[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
0.5% je jako smesna cifra pogotovu za sitnije transakcije 
Prilikom unovcavanja BTC-a, na bitcoinsi.com pod opcijom "Vaši podaci" ima dve opcije: "Računi virtuelnih valuta" i "Računi u banci". Da li ih je potrebno definisati (koje podatke treba unetu pod opcijom "Računi virtuelnih valuta"?) ili te opcije nije potrebno popuniti jer kada se ode na opciju "PRODAJ BITCOIN Kao EUR MT.Gox kod" opet mi zahteva Broj racuna, Broj banke, Poziv na broj?
2. Sto se tice prebacivanja novica sa btcwarp.com na mtgox.com sam razumeo.
3. Koji je postupak prebacivanja BTC-a sa 50btc.com na mtgox.com ?
4. Da li je moguce prebaciti u isto vreme i novcice sa btcwarp.com i sa 50btc.com na mtgox.com pa ih posle odjednom sve prodati? Da li je to uopste moguce ili mora posebno da se prodaju posto vidim da im se cene razlikuju od servera?
Prilikom unovcavanja BTC-a, na bitcoinsi.com pod opcijom "Vaši podaci" ima dve opcije: "Računi virtuelnih valuta" i "Računi u banci". Da li ih je potrebno definisati (koje podatke treba unetu pod opcijom "Računi virtuelnih valuta"?) ili te opcije nije potrebno popuniti jer kada se ode na opciju "PRODAJ BITCOIN Kao EUR MT.Gox kod" opet mi zahteva Broj racuna, Broj banke, Poziv na broj?
2. Sto se tice prebacivanja novica sa btcwarp.com na mtgox.com sam razumeo.
3. Koji je postupak prebacivanja BTC-a sa 50btc.com na mtgox.com ?
4. Da li je moguce prebaciti u isto vreme i novcice sa btcwarp.com i sa 50btc.com na mtgox.com pa ih posle odjednom sve prodati? Da li je to uopste moguce ili mora posebno da se prodaju posto vidim da im se cene razlikuju od servera?
3. Isti je postupak kao i na ostale servere. Payouts>Add Destinations, upises adresu sa Mt.Gox-a za primanje, to ti je ista adresa koju si vec upisao ne neki drugi server.
4. Da, moguce je.
da li je neko probao dali utice na brzinu rudarenja na jakim kartama 7970/6990 da li su u pcix 16x/8x/4x slotu?Prvenstveno me zanima jer je tesko naci povoljnu plocu da ima 8/8, a kamoli one 16/16 su paprika,povoljne su samo one 16/4.Takodje ako neko od iskusnijih moze da kaze koliko jako napajanje treba (realno) da bi se rudarilo sa tri 7970?
Dobro... možda ali veliko možda ta grafika neće da radi sa memorijom na 300 možda treba malo podići takt 350-400-500. Dok ne upoznate svoj harver malo deluje kao lov u mutnom recimo ako grafika ima dobar OC potencijal ne znači da će biti stabilna 24/7 nego polako spuštati klok dok ne sedne na stabilnost. Nekad čak pomaže i zamena mesta grafikama u slotovima.prijavljuje gresku i to na liniji 91, u mom slucaju linija gde definisem core_speed_0: 300
Pa BAMT nema problema sa zauzećem procesora kod više grafika na istoj ploči, a daje koji hash više to su primetili ljudi koji imaju iste grafike na kombinovanim mašinama jer recimo ploča ne podržava BAMT pa su morali Windows da koriste. Padne hash rate i ako recimo posmatraš mašinu preko teamviewer ali se digne čim se otkačiš od računara. Moje lično zapažanje na WIndowsu je da treba staviti klasik sivu temu i isključiti pozadinu i onda daje opet koji hash više, a da ne pominjemo što mi 2 mašine sa Windows 7 rade sa 512mb ram memorije i sve je ok, malo duže traje dok ne krene da rudari posle restarta ali radi lepo kasnije.1. Da li ima razlike u performansama kada je karta primarna (video out) i kad nije, i kolika je razlika?
2. Osim navedenih pogodnosti, da li ima sustinske razlike u performansama izmedju bamt-a i npr cgminera (bolje iskoriscenje gpu-a i sl.)?
POZ
Uplata ide od danas za sutra, sem vikenda naravno, mislim da cak i ako u petak podnese zahtev u subotu ujutru mu lezu pare na racun.
Kod nas u CG kad stiže uplata iz inostranstva treba 3 dana. Makar mi je tako gđa u banci rekla.
BitForce Jalapeno
4.5 GH/s @ 4.5W
BitForce Single SC
60GH/s @ 60W
BitForce MiniRig SC
1,500GH/s @ 1,500W
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari