupo da ih ne vidis kad se ulogujes.

Jedino da na Vircurex odes pa od njih zatrazis da ti vrate stare adrese al mislim da je ve kasno za to jer pise na homepage od Bitparkinga da se do danas mogu menjati adrese itd ...

@xbane meni su upravo promenute adrese na Bitparkingu . Stigao mi je mail u kome pise DONE :D. Smarao sam ga dok nije promenio :p

Vrh Dno